1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
xido #1081 csak én nem emlékeztem arra,hogy batman is cameózik? -
-
-
-
Koppixer #1077 Hurok -
Sausage day -
bastille day
yt link kereséshez most lusta vagyok := -
Nincs is értelme rebootnak. Azt lehet velük csinálni, amit akarsz, az előző részek nem kötnek gúsba senkit.... -
Most tényleg nekilátnak a Ragadozó 4-nek
-
Ez érdekesnek tűnik, időutazós mindfuck , akár még jó is lehet. -
First official look at Ben Affleck's Batman, Henry Cavill's Superman, Gal Gadot's Wonder Woman, Jason Momoa's Aquaman, Ezra Miller's Flash and Ray Fisher's Cyborg
-
ebben egyetértek,
DE!
Matthew mostanában elég jó filmeket 'kap', így aztán ki tudja, de persze lehet ez lesz a kivétel... -
elég unalmasnak néz ki. blablabla hazafiasság blablabla család blablabla harc... unalmas előzetes.... -
free state of jonas
Written and directed by four-time Oscar nominee Gary Ross (THE HUNGER GAMES, SEABISCUIT, PLEASANTVILLE), and starring Oscar winner Matthew McConaughey. FREE STATE OF JONES is an epic action-drama set during the Civil War, and tells the story of defiant Southern farmer, Newt Knight, and his extraordinary armed rebellion against the Confederacy.
-
gombabácsi #1067 lehet, bár én így is sokkal többet látok benne mint a szuperhősfilmekben
mondjuk azoknál nem nehéz :D -
Nem inditottam el, de gyanitom ugynaz mint 7-8hsz el lejjebb^^ -
Ez kemény :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
giccs halmaz lesz! -
gombabácsi #1063 ez az egyiptomos istenes film szerintem marha ígéretesnek tűnik -
high-res
Tom Hiddleston -
egy kis 'off'..
fekete 50 árnyalata
D: -
meh. De nagyon... Apocalypse nagyon gagyin néz ki. Talán maga a karakter majd eladja a béna külsőt, de nekem nem tetszik. Az egész olyan unalmasnak tűnik. A Dofp után meg még meg is van rá az esély.... -
X-MEN APOCALYPSE
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Resident Evil Granny
-
*.*
-
Köszi! -
-
Kijött az uj Tarantino film teasere, valaki linkelhetne mert yt linkkel most nem tudok szolgalni. -
Jön az új Rémálom az Elm utcában-mozifilm
-
és fel sem tűnt waddafak :DD kösz hogy szóltál :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.09. 00:15:15 -
SZVSZ eggyel elnezted a topicot:) -
Haláli Iramban 7
Nem volt nagy szám. Az endgame a végén egész jóra sikerült. De az univerzális "ma famili" üzenet elég uncsi volt. E mellett a Dom-Letti jeleneteket untam még borzasztóan. Maradt volna halott inkább. Amúgy simán folytathatja a sorozat ezen a szinten és akkor tök jó akció komédia lesz belőle. Tök jókat röhögtem, mikor az abszurdabbnál abszurdabb dolgok után egy kis nyak fájással szálltak ki a kocsikból :D
A másik amire kíváncsi voltam, hogy James Wan, mint leendő Aquaman direktor, milyen akció rendező. Hát nem vágtam hátast tőle. Sok shaky cam és gyors vágás. Meg persze az elmaradhatatlan pedál+váltó kombó. Bár a 1-on-1 harcoknál mutatott 1-2 érdekesebb kamera kezelést. Reméljük a legjobbakat :D
5/10
-
az a szűk kör, akinek levetítették az a stáb volt amúgy. De részemről jöhet. 20 év gyötörte Batman még nem volt a vásznon.... -
Ben Affleck hájp Batman trilogia redi? -
Jön a férfi Szellemirtók reboot -
batman filmhez: link -
-
:c
fassbenderes Steve Jobs
Ezt lehet megnézem -
rasszista vagy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
creed
boxos