5250
Xbox
-
Deadman #69 list : meg kellett keresnem a jelszavamat miattad bazz. -
Deadman #68 list kedvéért.
Szóval, Pyrex nem kamu.
Nézz körül itt : www.xboxhacker.net, www.xbox-scene.com, www.vaholl.org
Kicsit küzdöttem, de megvan, beraktam egy 80 gigás vinyót, most ftp-zem át a Halo-t éppen. -
Xboxman #67 Hmmm,én is kérvényezek eggyet!:) -
#66 ment 1 mail -
Xboxman #65 Mi ez?A Lacc style klónok támadása?:) -
#64 Sir AMS: ott van a userinfo-mban -
#63 Nagyon nem Rince vagyok:D -
#62 efreet
mi a mail-címed? -
Xboxman #61 Rince!
Most nem ez a lényeg! -
Xboxman #60 Köszi Efreet! -
#59 X-Boxman (a regisztrálatlan) - nem illendő dolog más nevére hasonlító nick-el visszaélni. légyszives változtass nevet. -
#58 kemény az a 850 beszólás
Regisztráció időpontja: 2001. 08. 16
Üzenetek száma: 2451 :P -
Xboxman #57 Na öreg most már tényleg kezdesz idegesíteniFigyelj bazze,itt vagyok én:850 beszólással itt az Sg-n,törsztagok által igazolt mult-al!Itt vagy te:egy kis nonreg geco aki csak most tünt fel itt és ráadásul vissza is él a nevemmel!Szerintem eggyértelmű a helyzet...Nembeszélve arról ,hogy ezen a néven irogatok szintén régóta az:Index-en,Hardwired-en,Xperince-en(oda már május óta nem írok),és persze ide az Sg-re is!
Szal egy atyai jótanács:Változtass nevet!
-
Xboxman #55 Ha nem megy szép szóval:Na ide figyelj te kis seggfej!Én már 2001.December.25-e óta ezen a néven futok!!!És 2002.Februárjában regisztráltam magam ide az Sg-re,ahol azóta már 850 beszólást írtam!Más helyeken is ezen a néven vagyok már nagyon régen!Még két hónapja a "Pc-s játékékoknak leáldozott" topic-ba írogattam(ugye Csocso?)Úgyhogy öcsi sajt,TE húzzál innen a faszba vagy találjál ki magadnak egy saját nevet!Egyébként is utálom az ilyen kis " "(-ez itt a sípolás helye)akik más nevével visszaélve írogatnak!
-
Xboxman #53 Héj kisöreg!Ne játszadozz a nevemmel!
Oksa? -
#52 Na neee, ennek azért kicsit kamuszaga van, bocsi :)
PyRex -
#49 ez mind? -
#48 -
#47 ez mind? -
#36 Morrowind X-en rulez! -
#33 hehe ide meg nem is irtam:)))
Xbox 79ezer Ft.
bele okositas 35, jelenleg.
Backup okossagok.... kiegeszitok, Ango jatekok (eredeti) mind kaphato.
[email protected] -
[Walaki]D`Lair #30 Héhéhé! Én nem szeretem egyik konzolt sem! ezt soha nem mondtam. Nem is tudom honnan szedted hocs becsövült vagyok. Másfelől közelítve a dolgot: a PS2 sztem a PC-hez képest kalap szar, az X-box meg = PC , a GC ami konzolnak nevezhatő. De mint mondtam nem szeretem a konzolokat.
Ja és : -
Dante #28 Hát igen, ez tükrözi a színvonaladat, de erre mondjuk csak annyit mondok, hogy te is értsd:
Anyád. -
Dante #26 1: Igazam van ;)
2: Az engem nem zavar, szólásszabadság van, csak a csőlátást utálom.
"Itt latjak az emberek a fatol az erdot."
ö, nekem nem úgy tűnik:)
"Majd az e3 utan csippants mit tud a kis dobokocka.
es pityeregj"
az majd elválik melyikünk fog sírni;) -
#25 hahahah PS2vel sem?:))
HIHIHi!
Bazzeg amcsiban is tre itt is, japanban is.
Sot nem egy akkora technikai hatalom a cucc.
NEm ertem mire vered a nyaladat.
A szaggato Halora?:)
hehe
Rs2 is neha beassul Halo is.
Inkabb azert mesz innen mert 1 nem neked van igazad, 2 itt nem tomjenezik annyian az Xboxot mint masutt.
Itt latjak az emberek a fatol az erdot.
Majd az e3 utan csippants mit tud a kis dobokocka.
es pityeregj.
-
Dante #24 Mekkora arcod van neked öregem...
"Aze mert megmondtuk GC a best, nem fog bukni Nintendo megvaltozott minden szep es jo lesz?"
Ehh, ezen csak röhögni tudok
"Meg Mohuss is elismerte hogy jaja N odateszi mar magat:)"
nem is ismerem Mohuss-t a ő dolga, hogy mit ismer el.
Majd ha mutat valamit ez a kis dobókocka elismerem, de én még nem láttam tőle semmit, bocsi!
Azért vagy te csőlátó, édes barátom, mert mániákusan imádod azt a lila kockát, ami teljesítményben még a PS2-vel sem vesz fel a harcot... És mániákusan utálod az XBOX-ot, mikor az égvilágon semmi baj nincs vele, csak annyi, hogy többet tud mint a játékkockád?
Ehh:)))
Mind1, léptem én innen a SG-s konzolos topikokból véglegesen, hihetetlen mekkora értelem uralkodik benned, GC... -
#23 Na latjatok....
igy is vesztenek rajta megjobban le kel vinni mert nem kell a kutyanak sem ez az ocskavas.
-
#21 Nem is szabad.
En is merges lennek ha tudnam bukas amit vettem:P
Man milyen vona csolatas?:)
Aze mert megmondtuk GC a best, nem fog bukni Nintendo megvaltozott minden szep es jo lesz?
MSnek eselye sincs ellene?:)
Meg Mohuss is elismerte hogy jaja N odateszi mar magat:)
Box... hat nagy rafizetessel tudjak csak magukat a piacon tartani... megneznek egy olyan Xboxot ami mogott nincs az MS penze hogy allna meg a helyet.
A penz viszi ez van.
Anelkul mar reg nem lenne.
-
Dante #20 nem, nem idegesítem fel magam ilyen dolgokon.. nem:) -
Dante #19 De nem bírom az ilyen fanatikusokat vaz (legyen akármi is a nézetük).
Gondolkodjatok már mit csináltok, GC, CSOCSO, D'Lair, amit csináltok jobb körökben egy fogalommal jellemzik:
CSŐLÁTÁS!!!
-
Mepe #18 ok, azért köszi:-) -
Nark #17 Tényleg nem müködik..:( Pedig hidd el hogy itt volt. -
Nark #16 Balek -
Mepe #15 De biztos, hogy jó címet adtál meg? -
Mepe #14 Köszi Nark. -
[Walaki]D`Lair #13 Nekem meg eredeti vondózom van -
#12 egyebkent csak vicc volt. elobb allok kivegzo osztag ele mintsem hogy Xboxot vegyek.
-
#11 :DDDD
Jaja sok embernek (mindnekinek?:P) az eso hivatalos MS termeke az Xbox.... vegre batran uthetnek serial numbert be a neten a sracok:)
Pirate on PC rulz!
-
[Walaki]D`Lair #10 Én nem. PC sokkal jobban használható másra is. Meg amúgyis : BILIGECI NEHOGYMÁR BELŐLEM GAZDAGOGGYÁ MEG BÁZZE! :DDDDDD -
#9 fuddejo:)
Veszek 10et :)