4926
-
#1798 sp.hoff.hu
[bannerben a helye] -
#1797 Sziasztok !
Bocs a kérdésért, de ti hol nézitek meg a legújjab részeket ? VAgy honnan töltitek le.. Amikor még az HBO szinkronizálta, volt egy rakás a Winchesteremen, de azóta nem nagyon megy a South Park nálam.. -
#1796 Megissza Cartman Kenny-t instant kakaónak...
Hát azon dőltem. -
#1795 Remélem nem egy dupla epizód első felével fejezik be! -
#1794 azt tudom, de nem tudtam, hogy ilyen hamar eljön ez az idő. :(
bár már 6 rész lement. milyen gyorsan megy az idő... :C -
#1793 Pedig így megy ez már évek óta... -
#1792 ma lesz az "félfináléja" az 10. szezonnak, és csak ősszel fog folytatódni... ezt nem is tudtam. -
#1791 Szerintem én azt láttam a legtöbbször. Nyenyenyenyenyenyemyee. Megfőztem az őseidet nyenyenyenyenyenyenyeee :DDD -
#1790 Nagyon komoly volt az is. :D Meg a világraszóló koncert! Hát igen, majdnem mindegyik rész különleges valamiért. :D -
#1789 Az volt még a durva amikor Mr Garrisont nővé operálták.
901 -
#1788 hát igen, a Scott Tenorman-es rész nagyon brutál... :DDDdDDdddd
asszem meg is nézem újra. :P -
#1787 Hopsza...
Most látom csak van itt egy ilyen Topic is, mint South Park Fan, gondoltam ide is írok pár sort...
Kedvenc Epizód:501 - Scott Tenorman Must Die(Nagyon beteg rész!!!)
Kedvenc szereplő: Eric Cartman (No Comment) :D
Kedvenc beszólás: Mr Furkó-Fúúúú de jó vagy. (De tényleg nem rossz Cartmané sem:De anyaaaa :D)
Kedvenc macera - Amit Paris Hilton kapott
Eddigi legrosszabb rész: 1001. Szerintem. Ez ugyebár nem azt jelenti hogy az említett rész tényleg rossz, csak nekem nem igazán jött be, de egy momentumán nagyon jót röhögtem, visszaütött a Wallmartos részhez. "Nem halt még meg. Mielőtt meghalunk, előtte besza... nem szóltam" -
#1786 1007 - TSST 2006-05-01 11:05:56
Vetítési dátum: május 3.
Amikor Cartman anyja rájön, hogy nem tudja a fiát tovább kontrollálni, egy szakemberhez fordul segítségért. A "Dog Whisperer"-nek lehet, hogy sikerülne, de Eric Cartman nem adja fel harc nélkül. -
#1785 I'm totally SERIAL :DDDD -
#1784 Kajak ez a Manbearpig. -
#1783 Pöpec végre van felirat.
Már nézem is:) -
#1782 Ez a Manbearpig kurvajó volt!!:) Főleg Al Gore excelsiour beszólása tetszett nagyon. Ezt a szót Stan Lee találta ki amugy. Gondolom előtte tisztelegtek Parkerék. -
Vegas #1781 Mint mindig most is kis köcsög ::S:AS:D:ASD -
Verseghy #1780 Jól hangzik:) -
#1779 nekem is tetszett. :) -
#1778 10x06 - Embermedvesertés
Vetítési dátum: 2006. április 26.
A srácok beragadnak egy barlangba, ahol Cartman kincsre lel. Miután a barlangban az összes kijárat beomlott, Stan, Kyle, Kenny és Cartman magára marad. Egyetlen ember tudja, hogy a törmelék alatt vannak, de ő nem mondja el. Cartman végig azon gondolkozik, hogyan tudná úgy kijuttatni a kincset, hogy ne kelljen osztozkodnia a többiekkel. -
#1777 Szerintem nem volt rossz...(Larry King odabasz) -
Shadow_THH #1776 htx -
#1775 Ez a törcsis rész nem volt valami nagy durranás:( -
#1774 1006 - Április 26. -
Shadow_THH #1773 1006 mikor lesz? -
#1772 a kakás részen nagyot szakadtam! :DDDDd jó kis rész volt... :) -
#1771 újabb south park balhé -
Shadow_THH #1770 Oprah nunája fejbelőtte magát -
Vegas #1769 zsolti a béka zsoltialeveli bé ka -
#1768 Ki lakik itt keleten... -
#1767 hát épp hogynem ércsedmá htx :@ :| -
#1766 1005 - A Million Little Fibers
Vetítési dátum: 2006. ápr. 19. (szerda)
Törcsi felhagy a drogokkal, és ír egy zsebkönyvet a tapasztalatairól. Oprah támogatásának köszönhetően a könyv bestseller lesz és milliókat inspirál, hogy változtassanak az életükön. Mégis, amikor a televíziózás nagyasszonya műsorában hazugságon kapja, Törcsi régi szokásai egyre vonzóbbá válnak. -
#1765 Épp elenkezőleg, ahogy az előzetesben olvastam. -
#1764 és jól beszív?
:))) -
#1763 1005-ben végre visszatér Törcsi! :Ddd -
#1762 tüntess ellene -.-.-.- -
#1761 a vége elvetemült lett:))) -
Shadow_THH #1760 lál ez kurva nagy rész volt :D mondjuk a Jézusos az durva -
#1759 nem foglal annyi helyet az biztos...