4926
-
#4884 Mostani reszben is amikor Randi mondta hogy lehet, hogy jol keres a zenejevel, de azert nem kene igy elbaszni a penzt, amikor leesett mirol beszel majdnem beszartam :) -
#4883 nekem is bejon az evad nagyon, tobbek kozott mert atvezetes van a reszek kozott, pl. Lorde, gluten mentes sor stb :D -
#4882 Jaja, egyik legjobb resz eddig sztem, mocskos jo ez az evad :) -
#4881 haha, ez hatalmas rész volt :D nagy igazságokkal -
#4880 Nagyon jó a 18. évad! Ez a drónos odatett. Megint jó kis részt alkottak, remélem megmarad az évad eddigi nagy lendülete! :) -
#4879 Vennem kell egy drónt! :DDD -
#4878 Hatalmas! :DDD -
sirdond #4877 :DDDDD
-
#4876 Gyenge kezdés volt de azért szép kis fricska volt ez a kickstarternek. :D -
#4875 szerintem nagyon jó lett, csak kicsit rövid :) -
#4874 Tenyleg mocskos nagynak tunik, en most fogom elkezdeni nemsokara :) -
#4873 Stick of Truth kegyetlen jó lett :D Temérdek utalás, visszatérő szereplők, elemek. Kurva nagy :D A sandbox feeling is jó lett (városban mászkálás), mellékküldik is, és az rpg elemek sem zavarnak, pedig nem komálom a műfajt. A körökre osztott harc meg a Heroest idézi fel (számomra) :D
Toljátok? :) -
#4872 Egy amerikai sorozatban nyilván az xboxot fogják favorizàlni. -
Verseghy #4871 Köszönöm! -
#4870 S15E05 Crack Baby Athletic Association -
#4869 Crack Baby Athletic Association -
Verseghy #4868 Sziasztok!
Melyik az a South Park rész, amelyikben a Cartmen be akarja fűzni valami üzletbe a Kyle-t, és ülnek a KFC szósszal teli jakuzziban és Mekis sültkrumplit esznek? :D -
#4867 egyik legjobb rész :D -
Prof William #4866 A Comedy Centralon stílusosan a vidám kis Erdei Karácsonyos rész megy a Sátániska állatkákkal. :) -
sirdond #4865 pont azért mondják,hogy a ps4 kontrollere jó, mert egy kalap szar :) -
r4pt0r #4864 Ez volt a lényege. Sten mondta is hogy az Xesek nem látják az igazságot, csak .... Lényegében egy kicsit kiemelték a vitát, hisz ez megy a mindennapokban is. :D És a box tényleg népszerűbb volt Black Fridayen, nem is kicsit, persze amúgy többen viszik a PS4et. -
#4863 Azert volt par erdekes dolog, pl alapbol h alapbol a legtobb ember xbox-ot akart (mikozben a ps4 joval nepszerubb mindenhol), meg tobben olyat mondtak hogy az xbox "jobb" gep, meg nagyobb a framerate-je, mikozben technikailag a ps4 joval erosebb es jobb, ugyanazok a cimek joval nagyobb felbontason/framerate-en mennek rajta. Amit meg a ps4 elonyeinek mondtak (pl kontroller) azok pont az inkabb vitatott temak amik inkabb osztjak meg az embereket. -
r4pt0r #4862 Azért sokat nem tévedtek. :D -
#4861 Jok voltak ezek tenyleg. :)
Mondjuk ami kicsit zavart h viszonylag kepben vagyok a konzol temaban, es sok dolog nem volt tul valos/realis. De mind1. -
#4860 Ez nagyon beteg rész volt! :DD -
Janika114 #4859 A sírból hozták vissza a sorozatot kb, ebben az évadban. Nagyon jó eddig, a régi időket idézi végre. -
#4858 Hát ez a záró rész is barom jó lett! :D Nem semmi ez az évad! -
sirdond #4857 baszki :D meddig tudják még fokozni? :D -
Janika114 #4856 Igen, egy elég nagy dolgot lelőnek benne ami a sorozatban még nem volt, a következőben évadban lesz. -
#4855 Én most a 3. könyvet olvasom, ami - gondolom - a sorozatban szintén a 3. évadnak felel meg (nem nézem), viszont amit ellőttek arról nem tudtam, tehát az évad végén vagy még később következik be gondolom... Annyira nem is lett jó ez a rész, bánom, hogy megnéztem ez miatt. -
#4854 Hatalmas rész volt! :D -
#4853 Marmint a sorozat aktualis allasahoz kepest is spoileres? Es mennyire/konyvbol mennyivel kesobb derulne ki? -
#4852 Késő. :(
Érdekes az első részben nem volt semmi spoiler, itt meg nem is egy... -
Janika114 #4851 Trónok harca fanok vigyázzatok ha a könyvet nem olvastátok, spoileres lehet az új rész, nem is kicsit... Én megúsztam mert pont egy spoilert tudtam már véletlenül és azt lőtték le a részben. -
Janika114 #4850 Gondolom ennek lesz folytatása is, elég jó lett az új évad, idézi a régi időket, erről a részről beugrott kicsit az egyik kedvenc részem a Warcraftos :D -
#4849 Bazmeg :D A végén Kenny azzal a patkánnyal :D:D -
sirdond #4848 vajon ez a két csoport lesz majd az új játékban is? :D -
#4847 Jujj ez de beteg rész volt!! :DDD kész -
sirdond #4846 jézus ez de beteg rész volt -
#4845 Ez tenyleg mocskos nagy volt