Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
All hail the double x!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jim Carry hosszú szõke hajjal súlyos arcként egy bûvészek közti nagy rivalizálós filmben! :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az elsõ trailernél picit többet mutat ...
Én annyira nem várom, de a mûfaj rajongói igen. Itt az 1981-es film remakjének trailere.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az a baj, hogy nem tudom leszûrni a hsz eidbõl hogy kb milyen 'hangnemben' írsz, mert most vagy komolyan mondod vagy ironizálsz, stb..
Ezen fél óráig röhögtem.
atya gatya!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
mov ah,4ch int 21h end
http://www.youtube.com/watch?v=-fPDAGNa7Ys&feature=youtu.be
Apropó… most a szereplõkkel randizhattok virtuálisan! Én már kinéztem a bátor rendõrfiúmat :D Csekkoljátok a Facebook-ot, mert még nyerni is lehet!
We’ve approached Clint Eastwood to be one of the guys, we’ve got a character in mind for him. We’re talking to Harrison Ford.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
W
Official Extended Trailer for Cloud Atlas Movie, starring Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Xun Zhou, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon and Hugh Grant.
Official Website : http://www.cloudatlasmovie.com
Written and directed by Andy Wachowski, Tom Tykwer and Lana Wachowski, Cloud Atlas will hit theaters on october 26th, 2012
A Wachowski tesók újra aktivizálták magukat, remélem fog akkorát durranni mint anno a Matrix.
All hail the double x!
Branded
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
ez viszont baromi jó lesz:
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Már egy ideje várom...és már nem sok idõ van hátra ))
LINK
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
És tessék! Rákerestem erre a steampunkra, és közte volt az is :)
Ha már csinálnak western stílusú kung fu filmet, akkor miért ne lehetne steampunk is? :D
Direkt link