34
Ki tud valami jó zeneszerkesztő programot?
-
KolkaF #34 Üdv!
eJay-hez hasonló könnyen kezelhető programot keresek, főként trance számok készítéséhez. -
#33 Próbáld ki az Abletont. -
mate77 #32 Madonna - Frozen remix a
user.sync.hu/mate77
weboldalon. -
#30 Vagy a www.absolute.hu
Az itt lévő fórumokon is sok segítséget lehet kapni. Illetve ide fel is lehet tölteni saját zenéket. -
Lantee #29 Hali!
Ajánlom figyelmetekbe a www.soundhead.hu website-ot, ott is a fórumot!
NAgyon jó kis ötletek, linkek, miegymás!
Én is odajárok tanácsokért!
Üdv: Lantee -
mate77 #28 Sziasztok! Én 1 éve foglalkozok zene készítésével(cool edit proval csinálom). Honlapom: http://user.sync.hu/mate77
(letölthető zenék + linkek)
Ha van véleményed azt légyszíves írd meg a [email protected] e-mail címre. Nagyon fontos a véleményetek! -
#19 Sziasztok.
Tudja valaki honnan tudnám letölteni a cool edit 2000- er zeneszerkesztőt???
Segítsetek.
Kösz hello. -
#18 Nincsennek is nagy igényeid :)
Sajna a sok hangminta nem igazán egyeztethető össze a kis mérettel. -
#16 :D -
#15 Kellene egy olzan progi, ami lehetoleg nem tul nagy, vannak benne alapbol hangmintak es viszonylag egyszeru a kezelese. Lehetoleg ne a tar.hu-n vagy az extran legyen, mert onnan nekem nem jonnek a cuccok. -
#13 Sziasztok! Nekem loopok kellenének (wavban)! És azt szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni? Egyébként most kezdem használni a Sonic Foundry ACID 3.0-t... -
#12 Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, a probléma az, ha rádióból, vagy máshonnan vezsek fel zenéket, és leírom cd-re akkor a music center, nem tudja le játszani, csak a nagy csend van.
MIÉRT??
Ez ügyben kellene a segítség, ha valamilyen program kellene hozzá, akkor honnan lehet letölteni, és mi a neve.
Kösz sziasztok.
-
Lantee #11 Én ezt a hármast használom...bocs...négyes -->
Loopok -- > FruityLoops
Szerkesztő --> SoundForge6
Simitások --> ACID PRO
de ez is jól jön néha --> REASON 2.0
Na meg persze kell egy rakat hangminta, amiket elég nehéz összeszedni. Néha látok a Cora-ban ilyen hangminta CD-ket, de már vagy ezer évesek! :( -
#10 Sajna csak darabokat tölt le a Flash, azt is csak a z Apo-ból és Crash-ból. Egyébként tuti, csak kicsit túl van vezérelve.
Nagyon jó hangszerkesztő a GoldWave, főleg, ha kész anyagjaid vannak (pláne sávokban). -
#8 Fruityloops...ezt ajanlom:] -
red@lert #6 Sziasztok! Please help!
Ismeri itt valaki a Rebirth 2.0-t?
Letöltöttem a tört verziót, de a mod-okat nem tudja betölteni, pedig az lenne a legfontosabb.(...wrong format...) Azért lehet, mert crackelt? Tud valaki olyat, amelyik a modokat is tudja kezelni? -
Wayer #5 Acid PRo 3mal szerintem mostmár a többi zene is lemegy mert azok is felvannak töltve. -
Wayer #2 Ezt nézzétek meg:
http://www.extra.hu/Wayer
sajátzenéim -
Wayer #1 Érdekelne valami jó program. Ha tud valaki akkor lehetőleg valami letöltési helyet is adhat.