Showder Fábryval (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek a show-ban majd megemlíti?
Hogy hányan voltak azt nem tudom megmondani, de nagyon sokan!!!!Szerintem a stúdióban nem is volt ennyi hely!A jegyre rá is van írva, hogy nem garantálják az ülõhelyet a késõbb érkezõknek. De azt néztük, hogy álló ember meg nem volt bent!!!Akkor hova lett az a sok ember?NA ez számomra is kulisszatitok maradt!
kb hányan voltak?és milyen dolgokat láttál te,amit biztos,h kivágtak a mûsorból?
ReaL MaDRid x siempre
De azért egy tök jó élmény volt! Következõ héten már adásba is kerültünk. Ez az amit keresek most.
és mennyi idõ az egész?
ReaL MaDRid x siempre
pl bittorrent.lap.hu-n ott vannak a linkek.
mennyi volt a beugró?
ReaL MaDRid x siempre
Nekem is pont az a rész kéne, amiben Nick Árpád, Gáspár Laci és Bend Dénes volt.Azon a felvételen ott voltunk, a párom szülinapjára kapta a jegyeket. Sajnos nem tudtuk felvenni, pedig a közönségbõl mutattak minket is. Ha valaki felvette, vagy tudja honnan lehetne megszerezni, légyszi írjon privit nekem!Szeretném, hogy ez az ajándék maradandó meglepetés legyen. Nagyon számítok a segítségetekre! Elõre is köszönöm a segítséget!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Melyiken?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Két héttel ezelötti müsor
köszi
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
kösziiiiii
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Engem kicsit zsibbaszt a Fábry...Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ha már használjátok, mennyire fájna utánanézni hogy mit is jelent?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mé akor mit jelent pontosan? tudod és soem voltam olyan láma hogy megkérdezzem..láttam mikor használják és tudom mit jelent:)
buta vagy :)
LOL
Kb 50* nézem vissza videórol.
KoЯn