Új gép-inthang hiba, help me!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az love, oke! Az AGP-s meg az enyem... 😞
Arghhh... 😊 Hát akkor meg miért nem cserélted le eddig Te csirek? 

Már átraktam egy másik slotba, és letiltottam mindent, mikrofon sem aktív, más driver, más hangszóró, és amit még lehet mindent megtettem, de semmi változás, ÁM amikor egy AGP-s kártyát tettem bele a PCI-os helyett, akkor minden OKÉ, rendesen, tisztán szólt...
Tehát biztos a PCI-os grafkártya a hibás /már régebben is voltak vele kondok/...
Tehát biztos a PCI-os grafkártya a hibás /már régebben is voltak vele kondok/...
Amigo: Onnan hogy a testverem, es itt vagyok tole 3 meterre... 

Kapcsold be a BIOS-ban a PLUG&PLAY-t (Plug & Play Aware OS, Plug & Play OS etc = ENABLED) ÉS!!! Ha nem használod a soros portokat, USB portot, párhuzamos portot azokat mind lődd le!!! Rakat IRQ-t lehet nyerni vele!
Egy kérdés,amire még senki nem tudott válaszolni :
Ha játékra és mp3 hallgatásra használom a gépet
és van hozzá Labtec spin-70 vagy Yamaha yst-m101
(SZÓVAL A JOBB MINŐSÉGBE TARTOZÓ )2 hangszórós cucc és AC'97 ALAPLAPI hanggal járatom, majd beledobok egy 128-as SB hangkártyát akkor
HALLANI FOGOK E bármiféle hangzásbeli KÜLÖNBSÉGET ????????????
Lehetőleg aki már kipróbálta, vagy hallotta a különbséget az írjon !!!
Ha játékra és mp3 hallgatásra használom a gépet
és van hozzá Labtec spin-70 vagy Yamaha yst-m101
(SZÓVAL A JOBB MINŐSÉGBE TARTOZÓ )2 hangszórós cucc és AC'97 ALAPLAPI hanggal járatom, majd beledobok egy 128-as SB hangkártyát akkor
HALLANI FOGOK E bármiféle hangzásbeli KÜLÖNBSÉGET ????????????
Lehetőleg aki már kipróbálta, vagy hallotta a különbséget az írjon !!!
vegyel egy Audigy, vagy Live-ot, es kesz
LYONESS - Your Cashback Company
Szerintem is tedd at a VGA kártyát, bár ehhez lehet faragnod kell kicsit az AGPs kártyán😊)
Amúgy tiltsd le az AC97 és vegyél egy jobbat. Már az SB16 is jobb..
Ha meg nem, akkor használd a W95ös drivert a 98as helyett, nekem az segitett ABIT SA6on.
Amúgy tiltsd le az AC97 és vegyél egy jobbat. Már az SB16 is jobb..
Ha meg nem, akkor használd a W95ös drivert a 98as helyett, nekem az segitett ABIT SA6on.
Tedd at egy masik PCI slot-ba a grafkartyat!
Talan ez segit!
Talan ez segit!
Hello...
Most vásárolt alaplapomon integrált hangkártya van(AC'97), ÉS torzít, HA a gép (illetve VGA-kártya) nagyobb müveletet kap (amugy üresjáratban jó). Szerintem az lehet a baj, hogy ugyanazon az IRQ-11-en vannak mind a ketten (hardver ütközés nincs, csak egy IRQ-ra vannak megosztva, és nem lehet egyikét sem megváltoztani...(a windows automatizálta és nem engedi állítani😞 ).
Mi TEGYEK...
Segítségre várva...😞
Most vásárolt alaplapomon integrált hangkártya van(AC'97), ÉS torzít, HA a gép (illetve VGA-kártya) nagyobb müveletet kap (amugy üresjáratban jó). Szerintem az lehet a baj, hogy ugyanazon az IRQ-11-en vannak mind a ketten (hardver ütközés nincs, csak egy IRQ-ra vannak megosztva, és nem lehet egyikét sem megváltoztani...(a windows automatizálta és nem engedi állítani😞 ).
Mi TEGYEK...
Segítségre várva...😞