Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre 3 windows installal jöttem rá...

Þór vígi þessi rúnar
az lenen a kérdésem hogy....
most az eredeti driver van fenn hozzá ami volt dobozban..
ha valamelyik ujabb detonatort rakom fel akkor mennyit dobna rajta??
kössz
!Forza Ferrari!
De a haveromnak is cerkája van (igaz a 2-es 2.6-ra húzva...)
és nála 9500-10000 a pont...
Þór vígi þessi rúnar
Van egy Ti4200-am (Chaintech) és nagyon gagyin megy!!!
A 3DMark 2001 SE-ben 7000 körüli pontot ér el!!!
Konfig: 2Ghz Cerka, 256DDr, Az alaplapom nem valami nagy szám, valami Ecs vagymi... 😊 Ugyanez a kártya ment több mint 10.000-et a haver gépén. Lehet, hogy az alaplap lenne a szûk keresztmetszet???
Þór vígi þessi rúnar
Ne haragudjatok, ha iderondítok, de gondolom tudnátok válaszolni a következõ kérdésemre:
Havernak van egy Inno Gef3Ti200as(notvout!) karesza. A kérdés: érdemes megpróbálkozni ti500as bioszflasshel, mert ha nem és nem jók ebbe az irányba a tapasztalatok, akkor bele sem kezdek...
Kevés idõnk volt huzogatni de szerintetek ezt a kareszt meddig EGÉSZSÉGES tuningolni???
Köszi, csá.
PS: munkahelyrõl vagyok sorry ha nem tudok visszalapozni, sietek, köszike!!!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Vagy ilyen v9280 Superfastot????
Olyat nem lehet?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Mer a gyártó oldalán sajna nincs fönt...
1 régi cikkben 4ns ramokról írtak, de ez 1 éve is volt már, és azóta 8X AGP-t, meg pár revíziót kapott, szóval nem lehet hogy a ramok már nem 4ns-osak?
Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03
Kellene még egy kis segítség a másodlagos monitorom csak 60Hz müködik, és nagyon szem bántó. Hogyan tudnám elérni, hogy ne legyen az.
A tvtool pedig 25 percenként kikapcsol.
én egy játéknál/UT2/ huztam eddig a kártyámat, hogy fullon fusson.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Akkor meglehet h kicsit tul maximalista vok? 😛
A programot letöltöttem köszönöm.
Kérlek benneteket, hogy segítsetek, mert már a hajamat is kitéptem, nem létezik, hogy nem akar sikerülni a dolog.
Letöltöttem egy tvtool nevû progit, de annyi állítási lehetõség van, hogy nem tudom, hogy mit kell beállítani, hogy tutin mûködjön a dolog.
Kérlek benneteket, hogy mint egy hülye gyereknek, lépésrõl lépésre magyarázzátok el mit kell beállítani a progiban, és mit dugjak össze mivel, a tv-n melyik csatornán kellene látnom a képet.
Segítsetek, mert már alig van hajam.
Köszönöm, sziasztok.
Vettem egy Abit Siluro GF4 Ti4200amra egy TTC-CUV2AB vga coolert, mert a réginek lejött 3lapát a ventijébõl 😛 Szoval az 1ik legjobbnak monják ezt a hûtõt meg minden. Az a gond /lehet rosszul helyeztem fel vagymi/ hogy mikor még rendben volt a régi venti, simán fel tudtam huzni a magot 300ra szemetelés nélkül, most meg csak 310MHZig bírja. Elméletilg meddig huzható a mag akkor ezzel a hûtõvel, s mindennek tisztának kell lennie /régi paszta eltávolitása a magrol stb/ mielött rárakom az uj hütõt, ezüstzsírral? Mondjuk csak felületesen töröltem le a core-t, de a szélén azért maradtak fejér foltok.
Válaszokat elõre is köszi! 😊
Amúgy rákesel google-n vagy bármi más keresõn 1 perc...
Az a problémám, hogy videokártyám tv out kimenetét összekötöm a tv-vel, de a tv-én nem látok semmit.
Ez ügyben kellene segítenetek. Windows xp a rendszerem van, és egy Inno 3d G4 Ti4200-8x 128Mb DDR T videokártyám van.
vagy keress a kártyád gyártojának az oldalán valami tweak progit azzal is lehet.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nekem abit4200-es 300-on még jó, afelett már fagyogat.
Inkább a memót próbáld húzni, többet dob a teljesítményen.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03