Akvarisztika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ChevyG
Dikkma
Egyszer volt egy német adón egy műsor, azt hittem odahányok 😊 papa elkezdett egy akváriumban kajtatni, kivett egy aranyhalat, és megette 😄
De a lassításban mutatták, csak hülyültek, a peremre fel volt ragasztva egy darab sárgarépa... de mondom, jött majdnem a vacsi 😄
FREAK
😊))))))))))))))))))))

baze, most én is elképzeltem 😊)))))))))))))))))

Riszpekk

Há bazz, elképzelem, amint egy kissé szétcsúszott hapsi enyhén bizonytalan mozdulatokkal díszhalakat hajkurászik egy akváriumban egy darab bottal...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

FREAK
be szokott játszani, csak abba nem lehet bottal nyulkálni 😊)))))))))))))

Riszpekk

Duna TV-hez mit szólsz éjfél után? A lehető legolcsóbb megoldás...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

FREAK
én is szeretnék akváriumot, ritka nagy élmény beszívva bámulni, csak az a baj, hogy nekem kizárólag a sósvizi halak jönnek be, az meg asszem húzósabb........

Riszpekk

Dikkma
Ezt most te mondod, CSOCSO?
Lupy nekem már kipusztult minden, nem vagyok témában. De 40-50 közt láttam még ilyen akváriumokat. 6-8 szög alakú, tetős világítás, csurig növénnyel, baromi szép.. 😊
CSOCSO
pff😊 te sem tudod hova baszd a millioidat...
Lupy
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni:
Szeretnék egy kb. 100-130 literes akváriumot venni világítással, vagy tetobe épített világítással.
Az lenne a kérdésem, hogy egy ekkora akváriumhoz (édesvizi) mennyibe kerülne a világítás (fénycsovel együtt).
Várom azok válaszát is akik a közelmúltban vásároltak ilyesmit. Azt is írjátok oda, hogy milyen típusú a világító berendezés (Philips Agua, Sylvania...stb.)
Kizárólag a bolti ár érdekelne.
Ha az akváriumot úgy csináltatom, akkor literenként mennyibe kerül?
Köszi elore is a segítségeteket!!