2506
Mit tutdtok róla?
  • Imremagdi
    akkor az inno3d-hez jár ez a demo cd + driver cd + egy game cd - ezen milyen játék van + van még valami ? Kábel csatlakozó? Csakhogy tudjam mit keresek a dobozban mielött kifizetem.....
  • direwolf
    ja, és alapból jobb a fillrate, mint az ASUS Ti4400-asnak :)
  • direwolf
    amit érdemes figyelni a táblázatban: tuningra gyakorlatilag nem gyorsul a game tesztek alatt, viszont a fill rate, és a shaderek rendesen megugranak.
    következtetés kéne...
  • direwolf
    jaja, egy külön cdn, pedig simán ráment volna a driver cdre is
  • direwolf
    jajj, igen, mert http://hoffmannzs.fw.hu/3DMarkScores.htm
  • Imremagdi
    az általad keresett oldal nem található! Nem jó a link!!!!
  • Imremagdi
    NVidia Experience demókat a kártyához addják cd-én ?
  • direwolf
    a 64 megás 300/600-on röhögve megy, de valaki írta, hogy a 128-asa is megy ennyit...
    én nem húzom tovább, mert nincs értelme (jaigen! nézzetek rá lécci erre a táblázatra http://hoffmannzs.fw.hu/3DMarkResults.htm és elemezzétek ki, ti mit láttok ebből?)
    az NVidia Experience demók közül a farkasemberesen majdnem hanyattdobtam magam a székkel! a szőr effekt brutális! még közelről is!
  • Imremagdi
    és meddig lehet tuningolni ? mert hs 4-es ram-ok akkor 550 fölött már nem bíztos nem bírná !

És ha megvétel elött kibontod a dobozt és azt mondod hogy te NEM ezt akarod megvenni, akkor se cserélik ki ? Nekem igen mert az eggyik haverom-nak van egy boltja...
  • Hanzo
    Én ugyanígy voltam.A 3 héten keresztül mondták hogy talán jövő héten már hoznak az importőrök.
    És amikor hoztak akkor is csak 64- mb-osokat ,bár én amúgy is azt akartam venni.
  • Imremagdi
    És sajnos még mindig nincs videókártyám ! Egyszerüen nem tudnak szerezni ! nincs sehol ! Most Megrendeltük a külföldi importör-töl ! Most már MEGINT egy hét és lessz, már annyi 1 hét volt........
  • Imremagdi
    és 64 Mb vettél ? Bizotos !
    Én 128 Mb veszek ezért kérdezném valakitöl hogy a 128Mb is van ?
  • Hanzo
    Van
  • Imremagdi
    van rajta dvi kimenet ?
  • Hanzo
    Akkor kikaptál egy jó szériát!
    Én tegnap vettem meg a kártyát,amint kibontottam meg is néztem a ramokat de sajna ezen a 4-es szám állt a felirat végén.De annyira nagyon nem zavar mert így is hihetetlenül jó vétel manapság ez a kártya.Eddig szar MX200-am volt úgyhogy el tudjátok képzelni a vátozás hatását,és ez nem csak a frameratekben nyilvánul meg,...hát amikor megláttam a Morrowindben a vizet nem hittem a szememnek.
    Szóval akinek van rá píze de picit bizonytalan annak csak ajánlani tudom.
    Jah...amúgy mielőtt valaki megkérdi hogy meg lehet e állapítani a doboz alapján hogy milyen ramok vannak benne,szerintem nem mert megvizsáltam a dobozt és semmi jel nem utalt arra hogy 4 ns-os ramokkal van felszerelve.
    Egyszerűen csak mák kell hozzá,vagy ott megvenni ahol tudod hogy már vettek 3.6-os vátozatot.
  • direwolf
    Az én 64 megásomon a ramok Hynix xxxxxx-3.6 feliratúak, és alapból 512MHz-en mennek.
  • Imremagdi
    majd ha meglesz a videókártyyám kiderül....
  • Anee
    a radeon-t tweakelted?
  • Anee
    lehet de a procinak is van határa s lehet ezt érte el Ti4200-al
  • Anee
    ezek prociorientált tesztek, lehet kevés? neki a PIII 1GHz
  • Anee
    Hát nemtom Imremagdi de ahogy látom ezt a full zavart a 4200-as Innoknál én rászánnék pár ropit hogy biztos jó alkatrészekből összerakot cuccot kspjsk
  • Imremagdi

Ha egy játék nem fog menni a gépeden azon nem fog segíteni az a pár MHZ ! Azért nem fog menni mert csak

64 MB-os

• Imremagdi
    most akkor a 64 MB

500

vagy

512

mhz megy ?
  • Imremagdi
    4.6 ?

Az hülyeség mert a 4.6 csak 434 Mhz bír ki !!!!!
  • mtubi
    A 64 megason milyen ramok vannak?
    Tudom,hogy elvileg 3.6 nsecesek,de olvastam mar par helyen,hogy ugyanugy csak 4nanosok vannak rajta,mint a 128-ason.Volt,akinek 3.6-os es volt akinek 4-es volt.Nektek milyen van?
    Ha a 64-eseken is 4-es van,mint a 128-ason,akkor elvileg ugyanolyan gyors a memoria,mint a 64-esen?
  • Imremagdi
    444 és 512 ! ez játékokban nagyonkicsi különbség - a 128 MB is lehet tuningolni min : 512-ig!

DE a 128mb is van dvi kimenet ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • direwolf
    és egy adatper a DVI kimenethez, hogy 2. VGA kimenet legyen
  • direwolf
    hi all!

felhúztam egy ME-t a gépre, de nem lett sokkal jobb a 3DMark eredmény :-/
    feltettem ide, hátha van valakinek 5lete (az első konfig a saját, a másik kettőt referenciának tettem be):
    http://hoffmannzs.fw.hu/3DMarkScores.htm
  • teknős
    és ez 64 vagy 128 megás GF4 4200 volt?
  • Imremagdi
    ! Remélem lessz rajta 2 monitor kimenet ! Mert a boltba azt mondták hogy nincs rajta dvi kimenet ! Csaknem 2 félét gyártanak ?

5 ezerrel drágább a 128Mb ! Amúgy elfogult vagyok a 128Mb-ban !
  • direwolf
    én 3 hete 17-ér adtam el az enyémet! ;)
    ugyan ez volt, csak sima MX
  • direwolf
    van rajta VGA+TV+DVI(vagy 2. VGA egy adapterrel, ami hozzá jár)
    miért 128? a 64-es jóval olcsóbb
  • Imremagdi
    max : 7-8 ezer forint !
  • Ams
    szserintetek ezt mennyiért tudnám eladni?: LEDTEK gef2 mx400pro 32MB TV-out dual-head?
  • Imremagdi
    Lemondtam az MSI-ről mert nem lehet kapni, így most veszek egy INNO3d Geforce 4 Ti4200 128Mb ram

Ezen a monitor,tv-kimenet van csak, nincs második monitornak, vagy DVi kimenet?
  • nocomment
    Comparatif : 9 GeForce4 Ti 4200
  • direwolf
    szerintem nem éri meg az árkülönbséget...
    mint mondtam egy jó 4200-as (Inno 64 megás) elmegy a 4600-as sebességén
  • WOW
    Igaz ASUS V8440-et használók de volna egy kis gondom.Szerintem nagyon melegszik a kártya.Ezelött ASUS G3 8200 használtam. És amikor egész nap be volt kapcsolva akkor sem volt annyira forró mint a mostani 3-4 óra mulva.Van valakinek valami ötlete,hohy mit lehetne tenni?
  • direwolf
    Zooz!
    Ez is attól függ, hogy milyen procid van alatta...
    Egy 1.2-es celeronnal nem lesz különbség, egy 1.8-as Athlon XP-vel lesz...
    DE!
    A 4200-asok LAZÁN elmennek a 4400-asoknál gyorsabban is!
  • Imremagdi
    Hogy melyik nagykerben ? Passz ! Egy Szekszárdi kiskereskedésben ....