2019
-
#19 Hi!!
Ajánlom mindenki figyelmébe John Patitucci-t, főleg az Electric Band-es
tevékenységét és az oktatóvideóit!
Engem a Wooten-es,Miller-es slappelős basserek jobban szórakoztatnak, ám egyszer majd megértem az alábbiakat is talán: Pastorius,Gary Willis,Dave Holland... -
#18 Kinek mi jön be jobban? A Pastorius vagy a Victor Wooten vonal? -
Gabyee #17 na nehogy már átnyergelj bőgőre:P
amúgy igaz:RHCP 4ever -
Vlala #16 szüleidet / szomszédaidat kérdezd :-) -
#15 Ha én most átállnék szóló gitárból basszusra, ohgyan viselne meg a dolog? mennyi idő mire megtanulnám a basszugitár rejtelmeit? -
#14 néztem, és ? -
#12 én szeretnék bassgitározni, de csak a főiskolás éveimre gondoltam majd, hogy beszerzek egyet... -
#11 valóban így van (már csak a fa kiszáradása miatt is) de az sem elhanyagolandó, hogy milyen állapotban van a gitártest... a fém alkatrészeket, elektronikát helyre lehet pofozni, meg ki lehet dzsuvázni... -
Flea #9 1.Negyven alatt nem érdemes új gitárt venni!Ha veszel újat akkor vegyél drágábbat!Ha meg nincs keret rá mindenképp használtat ajánlok! -
#7 Csak irok, mint (al)basszusgitaros. Elvileg ket es fel eve tepem a hurokat, gyakrolatilag nem tudok jatszani. De mindenkepp itt a helyem! :) -
#5 van 1 "Gitározás" topic az általánosban, ami népszerűbb, mint ez a fórum, ott is feltehetitek a kérdéseiteket, hátha többen tudnak válaszolni. -
Flea #2 Ha valakinek kell kotta irjon mailt! -
Flea #1 Irjatok,ha valami problémátok,kérdésetek van!És egyéb,akár tájékoztató okokból is lehet írni!Szóval minden ami a bassgitározáshoz kapcsolódik!
Red Hot Chili Peppers 4 ever!