4926
-
#1878 Ez tök jó ! -
Hoz_Hun #1877 Ja és iszákosak a szülei... -
Prof William #1876 Ha a South Park anime lenne...
-
#1875 csóró is? -
Hoz_Hun #1874 Az én osztálytársam meg Kenny-re -
#1873 Eh..Cartman tök emlékesdztet ezen a képen, az egyik volt osztálytársamra :D -
Hoz_Hun #1872 -
#1871 jah =| -
#1870 messze van:( -
#1869 A tizedik évad következő része (10x08) 2006-10-04-án kerül vetítésre. Nem is tudom hogy fogom kibírni addig -
#1868 Amint látom jövő héttől megszűník az sp hétköznaponként, csak szombaton lesz 22-től 23-ig.És vasárnap 00:15-től 01:15-ig. -
oliverspy #1867 húúúú :D -
Dexantreal #1866 thanks -
#1865 felül play menü
ott kiválaszt audio-->ott átállít magyar szinkron -
Dexantreal #1864 leszedtem de gőzöm sincs hol tegyem át a feliratot ide vagy ilyesmi mer pl a load subtitle-nél kidob1hiba üzit...
To load subtitles you have change video renderer type and reopen the file
-DirectShow: WMR7/WMR9 renderless or Haali's
-RealMedia: Special renderer for RealMedia or open it through DirectShow
-QuickTime: DX7 or DX9 renderer for QuickTime
ShockWave: n/a
angolul meg nem értek annyira, hogy ezeket vágjam..^^ -
#1863 Ecsém rányomsz epizódokra, ott van gyak az összes éved, és egy tolókocsis fazon, tudod amilyen a mozgássérült parkolókban van, alatt oda van írva felirat, rányomsz és voálá. Ennyire ne legyél béna, mert árt az egészségednek. -
Dexantreal #1862 ott akkorse találtam:PP..leszedtem máshonnan de minden angol azon a szaron, nemtok eligazódni:P...^^ -
#1861 nc -
#1860 Hát bazmeg ott van felirat is amúgy, le lehet tölteni. -
Dexantreal #1859 de honnan lehet letölteni? ez az amit nemtudok:S -
#1858 media player classic ha nem ismernéd:D
azzal állítsd át azt jólesz -
Dexantreal #1857 az meg mifán terem?lol...eddig életemben nem hallottam én media classicról..nekem bsplayerbe kezdi lejáccani,oszt kész^^..szal pls help... -
#1856 átkell állítani a nyelvet media classicba -
Dexantreal #1855 bakker itt mindegyi kangol,felirat nuku vazz?leszedtem kettőt...az egyik1vulkános és oda van írva hogy magyar nagy avi...oké..elindítom és végig karattyolják az angol nyelvet...angolul meg nemtok yol... -
Dexantreal #1854 jahh és a letöltéseknél a letöltéshez részben van az a letöltő menedzser?....ígérem többet nem nyaggatlak...sztem -
Dexantreal #1853 ja,de mi ez itt mindegyik rész felett?
A letöltéshez ajánlott a letöltésmenedzser használata! :)
Kötelező,vagy télleg scak ajánlott?:S -
#1852 http://sp.hck.hu/episodes/
amelyik rész kell, annál rákattintasz a letöltésre -
Dexantreal #1851 de itt nem tudok elsőre kiigazódni..:S...amúgy a linket thanks..scak picit bővebb infot pls.. -
#1850 ez de beteg gáz rész -
#1849 http://sp.hck.hu -
Dexantreal #1848 valahol meglehet ezt még nézni magyarul?torrent, más warez oldal..megvenni...tv?...most rákattantam a témára,eddig nem nagyon érdekelt..ha warez a dolog és tud valaki segíteni, akkor az pls privibe dobjon meg vele,ne piszkáljuk fel ezzel a modikat már -
#1847 "Igaziból" igen, de ott nem. :-) -
bestyen #1846 Sztem igaziból is Tom Cruise -
#1845 Van egy rész (Vector néni busza) ahol visszaemlékeznek sztorikra, de mindig máshogy. Abban benne van Szőrmóksegg, de már nem emlékszem mi volt a lába helyén, annyit tok, hogy nem Tom Cruise. -
#1844 http://szoszaiz.freeblog.hu/ -
Prof William #1843 Hm... van egy visszamlékezés amikor más van a lába helyén de ha azt hiszem akkor az Geroge Bush volt. Ez egy ilyen visszaemlékezős rész. Szóval azért ferdül az információ... -
#1842 -
mochee #1841 B@sszus, kivizsgáltatom magam vagy nemtom... -
#1840 igen ez az!
köszi!! -
#1839 Szerintem is csak te!!