Mennyibe fog kerulni a Xabre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy pszihés dolog, de szerintem a színek
élénkebbek, valahogy az egész árnyaltabb, (bár az akciójátékoknál ez annyira nem jön ki, hiszen akkor az ember nem a színekre figyel) Legalább is én nem, de egy Fekete és fehérnél, amikor nézegetem, hogy a lényem épp mit csinál, és van id?m gyönyörködni a naplementében ott tényleg látszik. A mai videókártyáknál egyébként már nem is érdemes 16 bitre visszamenni, nem hoz akkora sebessgjavulást, mint régen (azonnal javítsatok ki, ha tévedtem!)
ViszRead
élénkebbek, valahogy az egész árnyaltabb, (bár az akciójátékoknál ez annyira nem jön ki, hiszen akkor az ember nem a színekre figyel) Legalább is én nem, de egy Fekete és fehérnél, amikor nézegetem, hogy a lényem épp mit csinál, és van id?m gyönyörködni a naplementében ott tényleg látszik. A mai videókártyáknál egyébként már nem is érdemes 16 bitre visszamenni, nem hoz akkora sebessgjavulást, mint régen (azonnal javítsatok ki, ha tévedtem!)
ViszRead
ize
mi a kulonbseg a 16 meg 32bit kozott? en meg azt nem lattam meg sose...
mi a kulonbseg a 16 meg 32bit kozott? en meg azt nem lattam meg sose...
Hozzátartozik a dologhoz, hogy én meglehet?sen rosszul látok, ennél fogva 800x600 32-bit-nél feljebb eddig soha nem mentem, amit esetleg használnék még egy nagyobb monitorral, az az 1024x768 32-bit lenne, természetesen FSAA nélkül, úgy se látok semmi különbséget ha be van kapcsolva ha nem. Érdekes, a 16 és 32 bit közötti különbség még nekem is szembet?n?.
Sajna nem!
Szétnézek hátha van már valami, de neagyon szeretnék egy illyenre lecserélni az egyébként remek Hercules Prophet2MX-emet.
Szétnézek hátha van már valami, de neagyon szeretnék egy illyenre lecserélni az egyébként remek Hercules Prophet2MX-emet.
senki semmi konkretat nem tud?
Érdemes megnézni:
http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=1b6971a9b91ba42b7662bb897019072b&postid=36655#post36655
Ugyan árat nem írnak...
http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=1b6971a9b91ba42b7662bb897019072b&postid=36655#post36655
Ugyan árat nem írnak...
mostanaban mar kartyak tesztjei kezdenek megjelenni errol a cuccrol es allitolag a ti200akat is veri, es annal joval szelidebb arakat josolnak hozza csak konkretan meg semmit
amugy azt is irjak hogy 250-250mhz-s (gpu-memoria, effektiv persze 500 mert ddr) orajelen teszteltek es a kiadott ennel valoszinuleg tobb lesz
amugy azt is irjak hogy 250-250mhz-s (gpu-memoria, effektiv persze 500 mert ddr) orajelen teszteltek es a kiadott ennel valoszinuleg tobb lesz