1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#1214 dafuq -
#1213 The Bad Batch Trailer
Jason Momoa, Keanu Reeves, and Giovanni Ribisi
-
#1212 The Hіtmаn's Bоdyguаrd Official Trailer (2017) Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson
-
#1211 Thor: Ragnarok Teaser trailer. De szerintem ez több mint teaser.
-
#1210 -
#1209 tom_cruise_egy_eve_keszul_a_mission_impossible_6_egyik_jelenetsorara
"Azt hittem, hogy a Burj Khalifa megmászása után már nem lesz jobb, erre felkapaszkodott egy A380-as oldalára, és ott lógott róla. Ami viszont a MI6-ban jön, az ennél is elképesztőbb, ilyet még Tom soha nem csinált, egy éve készül rá, annyira összetett és kemény."
Na jó, kíváncsivá tettek^^ -
#1208 gru 3
-
#1207 BABY DRIVER
-
#1206 Amerika Kapitány első rész, csak női főszereplővel :>
Végén meg kis Daenerys féle monológ..
Majd jól letöltöm, ha kijött a BD. -
#1205 én igen. Azért sem nézem ezt már meg... :D -
#1204 én nem várom^^ -
#1203 -
#1202 -
#1201 "A Deadline értesülései szert a Just Cause film főszerepére Brad Peyton rendező Jason Momoát választotta. Momoa korábban szerepelt a Trónok harca első évadában, valamint a Frontier című Netflix sorozatban is, hamarosan pedig a Justice League moziban alakítja Aquamant. A Just Cause film történetéről még nem árultak el pontos részleteket, de a videojátékok ismeretében biztosra vehető, hogy robbanásokból és pörgős akciójelenetekből nem lesz hiány." -
#1200 -
#1199 Logan!
Imádom Wolverine-t és az első katasztrofális szólófilm próbálkozása után (Origins) nagyon várom mi sül ki az új részből. Alapból imádom a félig-meddig kiégett hős trope-ot és ez kedvenc torkosborzommal csak zseniális lehet. -
#1198 -
#1197 lentiek közül JW2 tetszik talán a legjobban. Talán csak az első 10mp miatt de na... :)
Mindenesetre nem film, hanem sorozat, stranger things 2. évadának előzetese enyhén szólva... nyáron mindenképp meg kell néznem az első évadot, hogy ezt majd gyorsan ledaráljam :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.06. 18:56:55 -
#1196 Rohadt Baby Groot. Már most utálom... -
#1195 Super bowl tv spot dömpin 1
-
#1194 Kappa
-
#1193 LIFE
-
#1192 Headshot
Lényegében The Raid 3 csak más story
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.03. 16:18:29 -
#1191 anno mikor először láttam, valamiért az maradt meg benne, hogy ez egy punisher 2 teaser... de sajna nem egészen.
Sorozat biztos jó lesz, de megnéztem volna még 1 filmet Thomas Jane nel a főszerepben.
Dirty Laundry
-
#1190 jön egy újabb robin hood
az előző nekem tetszett, de most szkeptikus vagyok...
-
#1189 The discovery
-netflix -
#1188 valamiért tetszetős :D -
#1187 -
#1186 na, azt meg nem is tudom. volt amelyikben szerepelt deadpool, de a másik?
*guglizik*
jaaa, az a kínai/japán 'fenetudja. Ja, az is felejthető volt :D -
#1185 na várjá, az az X-Men. Én a két Farkas filmre gondoltam. De azokat is ide vehetjük. Az is két szar film volt :D -
#1184 Én azokat már el is felejtettem. Ez más lesz. TUDOM
(Elozo ket reszben 2 jelenet tetszett , mindegyikben mikor az a nagyongyors krapeknak volt lassitott jelenete..) -
#1183 tökös csaj, de két szar film után én már nem várok semmit.... -
#1182 logan trailer 2
várós
-
#1181 Diesel bácsi már nem lesz fiatalabb sajnos és remélem valami producer még pár Riddick részt összehoz vele, mert szerintem ha valami film szereplőt rászabtak akkor az ez.
khmm egy "rövid trailer "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1180 http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/01/13/magyar_filmek_2017_kincsem_pappa_pia_viszkis/ -
#1179 0:18
"it's definitely something that i haven't seen be done before it's literally somebody from every part of the planet. And so together we bring something very unique and different."
úú ez tényleg nagyon unique, ugye ti se láttatok még olyan filmet, ahol a főhősök ázsiai+amerika+nő+feka és különböző helyekről jöttek. UGYE?
-
#1178 Egynek jó lesz... -
#1177 nacsó'val jó lesz
baywatch -
#1176 Hollywoodban mikor jön el az idő, mikor eredeti horrorfilmeket gyártanak majd? -
#1175 --off--
ÚRISTEN
ILYET MÉG NEM LÁTTAM
MINŐSÉGINEK TŰNIK
NAGYON JÓ LESZ MÁR TUDOM
AZÉRT A NAGY BETŰ MERT NAGYON IZGATOTT VAGYOK
THE RING ELŐZETES
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.05. 19:57:06