21
Alaplapok AMD XP-hez
-
Koresz #21 Ez a ram mizeria is jo egy boltban vettem két ram modult ugyanolyanok "ránézésre" ha mindkettő benne volt mar 150en hibazott windows betoltes kozben a ha csak az egyik akkor meg 150et birta 55-nem! azota csak egy van benne nemvolt kedvem pakolgatni a ramot de gondolom a masik lehet a gyengébb! A szorzot kéne valahogy unlockolni!?
-
Koresz #20 A cpu hütők témánál leirtam mindent hőfokot Moh tapasztalatokat sdrambajaimat stb stb... szerintem belenyultam a cuccba rendesen mert tényleg az odaat emlitett hutesmechanizmusssal egy cseppet sem melegedik még a tegnapi atomhősében sem sikerult elérnem az 50 fokot!!! 11*150 ezt még viszi! 155 os alapot a sdramom nem birja bebootol aztan ram error! -
Homaly #18 Segitsetek! Hallottam valami BIOS frissítésről, hogy csak akkor lehet belerakni a nagyobb procikat!! Mit tudtok? Mondjatok valamit!!
ABIT KT7-A -
Homaly #17 Valaki HELP ME!! -
Homaly #16 Még 1 kérdés! Ennek a titán hűtőnek nincs nagy hangja? -
Homaly #15 Ez az 1700-as dolog engem is érdekelne, ugyanis KT7A alaplapom van, jelenleg 900 thunderbird-el, 256MB RAM-mal, és ATI Radeon SDR videókártyával! Ha kicserélném, mennyivel lenne gyorsabb a játékoknál? PL MOHAA-t tudnék játszani 1024x768x32-be szaggatásmentesen? -
Koresz #14 Addig jut az install hogy felrakja maganak azt a rohadtsok driverszeruséget az elején, aztan mikor befejezi fekete képernyő és fagyhalál. Én alaplapra gondolok mert a vinyon mar mindent megprobaltunk. Fat32, Ntfs fajrendszrek de mindig ugyanaz tortent. Atomfagy. Biosfrissités segíthet? Tudnatok segiteni? elore is THX
-
Koresz #13 Sajnos minden joban van valami rosz. A zsir uj maxtor vinyomra sehogy sem akar felmenni a Windows Xp! Dehogy mértnem aztmar nemtudom! HA tudnatok segiteni jo lenne mert csak 98 at tudtam felrakni -
Koresz #12 Ebbol jon a kérdés! Hogyan lehetne a szorzot valtoztatni mert azt ugy vettem eszre fix az 1700as esetében 11X. -
Koresz #11 Mennek en tovabb is dehat itt bejon az SDRAM a 150 Mhz mar nem birjak! Jol belenyultam a cuccba? Vagy tenyleg ilyen sirály ez az XP? -
Koresz #10 Na meglett a gep! 1700 XP az agyonsajnalt Abit kt7A ban titan hutovel 43 fok. Ez meg oké de gond nélkül suhan 11*145=1650 Mhz-n. És itt jön a moka! Két ora Medal of honor utan 1024*768 32bit trilinear stb stb a hőmérséklet továbbra sem éri el a 48 (negyvennyolc fokot) -
supervisor #7 A kG7 LITE egy untunigolhato szar(pl Mercury)
A KG7 jó,de 2000 netto pluszert kaphato a KR7 ami jelenleg tuningkirály és 20-30% ot ver memoria benchmarkban a KG7re. -
Koresz #4 Rambus Ram vagy DDRSdram ezeket nem vágom annyira. Hogy melyik mit bir. XP 1800+ lesz ha minden jol megy. Kell rá plussz hűtés vagy van hozzá alapbol borda + venti? Thx
-
Koresz #3 uj gép lesz csak a speed számít rambol is csak a jobb erdekelne (alaplap azert 40 brutto alatt) -
#2 milyen arkategoriaban, es milyen memoriaval? -
Koresz #1 Megosztanatok velem a tapasztalaitokat AMD XP procik alaplapjaival kapcsolatban. Abit KT7, KG7, ASUS stb stb.... Melyik jelenleg a legjobb választás? Előre is thx a válaszokért.