8
Vélemény? B]
  • Alexease
    #8
    A Micro/ADSL szolgaltatasok eleg korrektek. Van egy ceg – ha jol emlexem a TvNetwork – aki a kiepitest es a havi fenttartast havi 30000.- Ft-ert vallalja. Es ezt ha kell, egy egesz panelhaznyi lakasra elosztjak. De ha csak 10 ember keri, az akkor mar csak 3000. Ft/ho. Az egyik ismerosnel ez van, tobb tucat!! emberke log egy micron. Letoltes: 30-200Kb (kilobyte). De atlagban, jo helyrol 40-100 kozott lehet tartani. Felfele egy kicsit lassab a dolog: 5-15Kb.
  • Punker
    #7
    Bocsi de az én korlátlan enternetem 3750/hó.
  • Ramore
    #6
    "Ex"elero: 4500 "otthon"+4000 "telefonblokkolás"=8500 Ft

    Enternet: 8500+30x150=13000 Ft

    Akinek ez az akció megéri, az élvezze! Ennyiért bármelyik szolgáltatónál kaphat adsl-t. Sőt...
  • Ramore
    #5
    P>/HEY YO>PC
  • ibrahim
    #4
    Tisztelt Ügyfelünk!

    Amint az már Ön előtt is ismeretes, a MATÁV Rt. 2002. július 1-i hatállyal megszünteti az internetes telefonhívásra vonatkozó kedvezményeit (150 forintos kedvezmény illetve Mindenkinek-csomag).
    Ez a rendelkezés sajnos minden olyan Ügyfelünket érinthet, aki Matáv szolgáltatási területen modemes hozzáféréssel rendelkezik. Mindez jelentős havi költségnövekedést jelenthet a rendszeresen internetező ügyfeleink számára.

    Az EnterNet hamarosan újabb modemes, mikrohullámú és ADSL szolgáltatási csomagokat alakít ki annak érdekében, hogy minden kedves ügyfelünk továbbra is nyugodtan élvezhesse az Internet adta lehetőségeket, a már megszokott minőségben és kedvező árakon!

    Szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy modemes hozzáférését még jelen pillanatban is az eddigi kedvezményeknek megfelelően használhatja, a Matáv Rt. intézkedése csak július 1 - én lép érvénybe és utána - tekintettel a változásra - az 1 hónapos felmondási időtől az EnterNet is eltekint!

    Felhívjuk szíves figyelmét a hamarosan otthonába érkező hírlevelünkre is, amelyet e hónapot követően havi rendszerességgel, a tárgyhavi számla levéllel fogunk megküldeni az Ön részére!

    Hegedűs Zsolt
    ügyvezető igazgató
    EnterNet 2001 Kft
  • TWN
    #1
    MATÁV: SENKINEK EnterNet: MINDENKINEK !
    Mindenkinek csomag és 150 Ft- os kedvezmény az EnterNettől. Az EnterNet 2001 Kft. akciós MINDENKINEK ADSL csomaggal jelent meg a MATÁV szolgáltatási területén.

    Az új konstrukció azoknak az internetezőknek kíván megoldást nyújtani, akik eddig a MATÁV 2002 július 1- től megszűnő Mindenkinek csomagját vagy 150 Ft-os kedvezményét használták a világháló elérésére. Legtöbbjüknek az ADSL maradt az egyetlen alternatíva, de nagy részük sajnos nem tudná kifizetni a havi nettó 10.000 Ft körüli díjat.

    Az EnterNet MINDENKINEK ADSL előfizetésének havi alapdíja 6800 Ft + Áfa, az első 20 óra forgalmi díj mentes, a 20 órát meghaladó internet-használat esetén minden megkezdett percért 2 Ft + Áfa- t kell fizetni, de naponta maximum nettó 150 Ft-ot. A piacon egyedülálló csomag a modemes elérés eddig bevált, de eltörlendő kedvezményrendszerének elemeit ötvözi az ADSL magas színvonalú szolgáltatásával, ezáltal lehetőség nyílik a havi internetezési költség optimalizálására és minimalizálására.

    Az EnterNet szolgáltatását kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe ott, ahol az alaphálózati szolgáltató biztosítani tudja az ADSL csatlakozást.

    Szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat


    2002.05.06.


    Azért nem rossz, lesz megint 1 kis háború? Már éppen hiányzott valami a pártok helyett.. rlz B]!