Bassgitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én azzal még pl nem tudok😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egy hónapja a master of puppets-t még fele ilyen gyorsan tudtam játszani, mostmeg simán tudom tartani az ütemet (és az ujjaim sem fáradnak)
meg tizenhatodokat is simán tudok már ujjal, csak kb. 1 perc után elfárad a jobbkezem
Egyik barátom aki most kapott dobot mondta, hogy most ezt elnyomta és hogy tanuljam meg én is... én meg mondom... háhh majd ha jobb leszek😄
És aztán megpróbáltam...nem egy nehéz szám... de a sebessége miatt sztem 1 hónapja eszembe se jutott volna... viszont most... párszor elgyakoroltam... eleinte szimplán megfájdult a kezem, de mostmár az sincs😄
Ilyenkor érzem, hogy azért fejlõdök😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ami szerintem jó alapnak (ezek olyan 100 ezer körüli tételek):
Fender Rumble 100
Ampeg BA115
Hartke B900
Roland CB100
Gallien-Krueger Backline 115
nem egy EBS kategória, de szerintem ezek már viszonylag jó minõséget képviselnek. A Hartke cégnek vannak alu membrános kombói is, én attól egy picit ódzkodom, de kinek a pap, kinek a paplan...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként marshallok erõsen ajánlottak,inkább egy alig használt marshallt vegyél,az kb. életbiztosítás,nagyon jól szólnak és nem nagyon mennek tönre.
ReaL MaDRid x siempre
Eddig a számítógépes 5.1emet használtam és most szeretnék venni így karácsonyhoz közeledve egy rendes erõsítõt... ez szerintetek megfelelõ?
Azért gyakorolják már be mielõtt feltöltik-_-
(tarkopasz vagyokXD)
de ha úgy van hogy váltani kéne ujjrendet tabon, akkor inkább másik húron fogom le a hangot ha lehetséges. én szeretek spórolni az ilyenekkel, legalább addig se kell a gitárnyakat nézni hogy hova tegyem a kezem😊
lazzzz 😄
itt a hiba.nem véletlenül van ujjrend,aszerint kell játszani. mielõtt nem jártam tanárhoz,én is össze-vissza fogdostam,ahogy kényelmesebb volt vagy ahogy a leggyorsabban tudtam áttenni az ujjam az egyik bundról a másik bundra,tehát mit tudom én,standard hangolásban,ha egy F után egy magas E jött akkor simán a gyûrûsujjammal nyúltam le érte,holott ujjrend szerint fuckos ujjal kellene,mert ha az E után egy F# jön,akkor az van,hogy kapkodni kell az ujjaimat,vagy csúsztatok, és egyik sem jó.
ezért kell elmenni tanárhoz,mielõtt még belédrögzõdnének ezek a rossz mozdulatok.
ReaL MaDRid x siempre
nekem nem az a cél hogy pont úgy játszak el xy számot pontosan úgy ahogy anno a basszer a stúdióban.
ezért tetszik az a slappes around the world felvétel amit korábban linkeltem. végre valami új, mégis "ugyanaz"😊
Nah hát a taboknál a rende szám megtanulásánál bukik az ember😄
én meg azért preferálom a tabokat, mert utána saját dolgaimat is bele tudom vinni a zenébe, ha mindenki "szabvány" szerint játszana szerintem az nem lenne jó.
ahány basszer annyi baj legyen 😄
---Battlestar Galactica---
o_O -,-\'
viccen kívül, régen volt egy kis Digitech BP80-am, de azt késõbb eladtam, mert nem tudtam kihasználni, kb. 2-3 effektet használtam rendszeresen, a többit meg max saját szórakoztatásra (a dobgép is ilyen volt)
jövõbeli tervként egy-két stompbox-ra fogok beruházni.
RHCP - give it away
RHCP - cant stop
RHCP - snow
RHCP - under the bridge
RHCP - californication
RHCP - by the way
RHCP - easily
RHCP - pretty little dity
RHCP - hump de bump
RHCP - dani california
stb.. Imádom 😄
Ezen kivül még szeretek punkot játszani..greenday,offspring, de ezektöl nem tok sok számot csak elvétve 1-2
Szoktam néha hibázni, föleg ha szar napom van. 😄 meg hazudnék ha azt mondanám h minden számot kivülröl halál pontosan, mer szeretek rá jammelni meg kitalálni dolgokat. ennyi 😊
o_O -,-\'
Incubus - Summer romance
Dream Theater - Erotomania
Metallica - For whom the bell tolls, King Nothing
The Egg - Ambassador
Deftones - My own summer
Gary Moore - Still got the blues
Edda - Elhagyom a várost
The Offspring - Defy you
(...)
Én is innen szedegettem amiket tudtam, de elég gyatra a választék... de legalább van egy kevés😊
inkább nem írom le mit tudok :-D