TvNetWork
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná nekem mondani,h folyamatos-e a Tv Network-ös net vagy még mindig xar és szétkapcsol.
Mennyí a letöltési határ a tv netnél nem tudjátok?
Mert ugye a korlátlan sem korlátlan... <#levele>#levele>
Mert ugye a korlátlan sem korlátlan... <#levele>#levele>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Aztakibaszottgecijétnekije. Valamit nagyon eltaláltak most a TVNetwoknél mert stabil 1,3-1,5Mb/s lett a sávszélességem ma reggel óta a régi 128-150Kb helyett.
Talán holnapra 'megjavul' a hiba.
Talán holnapra 'megjavul' a hiba.
csesszemeg!
leszedte a National Geographic-ot a Discovery Channel-t/Science-et meg egy rakat más csatornát
ááá! nagyon mérges vagyok! ezek kellettek nekem, ez volt az egyetlen nézhetõ adás az egész tvben
leszedte a National Geographic-ot a Discovery Channel-t/Science-et meg egy rakat más csatornát
ááá! nagyon mérges vagyok! ezek kellettek nekem, ez volt az egyetlen nézhetõ adás az egész tvben

Igen jogszabáj meg szeméjiségi jog: Benne van a szerzõdésbe NAGY BETÛKKEL hogy vállalod hogy 15Gb felett ellenõrizhetik. Olyan embert kérdeznék akinek TVNetwork van és tölt 15Gb fölött.
Szerintem amit írtál hûlyeség, jogszabály nem engedélyezi ugyanis a személyiségi jogokat sérti! Telefont is csak Bírói engedéllyel lehet lehallgatni!! A BSA meg ugyis a "nagyhalakra" vadászik.
Mostanában ellenõrzik még a TVNetwork-nél (nekem is az van, de nem töltök vele, csak netezek, de most nekiesnék a warezeknek, meg P2P-knek) 15Gb adatforgalom fölött hogy mit töltöttél le és a BSA asztalára dobják a neved ha rossz voltál és hiába pakolom át hygamászsákba a cuccaim a szomszédhoz, a TVNet-es naplófile már perdöntõ bizonyíték és csá van, vagy már leszoktak errõl? Régen (2002 vgay 3 elején) még felhívták egyik ismerõsöm (nem lpte át a 15Gb-t, csak zenéket töltött, de elég sokat) hogy nem kéne ilyet csinálni mert ejnye, ejnye.... Leáltak már vele? Vagy ismer valaki valakit akivel meg lehetne dumálni hogy nézzék már el nekem?
MAdránet mert mindig elszáll?=)))))
Nekem tiszanetem volt... Az is jó volt míg nem váltott nevet. Azután jöttek a korlátok.
Nekem tiszanetem volt... Az is jó volt míg nem váltott nevet. Azután jöttek a korlátok.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
elvileg mától új csatornák is vannak,
valaki már rákeresett?
én majd holnap végigpásztázok
amúgy csatornakiosztás meg egy letölthetõ tömöritett file-ban van elrejtve
valaki már rákeresett?
én majd holnap végigpásztázok
amúgy csatornakiosztás meg egy letölthetõ tömöritett file-ban van elrejtve
BUDAKESZIN MIKOR LESZ MÁR VALAMI RENDES NETELÉRÉS?????
FAszom kivan a vidékkel! 😞(
FAszom kivan a vidékkel! 😞(
engem is érdekelne, ki mit hallott...
All Your Babes Are Belong To Us
de a lannet az madártelepen kívül is van, nem?
én speciel dial-up, és mondhatni a leggyorsabb a dial-up-os szolgáltatók közül! v-net, tiszanet sucks!!!
kimaradások most voltak, de gerinchálózat karbantartás volt.
én speciel dial-up, és mondhatni a leggyorsabb a dial-up-os szolgáltatók közül! v-net, tiszanet sucks!!!
kimaradások most voltak, de gerinchálózat karbantartás volt.
ismeri valaki őket?
hogy kerül ez ennyibe?
hogy kerül ez ennyibe?