83
...
-
#42 én pl az utobbi -
#41 ti mekkora fasz gecik vagytok! most suxolni jöttetek ide vagy megbeszélni azt hogy mé szar az sg mikor lesz ujitás stb...? -
#39 máshol is ezt a módszert követi. aztán az elsö hozzászólás valami ilyesmi.. nem tudom a stílust visszaadni, inkább kikeresem...
"Hello, tudom hogy van svcd topic de nincs kedvem többszáz hozzászolást végigolvasni...
Szal szeretnék svcd-t csunálni..
1)nemtom hogyan csináljak SVCD-t és mivel.
2)hogy irjam ki...
- csináltam a tsunamival svcd fileokat de azt mondta a easy cd creator hoyg nem lesznek jok a fileok...
- a neroban meg van nemtom hány mappa és nemtom mit hova kell tenni... segítsetek please... van egy két videom amit nemtok át tenni svcd be a tsunamival .. van valami jo progi ami mindent tud?"
vagy ezt is inkább a szótártopicba kellene... (amúgy jellemzö, hogy senki nem reagálta le szombat óta) -
#38 Már van két topic(ha jól emlékszem), amiben az ilyen jellegű problémákat lehet közölni.
Choschos barátunk azért nyitott egy újat... -
#37 délelött kell idejárni, akkor nincs túlterhelve.
amúgy nem kell fejleszteni, csak kivárni a július 1-et... (bocs, NAGYON rossz vicc... nem is vicc) -
tomcs #36 hmmm ma (tegnap) ma nekem is csinalt nehany ures uzenetet :) -
#35 hát nem vagyok marketinges, sorry :) -
#34 HEHEHEHEHEHE ez tényleg szar mduma volt:))))))) gyerekek ezentul mindenki naponta maximum félszer nézze meg az sg-t:)))))))) -
#32 :-D
ez elég rossz marketingduma volt. -
#31 Hát ez van, túl gyorsan szaporodtok, nem tudjuk követni. fórumozzatok kevesebbet és látogassátok ritkábban a supergamezt, mert akkor nem lesz 500%-osan túltherhelve! -
#30 ma telj. behalt a fórum... -
#26 Egyébként szvsz ez az IE hibája -
#25 lol... ez régi... de mit keres ott az a Dikkma? :))))))))))
egy tájláma moderátor vagyok, nem compaq adatbázis-szerver karbantartó :))) -
Garrett #24 nekem is lett egy 1970 es beírásom a Milyen zenét halgacc topicban... nem tudom miért!!!
meg volt már olyan hogy beléptem az oldalra és nem az én regemt hozta be , hanem valami Treshakárkiét!! -
#23 Mit kéne látni? :) -
#22 ti látjátok? jo mert én nem. nekem x van a helyén. de ha látjátok akkor jovan. na olyanbol elég sok kezd d lenni. meg az 1970bol is... -
#21 ez már tök régi :)
-
#20 ehh most már tényleg kéne vmi. egyre gyakrabban:
-
#19 Van egy AMD alapú SZERVER. Meg van egy ADATBÁZIS-SZERVER. Szerinted most az AthlonXP nem bírja, vagy az adatbázis-szerver? -
#18 hehehehehehe -
#17 Mit csodálkoztok? Nemrég írták hogy AMD alapú lett a server :D -
#16 Örülj, mint majom a farkának... -
#15 köszönöm:) ezt szerettem volna hallani:) király:)!!!!!!!!! -
#13 Igen, a CSOCSO által említett hiba létező probléma, az oka az adatbázis-szerverünk esti túlterheltsége. Hamarosan le fogjuk azt is cserélni és meg fog oldódni. -
#12 Nekem még nem volt ilyen problémám! Nálam minden OK! -
#11 először én is azt hittem, de nem:( -
tomcs #10 ize az az engine hibaja? aszittem valaki poenos :))) -
#9 szal legyen már vmi.. nem lehetséges vmi update?:) -
#8 bazz ma 4szeri irta be hogy 1970. mármint a helyett amit mondtam volna -
#7 kábellel netezek, de így is idegesítő soxor :P
-
#6 Modemmel netezek, megszoktam hogy szívok :P -
#5 így van, de azért néha kicsit idegesítő. -
#3 nekem is van olyan hogy 2szer kell elküldenem -
#2 Helloka! főleg azok akik tudnának csinálni vmit a forummal.. szal soxor nem küldi el az üzenetet vagy csomoszor fals üzeneteket küld el stb.. ezzel nem lehetne vmit tenni? i love sg forum mert a leg-kezelőfelület barát:) de idegesítő ez a szarakodás... -
#1 hm?