xbox-ot vennek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor sem hivatalos ember.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nalam jovo hettol.
Jo penzert😊
Jo penzert😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mé mi van benne?
\"Life is around you and in you.\"
laz > nezegessed a zuj metrokatalogust
LYONESS - Your Cashback Company
Bazz ott volt a mosoly jel, csak vicceltem.azt vesz amit akar, kit erdekel?
nem ertem en ... ho rontottam el?😊
nem ertem en ... ho rontottam el?😊
"egyebkent a topicra reagalva😊
Ne tedd😊"
ha az ilyeneket kihagynád, semmi gond nem lenne veled
miért ne tegye??? hogy versionnek legyen igaza???
vegye csak, joga van hozzá, ha neki ez tetszik, ezzel nyomja!
Ne tedd😊"
ha az ilyeneket kihagynád, semmi gond nem lenne veled
miért ne tegye??? hogy versionnek legyen igaza???
vegye csak, joga van hozzá, ha neki ez tetszik, ezzel nyomja!
Riszpekk
Ez igy nem klafa mert mint a cikk is hirdete amerika japan Kanada.
Ha lacc ott Europat akkor taps taps, de nincs, vagyis rank ez nem vonatkozik.
Ha lacc ott Europat akkor taps taps, de nincs, vagyis rank ez nem vonatkozik.
En is raktam mar ossze. Lehet bedolgozasra, otthonra vallalni szerelest. Csak az a gaz, hogy minden egyes darabba, 2 dkg rizst kell beleszorni, es azt neked kell fedezned. 😊)))))
áááááááááááá dehogy 😊))
Cheap mint hivatalos viszonteladó tevékenykedik, és az árai sem gyanúsak, csak dömpingel! Ja, hogy az illegális?? 😊))))
Cheap mint hivatalos viszonteladó tevékenykedik, és az árai sem gyanúsak, csak dömpingel! Ja, hogy az illegális?? 😊))))
Riszpekk
Miért hol máshol vehetne?😊))
Hivatalosan itthon még nincs,ha van valakinek akkor illegálisan,és ugyebár ez a fórum nem warezolásra meg illegalitásokra van,vagy mi,nem?😊)))
Hivatalosan itthon még nincs,ha van valakinek akkor illegálisan,és ugyebár ez a fórum nem warezolásra meg illegalitásokra van,vagy mi,nem?😊)))
X-box-ot akar venni a srác,õ meg csak tájékoztatta az árakról vagy mi,szerintem a témához kapcsolódik!😊))
"A Sony kedden jelentette be, hogy Amerikában 299 dollárról (nagyjából nyolcvanezer forint) 199-re (53 ezer forint) csökkenti a PlayStation2 árát"
"A Microsoft aznap még azt közölte, hogy a jövõ hétig nem nyilatkozik az Xbox-szal kapcsolatos stratégiáról, de szerdán mégis közölte, hogy a konzol árát 299-rõl ugyanúgy 199 dollárra viszi le. A két cég Japánban és Kanadában is hasonló módon árazta újra termékeit."
forras: Index
"A Microsoft aznap még azt közölte, hogy a jövõ hétig nem nyilatkozik az Xbox-szal kapcsolatos stratégiáról, de szerdán mégis közölte, hogy a konzol árát 299-rõl ugyanúgy 199 dollárra viszi le. A két cég Japánban és Kanadában is hasonló módon árazta újra termékeit."
forras: Index
Már hanyadik xbox-os topic is ez ???
Motmár tényleg kellene a játékosok fórumán belül egy KONZOLOCOK IDE részleg .
Jól ellennének magukba a srácok .
Motmár tényleg kellene a játékosok fórumán belül egy KONZOLOCOK IDE részleg .
Jól ellennének magukba a srácok .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
nincs valakinek elado xbox-a? jo lenne hozza +iranyito, dvd remote, meg jatek is. ha annyira rossz biztos el akarja adni valaki ;]