1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
Inquisitor #1683 -
Az amerikait - viszont köszönöm az infót, nem tudtam, hogy van ázsiai verzió, meg is keresem! -
a kínai (hongkongi) változatott láttad? Szerintem jobban sikerült.... -
Ó, pedig mostanság, ezekben a woke-osított filmgyártásos időkben tisztán felüdülés visszalépni egy olyan korszakban, amikor a szórakoztatás sokkal fontosabb szempont volt, mint a kvótázás.
//A minap találtam olyan 1998-as filmet, amit még sosem láttam (The Negotiator) - nem AAAA kategória, de szabályos felüdülés volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.07.24. 14:40:36 -
igy van, nem szoktam, többször megnézni a filmeket, föleg nem ilyen nagy idötávból. minden film az adott korban az adott technologián értelmezhető, igy nem akarom az emlékeket torzitani, egy egy film kapcsán, mert a mai viszonyokhoz, gagyin hatna az animácio CGI vagy hasonlok. -
Az alámondásos VHS óta nem nézted újra a Predátor 1-et? :O -
Az alámondásos VHS kazáttánál nekem ez a rész kimaradt. igy akkor megkövetem magam. Viszont, eddig mindenki azon volt kiakadva, hogy az AVP az nem jo a frenchiseban és ,hogy maradjon a eredeti történetnél, elvileg a preynel ez volt a koncepcio, hogy vissza az alapokhoz, most meg megint ugyan azt csinálják, hogy összeboronálják a kettöt .
Mindenki csak kapkod és öttletel, nincs egy egységes történetszál amit el akarnak mondani az elejétöl a végéig.
a Predator 1-2 még ilyen volt, azt nem igen folytatták .Még az AVP talán sikeresen probálta összehozni a történetet, de aztán elszabadult a pokol mindenkinél aki hozzányult. -
S*ggfájás mindenért is. Először a yautja kinézetével volt baj, most meg az Aliennel való kombinálással. Valószínűleg azért kombinálják az Aliennel, mivel már régóta közös univerzumban vannak, ahogy ez már a Predátor második részéből is kiderült.
"Már angolul is beszél a predator? meg hát ez valahogy nem olyan ami az eredeti filmből gondolnánk."
Ez a kérdés meg azért vicces, mert pont az első Predátor filmben beszélt a ragadozó angolul... "What the hell are you?" - emlékszel?
Sokkal fejlettebb a technológiájuk, így természetes, hogy le tudják fordítani az emberi nyelveket. Egyébként, ez a második előzetes már sokkal jobb, mint az első. -
Hát ez megint mi a tosz. Már angolul is beszél a predator? meg hát ez valahogy nem olyan ami az eredeti filmből gondolnánk.
Itt már megint kezdik az alien filmekkel össze kombinálni mert a droid az a weiland muvek gyártmánya, az meg az alienben van. Meg ugye megint az erős nöi karakter aki megmondja a tutit, hogy mit kell csinálni és még akkor is ha csak fel van meg. -
de a marvel filmek sem így működnek. Minden filmet lehet érteni önmagában is... -
Remélhetőleg, de a marveles csodáknál is rengetegszer volt az , hogy az aki csak a mozi filmet nézte csak nézett mint hal a szatyorban, mert azt se tudta, ki kivvel van és mindig csak az a válasz jött, hogy pedig el volt mesélve a képregényekben,könyvekben meg animáciokban és, hogy azt tudni kéne.
DE aki ezeket nem nézi annak egy katyvasz lesz az egész. -
azt se lehet tudni majd, hogy ki kicsoda és miért ilyen amilyen
ezt megtudod, mikor majd nézed a filmet. Vagy te a Keresztapa előtt is fintorogtál, hogy neked kéne egy film arról, hogy Corleone miért ilyen? Vagy Gandalfról? Vagy Han Soloról? A filmek mindent elmondanak a karakterekről, amit tudni érdemes. Ez nem olyan nehéz... -
Akkor ez a legrosszabb kombo, kidobunk mindent ,de mégcsak azt se lehet tudni majd, hogy ki kicsoda és miért ilyen amilyen , szuper, egyre jobb. -
Úgy, hogy ez az új filmes univerzum. Minden kuka, kivéve Peacemaker. James Gunn és Peter Safran irányítják az egészet. Creature Commandoval kezdődött az új univerzum. Superman, Batman és sokan nem origin sztorival kezdenek. Nincs minden újra az elejéről elmesélve.
De ez le van írva a wikin.... -
Gunn maga mondta -
ez hogy kapcsolodik ahhoz amit én mondtam ?
Én a supermanes filmekre gondoltam. eddig egyetlen filmes részben se láttunk superkutyát vele, se emlitést se tett rola. a nevelö szülei is meghaltak már több részben is, most megint mutatják, akkor még iscsak ujrakezdés lesz.Meg ha ujra kezdik az egészek akkor hogy fog illeszkedni az eddig megjelentekhez? mert most megint egy ujabb főgonosz jön majd, amivel megint nem volt kapcsolata az eddigi filmekben, és gondolom sehol nem emlittte öt sehol sem , vagy a mostani fulmben a régi ellenfeleket akikkel már elbánt, ha esetleg azt mondanák, hogy egy egy párhuzamos történet, ami az alatt az idö alatt is megtörtént, hogy az eddgieket láttuk. DE nem hinném, hogy ennyire átgondolták volna az eddigi filmekből kiindulva . -
Te MÁR láttad? -
Akkor most zökken helyre a DC vonat ?
Ha jól értem, akkor a képregényekkel és a játékokkal most kerül szinkronba a történet.
A korábban készült filmek egy részében, a rendező amolyan költői szabadságot élvezve szabadon alkotott.
Annak idején barátokkal jó pár órát beletettünk DCUO-ba, rég volt, szép volt. -
https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_(franchise)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2024.12.21. 23:07:59 -
NEM újramesélés. NEM eredet történet.... -
Visszatért az alsógatya, az S a köpenyre, na meg Williams zenéje. Az új Lois is Margot Kidder-re hasonlít... világos, hogy a Reeve-érához közel álló filmet akartak csinálni, némi újítással. -
manson222 #1662 Ezeknél DC meg Marvel filmeknél még én is jobb sztorikat tudnék írni. -
Én is probáltam kersgélni, hogy hogy fog kapcsolodni ez az eddigi részekhez, de akkor ezekszerint megint nullárol indulunk és egy másfajta de ugyan azt a történetet látjuk megint már vagy 5x ?
csak igy megint semisé tesz dolgokat cselekményeket amik a másik supermanek tettek eddig . -
Megint újramesélés... ehh........... -
Na jó... a kutya brutál cuki. -
-
-
Deadpool Truck Spotted in Japan || ViralHog
-
ferman #1655 Láttam a "The Fall Guy"-t, és semmi különös nem tetszett sem a történetben, sem az akcióban.
snaptube vidmate -
The Fall Guy | Official Trailer | Universal Pictures
-
Rebel Moon | Official Teaser Trailer | Netflix
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.12.01. 14:52:14 -
:D ahogy elkezdődött nem tudtam eldönteni, hogy játék vagy film előzetes akar lenni.
-
Ezt én is várom. -
-
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.05.18. 20:36:16 -
-
-
Inquisitor #1646 -
-
Neverending story 10 :)