12
Akvarisztika
  • bujcsik555
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198683988megnéznéteklégyszi!!!
  • redbull0304
    Eladó Halak és Akvarisztikai Felszerelések
  • ChevyG #10
    gyertek ide!
  • Dikkma
    Egyszer volt egy német adón egy műsor, azt hittem odahányok :) papa elkezdett egy akváriumban kajtatni, kivett egy aranyhalat, és megette :D
    De a lassításban mutatták, csak hülyültek, a peremre fel volt ragasztva egy darab sárgarépa... de mondom, jött majdnem a vacsi :D
  • FREAK
    :)))))))))))))))))))))

baze, most én is elképzeltem :))))))))))))))))))
  • Garfield
    Há bazz, elképzelem, amint egy kissé szétcsúszott hapsi enyhén bizonytalan mozdulatokkal díszhalakat hajkurászik egy akváriumban egy darab bottal...
  • FREAK
    be szokott játszani, csak abba nem lehet bottal nyulkálni :))))))))))))))
  • Garfield
    Duna TV-hez mit szólsz éjfél után? A lehető legolcsóbb megoldás...
  • FREAK
    én is szeretnék akváriumot, ritka nagy élmény beszívva bámulni, csak az a baj, hogy nekem kizárólag a sósvizi halak jönnek be, az meg asszem húzósabb........
  • Dikkma
    Ezt most te mondod, CSOCSO?
    Lupy nekem már kipusztult minden, nem vagyok témában. De 40-50 közt láttam még ilyen akváriumokat. 6-8 szög alakú, tetős világítás, csurig növénnyel, baromi szép.. :)
  • CSOCSO
    pff:) te sem tudod hova baszd a millioidat...
  • Lupy
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni:
    Szeretnék egy kb. 100-130 literes akváriumot venni világítással, vagy tetobe épített világítással.
    Az lenne a kérdésem, hogy egy ekkora akváriumhoz (édesvizi) mennyibe kerülne a világítás (fénycsovel együtt).
    Várom azok válaszát is akik a közelmúltban vásároltak ilyesmit. Azt is írjátok oda, hogy milyen típusú a világító berendezés (Philips Agua, Sylvania...stb.)
    Kizárólag a bolti ár érdekelne.
    Ha az akváriumot úgy csináltatom, akkor literenként mennyibe kerül?
    Köszi elore is a segítségeteket!!