4926
-
#3680 Nekem simán jön a SP videó.Annyi, hogy várni kell egy kicsit és nem kell a kishawer feliratra kattintva belépni. -
#3679 videót? az oldalon gyakorlatilag semmit nem látok pár képen kívül, ezek is csak kattintánstra jönnek elő és ezeknek sincs semmi közük a témához.. -
#3678 A Sout Parknak tényleg semmi köze a South Park topikhoz -
#3677 akkor talán nézd meg a videót! -
#3676 köszi, de ennek szerintem nem sok köze van a topichoz. -
#3675 A közelmúltban kábellopás miatt immár másodszor nem volt internet Kispesten! Ezt a videót azoknak ajánlanám, akik net nélkül maradtak napokig! (mint például én)
videó -
#3674 újra kéne szinkronizálni józsával az eddigi kihagyott részeit
olyan alap mint csőre-cartman -
Anonnim #3673 Az ötlet nem az egyém valami sp.huff.hu honlapont kezdődött és sokan csatlakoztak! -
Verseghy #3672 Aláírom! -
Anonnim #3671 Azt javaslom kezdjünk aláírásgyűjtést azért hogy a 12. évadtól Mr. Garrison újra Józsa Imre hangján szólaljon meg!!!! -
#3670 -
#3669 Már csak 26 nap 7 óra és 1 perc a következő részig! -
#3668 ájk -
Verseghy #3667 És azt, hogy nemjepüjababa:D:D:D:D:D -
#3666 ne nekem mond :D én kívülről fújom az összes (magyar) south park részt :D -
#3665 Butters -
Verseghy #3664 Ki mondja azt, hogy a csudimudiba?:D -
#3663 ő mondta..
Mr. Garrison & Mr. Slave (furkó)
Garrison embere xD
-
#3662 más valaki mondja h "fúú de jó vagy" ? :P -
#3661 mr furkó? -
#3660 32giga... töltöm 1-12 évadot....
Valaki adna egy Fúú de jó vagy hangot/vidit nekem?:D -
#3659 Timmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -
LOPCI #3658 Hali!!!
Vki nem tud küldeni Timmys hangot, vagy vmi linket ahonnan le lehet tölteni!!!
Előre is kösz. -
#3657 hát nem nagyon megy... -
#3656 Tényleg mi lett a SP Hungarian HQ-val? :S -
#3655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magyar torrent oldalakról, bár azt tudjok, hogy ilyenek ugye nem léteznek :) -
#3654 sziasztok! Honnan lehet letölteni magyarul az epizódokat? a SP Hungarian HQ nálam halott... -
Verseghy #3653 Ja és akkor a 6dik évad utolsó részében, az utolsó jelentében visszajön Kenny és akkor kérdezték, hogy hol volt erre csak annyit mondott:
-Hát én végig itt voltam....
-Ja, ok..
:D::DD -
greger #3652 Semmi különös, kiírták a sorozatból, de a nézők reklamáltak ezért visszarakták. Nem furcsább, mint amikor minden részben meghalt :) -
#3651 Úgy tűnt Kenny végleg meghalt most megint él.Mi történt vele? -
#3650 Jah sry, aszittem Mr. Garrisonra érted. -
#3649 Me átoperálták. :D -
#3648 hát annak nemtom miért lett női hangja -
Anonnim #3647 Én a south parkban azt nem bírtam mikor Mr. Garrison hangját(Józsa Imre) lecserélték Gyabronka Józseféra, viszont egyes mellékhangokat bírok, pl: Törcsi-azi inteligens törülköző: Törtei Tünde -
#3646 -
azt meg nem tudom felfogni, hogy miért sértődött meg a szcientológiás hülyeségen, aki ennyit foglalkozott South Park-al, azt hinné az ember, hogy van annyira szabad gondolkodású, hogy a sok fasság után egy ilyenen már ne akadjon fent..
egyébként tényleg szánalmasan nagy hülyeség az egész szcientológia az alapján, amit tudok róla. -
#3644 ha már itt jártam xD
következő részig van még hátra:
57 days
6 hours
11 minutes -
#3643 hi
a 11-ik évad 10,11,12-ik részei
nézd meg !
hatalmas részek... -
gettobuxa #3642 kis pöcsök, mi az a south park imaginationland trilogy? -
#3641 nyugodjon békében :(