4926
-
#2960 lol :)))))) -
#2959 IE ->http://sp.hostoffice.hu->regisztrálsz->Epizódok->Letöltöd :) -
#2958 Firefox ->http://sp.hostoffice.hu->regisztrálsz->Epizódok->Letöltöd :) -
wege #2957 Sziasztok! Megtudjátok mondani, hogy honnan lehet letölteni a 7. évadtól magyarul a sorozatot? -
#2956 még
29 nap 23 óra 7 perc -
#2955 az régen volt :) -
Dexantreal #2954 Jó, igen nagy dolog, mert régen nem kellett.
:P. -
#2953 ohhh de nagy dolog regelni...amúgy a fórumnál kell -
Dexantreal #2952 Vazzeg, mióta kell regelni SP HQ-n letöltéshez?
Régen nem így volt.
Rákattintottam egy epizódra csak úgy, hogy meglessem, erre név: rublika... jelszó: rublika.
Hol kell egyáltalán regelni? :S -
Vlala #2951 Nem csodálom. A németek ezt értik... Ez kb. olyan, mint amikor olasz vendégek voltak nálunk, és kis barátnőm megjegyezte, hogy ő csak annyit tud olaszul, hogy vaffankúló. Néztek olyat... :) -
#2950 -
#2949 804 - a zsidó passiója.
ebben van mikor Cartman vezényel..
"Es ist zeit für rache! Wir müssen die Juden ausrotten!"
lol sampba egyik hülye haverom beírta egy német szerveren itt nálunk és kibannoltak :D -
Seten #2948
Emlékszik valaki, hogy melyik részben akarja Cartman kiirtani a zsidókat?
"Juden ist verboten!"
-
Vlala #2947 Ezt nem értem. -
zoli95 #2946 oiopéléá-áéáé -
CsepeLee fiú #2945 Sokan szeretik. Nem csak melegek, nem csak lányok, hetero fiúk is, mert nem a buziság a lényeg benne. Akinek nem tetszik, nem nézi, ennyi. Ki lehet bírni azt az 1 órát Cool nélkül. :D De erről nem itt kell beszélni. Szerintem hagyjuk ennyiben. :D -
#2944 egyáltalán nem kellene adni azt a műsort -
CsepeLee fiú #2943 Nyugalom, nem ők tehetnek arról, hogy nem lesz SP Season 10. :D
Amúgy A fiúk a klubból eddig is volt, csak hétfőn előretolják félórával. -
#2942 nah mégjobb...büdös buzik a porondon -
CsepeLee fiú #2941 Hétfőtől az Ötökör helyett A fiúk a klubból lesz, SP-nek viszont nyoma sincs. -
#2940 ja sajnos addig ezt az erőltetett ötökört kell kibírnunk -
#2939 is-is!
9. évad 14 rész volt azt már lenyomták ugye.
10. évadot szeptemberben nyomják majd! -
Vlala #2938 Na, most mi van a Coollal? Nem lesz, vagy máskor lesz, vagy én vagyok hülye? -
#2937 Nem gondoltam volna, hogy ennyi részben vannak:) -
#2936 Egyre kevesebb -
#2935 az sok -
#2934 37 Days 7 Hours 56 Minutes
még a 1108-ig -
Csaba007 #2933 Találtam miniN0váN egy South Park Commentaries nevű cuccot! Vami extra cucc!
Felirat kéne hozzá:S -
CsepeLee fiú #2932 Az 5.07-es epizódban nagyon jól megcsinálták a fenyőfán. XD
Nem gondoltam volna, hogy ennyit elrejtettek, a 9.14-ig nem is vettem észre egyet sem. A 9.14-gyel rám is hozták a frászt. XDDD -
#2931 Sightings In South Park itt meglehet nézni hogy még hol vannak ufo-k -
#2930 A 10. évad első részében meghal. -
#2929 1008 - Make Love, Not Warcraft -
#2928 amugy nem ugy volt h shéfet megölik? mer ugye a scientologiás részben mondott fel a készitoknek, de én azt hittem megölik, mint pár szereplőt. vagy lesz majd ehez vmi epizod???
wowos rész meg mér nem volt? az a 10esbe van???? -
#2927 Hát megy a műsor :D
A 704 - Emlékezet törölve c. epizódra gondolok :P -
#2926 Több epizódban is van, még olyat is hallottam, hogy minden epizódban elrejtettek egy földönkívülit. -
#2925 csak unatkoztak a készítők már régen is olvastam valahol hogy ottvan, de azért első nézésre nem olyan könnyű észrevenni, ha nem olvasom régen nem tudok róla :D -
#2924 én most néztem meg és én is láttam. gondolonm köze volt a vérző szoborhoz:D -
CsepeLee fiú #2923 Én nagyon meglepődtem azon a földönkívülin. Nem számítottam rá. :-) Direkt volt ott? -
#2922 ja de ezt má régóta tudom :D -
CsepeLee fiú #2921 Tegnap a piros kocsi jobboldalán megjelent egy földönkívüli. (Mikor Stan apja beült a kocsiba.)