3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • gyraph
    hagyd meg a barna sört a hülye angoloknak:)))
  • ullrich
    Én má leküldtem egy sör, csak sajna barna volt amit annyira nem szeretek, biztos az volt a hibás :)
  • gyraph
    Ott voltál, ahol általában.....a vazelinos háttérben :))))))))))))))))
  • ullrich
    Egyébként én őszintém bevallom hogy színvonalon alúl teljesítettem ma.
  • gyraph
    Azt hiszem ma már nem vezetek, úgyhogy megnyitom a boromat :)
  • gyraph
    :)))))))))))))))))))))))))))))
  • ullrich
    :))))
  • gyraph
    A végére abszolut egál volt.... akkor fárad el a kezem, ha class 1be nyomjuk. Túl görcsös leszek 320km-nál :)))
  • ullrich
    Egyem azt a sportszerű hálás szíved, hogy dobogjon örökké :)
  • gyraph
    Na mind1...Örülök, hogy legalább ilyen profi fotos vagy :) Ezt a képet nem törlöm.... túl szoros volt...mind1 ki nyerte :)
  • ullrich
    de végülis kiegyezhetünk egálban
  • ullrich
    aha :)))))))
  • gyraph
    Ezt elnézted:))))))))LOL...abba éltél, hogy azt te nyerted mi?
  • ullrich
    Mondom hogy fáradt vagyok :)
  • ullrich
    Vagyis hogy te voltál a jobb :))
  • gyraph
    Az nagyon komoooooly volt! Ott zümmögtél a hátamba, de az ábra szerint is én voltam jobb :))))
  • ullrich
    Mellesleg megint az útólagos engedélyeddel a szokásos helyre. A szerzői jogaimat átruházom rád :)
  • ullrich
    Hát nagyon picivel de az ábra szerintém én voltam jobb :)
  • ullrich
  • gyraph
    megint jobb voltam, de spongyát rá... :)
  • ullrich
    Vagyok
  • gyraph
    Nyugi, én se nagyon játszottam vele...van max. 30 perc előnyöm. Valamivel játszunk mindenesetre!
  • ullrich
    Most értem haza.

Leszedtem a gamét müxik is eddig kb. 10 percet játszotam vele szal partiba leszel :), annyi érdekessége van a gamának ha rámegyek a pro race driver mapre akkor újra indul a windows :)
  • gyraph
    Pedig ez volna a kedd elvileg :)
  • gyraph
    Oké! Számits rá, hogy a fizika kicsit röhejes lesz néhány ponton, de azért el lehet vele viccelődni :)
  • ullrich
    Gyraph holnapra leszedem a flt-s tocat, de csak kedden tudok gammázni :(
    Addig is gyúrjá rá 1kicsit, hogy ne legyen már olyan 1hangú a meccs :)
  • gyraph
    Na most mentem néhány karikát....hát mit is mondjak....ugyanaz a helyzet vele mint fél éve...fizika veszett jó, de karcsú a game...ráadásul most nincs is gampadem, és ez a kis egeres irányitás az amit én nem tudok megszokni...szerintem én megvárom, amig befejezik a gammát és lesz hozzá egy kormányom, mert számomra ez az irányitás kiábrándító...ha kész lesz (és addig nem jön már végre egy "másik" igazi szimulátor)akkor a legjobb lesz, ez tény.
  • ÁjjLe BoBBi
    fejlesztgetik azt hidd el,de tudomásom szerint három ember végzi ezt és ahhoz képest mit mondjak szétaláz mindent
  • gyraph
    A szimulátor mivolta vitathatatlan, de nagyon csehül áll a játék, és úgy nézz ki nem is nagyon fejlesztgetik...két pálya nagyon karcsú. Egyébként én nem egérrel játszottam vele, hanem azt hiszem gamepadel.
  • ÁjjLe BoBBi
    hidd el a legjobb....
  • gyraph
    Azt hiszem leráncigálom és kipróbálom, hogy milyen most...
  • ÁjjLe BoBBi
    Most már 20%-os állapotban van a játék.
    Javult a fizika, a grafika is, meg még mittomén sokminden :).
    Ugyanúgy 3 autó van és 2 pálya,(oda-vissza) + egy skidpad amin szlalomozni lehet.
    Annyi még benne a sirály hogy tönkre lehet baszni a motort...0.25 még többet igér...
    JA és egérrel megyek nem billel. Ki lehetne próbálni...
  • gyraph
    Amikor próbáltam, összessen volt benne 2pálya....ráadásul az tényleg szimulátor, és bill-el elég szarul játszható, szal oda kormány nélkül esélytelenek lennénk szerintem....egyébként hol tart az a játék, hány pálya van. hány autó és mikor lesz végleges?
  • ÁjjLe BoBBi
    gyertek inkább LFS-ezni !
  • ullrich
    Szvsz maradjunk a classicnál mert sajna most nincsen Tocam.
  • gyraph
    Akkor szerintem inditsunk ma Toca-val, mert sajnos nekem a Nascart akkor le kell töltenem újra, de csak éjjel tudom...12:30! ICQ-n kereslek majd!
  • ullrich
    Legyen 12:30
    Toca, Nascar nekem is bejön
    Felraktam az icq-t.
  • gyraph
    Már most kiderült, hogy ma nem tudok gammázni már, de holnap mehet....12:00 körül benézzek...bye
  • gyraph
    OK....1 óra múlva mondom hogy jó tudok e gammázni.
  • gyraph
    Meg a Tocával is játszhatunk, mert igaz hogy szar a fizikája, de multiba lehet szivatni rebdessen.....