61
-
-
#19 he
én 2001 szeptember ota irogatok ide. mostanában már mindennap... jo a foeum és jok az arcok... -
#18 Legalábbis részei. De király :) -
Garrett #17 nekem február óta van net...azóta 1x megtaláltam a SG-t a medal of honor leírás miatt.. akkor kezdtem el fórumozni, mert a játékok fórumában kaptam sok helpet! azután át-átnézegettem az ált eszmecserébe és azóta majdnem mindennap...
szerintem az itten fórum az egyik leglátogatottabb! -
#16 Arról, hogy az 1000. -
#15 SuperWarez óta járock ide, fórumba 2000 tájékán kezdtem írni, mert előtte, '99-ben csak a főoldalra írtam, aztán betévedtem ide is :D
-
#14 Én még a régi designt alatt. De hogy a fórumba hogyan? Nem tudom. Soha életemben nem voltam még fórumban, azt sem tudtam mi az. Elkezdett érdekelni, mijaza Fórum minden oldalon. Meg mivel nem régóta neteztem még cask, nem volt meg a napi rutin,a mit az ember minden nap végignéz, nem ismertem az oldalakat. Úgyhogy a hungariantop1000.com -on megnézegettem midnig, mik vannak az első pár helyen. Rátaláltam az oldalra, és itt néztem meg először, mijaza fórum :-)
Akkor még nem ilyen volt, hanem minden témából az első 10 volt egy közetlen oldalon. Akkor még sokszor a Ma és a Tegnap hozzászólások sem töltötték ki a felső 10-et, ritka volt hogy egy topic átsüllyedt és fel kellett hozni :) Most meg játékosok fórumában egy napig nem szólsz hozzá eltűnik UT topic :P -
tomcs #13 hmm
sg tortenelem.... de van benne valami
en akkor szoktam ide amikor meg le7ett fasza linkcsori modszerrel mp3akat leszedni innen es kesobb elkezdtem olvasni is a hireket aztan 1x2x bele is pofaztam aztan meg most minden nap itt vagyok :) -
#12 a régi topicokat... -
#11 Kik? Mit? -
#10 nah GOTO 1K:))))))))) -
Garrett #8 én meg pláne nem tudok semmit a fórum múltjáról, de azt látom, hogíy egyre ritkábban keresik fel... -
#7 Jah és mateos szerény. Ez is töri... -
#6 hát én se :-)
má 1 ideje nem is irok :-(
pedig ujra el kéne kezdeni
Mateos rulezzzz ez töri :-) -
#5 Én nem leszek túl aktív ebben a topicban mer szart se tudok az sg múltjáról :D -
#4 -
#3 mondjuk az SG fórum történetéről :-D
a múlt, a jelen és a jövő :D
-
#2 Már csak azt kéne eldönteni ho mirű szójjon -
#1 az bizony !