14
Új gép-int hang hiba, segítség!!!
  • Sman2
    Ez így van...:(
  • Zozo76
    Mert az love, oke! Az AGP-s meg az enyem... :(
  • TheZsenyka
    Arghhh... :) Hát akkor meg miért nem cserélted le eddig Te csirek?
  • Sman2
    Ja, Zozo76 /testvérem/ ne pofázz bele a topicomba, mert átmegyek és lekeverek egyet...:)
  • Sman2
    Már átraktam egy másik slotba, és letiltottam mindent, mikrofon sem aktív, más driver, más hangszóró, és amit még lehet mindent megtettem, de semmi változás, ÁM amikor egy AGP-s kártyát tettem bele a PCI-os helyett, akkor minden OKÉ, rendesen, tisztán szólt...
    Tehát biztos a PCI-os grafkártya a hibás /már régebben is voltak vele kondok/...
  • Zozo76
    Amigo: Onnan hogy a testverem, es itt vagyok tole 3 meterre...
  • TheZsenyka
    Kapcsold be a BIOS-ban a PLUG&PLAY-t (Plug & Play Aware OS, Plug & Play OS etc = ENABLED) ÉS!!! Ha nem használod a soros portokat, USB portot, párhuzamos portot azokat mind lődd le!!! Rakat IRQ-t lehet nyerni vele!
  • Csucsu
    Egy kérdés,amire még senki nem tudott válaszolni :

Ha játékra és mp3 hallgatásra használom a gépet
    és van hozzá Labtec spin-70 vagy Yamaha yst-m101
    (SZÓVAL A JOBB MINŐSÉGBE TARTOZÓ )2 hangszórós cucc és AC'97 ALAPLAPI hanggal járatom, majd beledobok egy 128-as SB hangkártyát akkor

HALLANI FOGOK E bármiféle hangzásbeli KÜLÖNBSÉGET ????????????

Lehetőleg aki már kipróbálta, vagy hallotta a különbséget az írjon !!!
  • UnConnecteD
    vegyel egy Audigy, vagy Live-ot, es kesz
  • Borg
    Szerintem is tedd at a VGA kártyát, bár ehhez lehet faragnod kell kicsit az AGPs kártyán:))

Amúgy tiltsd le az AC97 és vegyél egy jobbat. Már az SB16 is jobb..
    Ha meg nem, akkor használd a W95ös drivert a 98as helyett, nekem az segitett ABIT SA6on.
  • Zozo76
    Tedd at egy masik PCI slot-ba a grafkartyat!

Talan ez segit!
  • Sman2
    Hello...

Most vásárolt alaplapomon integrált hangkártya van(AC'97), ÉS torzít, HA a gép (illetve VGA-kártya) nagyobb müveletet kap (amugy üresjáratban jó). Szerintem az lehet a baj, hogy ugyanazon az IRQ-11-en vannak mind a ketten (hardver ütközés nincs, csak egy IRQ-ra vannak megosztva, és nem lehet egyikét sem megváltoztani...(a windows automatizálta és nem engedi állítani:( ).

Mi TEGYEK...
    Segítségre várva...:(