3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#3537 hagyd meg a barna sört a hülye angoloknak:))) -
#3536 Én má leküldtem egy sör, csak sajna barna volt amit annyira nem szeretek, biztos az volt a hibás :) -
#3535 Ott voltál, ahol általában.....a vazelinos háttérben :)))))))))))))))) -
#3534 Egyébként én őszintém bevallom hogy színvonalon alúl teljesítettem ma. -
#3533 Azt hiszem ma már nem vezetek, úgyhogy megnyitom a boromat :) -
#3532 :))))))))))))))))))))))))))))) -
#3531 :)))) -
#3530 A végére abszolut egál volt.... akkor fárad el a kezem, ha class 1be nyomjuk. Túl görcsös leszek 320km-nál :))) -
#3529 Egyem azt a sportszerű hálás szíved, hogy dobogjon örökké :) -
#3528 Na mind1...Örülök, hogy legalább ilyen profi fotos vagy :) Ezt a képet nem törlöm.... túl szoros volt...mind1 ki nyerte :) -
#3527 de végülis kiegyezhetünk egálban -
#3526 aha :))))))) -
#3525 Ezt elnézted:))))))))LOL...abba éltél, hogy azt te nyerted mi? -
#3524 Mondom hogy fáradt vagyok :) -
#3523 Vagyis hogy te voltál a jobb :)) -
#3522 Az nagyon komoooooly volt! Ott zümmögtél a hátamba, de az ábra szerint is én voltam jobb :)))) -
#3521 Mellesleg megint az útólagos engedélyeddel a szokásos helyre. A szerzői jogaimat átruházom rád :) -
#3520 Hát nagyon picivel de az ábra szerintém én voltam jobb :) -
#3519 -
#3518 megint jobb voltam, de spongyát rá... :) -
#3517 Vagyok -
#3516 Nyugi, én se nagyon játszottam vele...van max. 30 perc előnyöm. Valamivel játszunk mindenesetre! -
#3515 Most értem haza.
Leszedtem a gamét müxik is eddig kb. 10 percet játszotam vele szal partiba leszel :), annyi érdekessége van a gamának ha rámegyek a pro race driver mapre akkor újra indul a windows :) -
#3514 Pedig ez volna a kedd elvileg :) -
#3513 Oké! Számits rá, hogy a fizika kicsit röhejes lesz néhány ponton, de azért el lehet vele viccelődni :) -
#3512 Gyraph holnapra leszedem a flt-s tocat, de csak kedden tudok gammázni :(
Addig is gyúrjá rá 1kicsit, hogy ne legyen már olyan 1hangú a meccs :) -
#3511 Na most mentem néhány karikát....hát mit is mondjak....ugyanaz a helyzet vele mint fél éve...fizika veszett jó, de karcsú a game...ráadásul most nincs is gampadem, és ez a kis egeres irányitás az amit én nem tudok megszokni...szerintem én megvárom, amig befejezik a gammát és lesz hozzá egy kormányom, mert számomra ez az irányitás kiábrándító...ha kész lesz (és addig nem jön már végre egy "másik" igazi szimulátor)akkor a legjobb lesz, ez tény. -
#3510 fejlesztgetik azt hidd el,de tudomásom szerint három ember végzi ezt és ahhoz képest mit mondjak szétaláz mindent -
#3509 A szimulátor mivolta vitathatatlan, de nagyon csehül áll a játék, és úgy nézz ki nem is nagyon fejlesztgetik...két pálya nagyon karcsú. Egyébként én nem egérrel játszottam vele, hanem azt hiszem gamepadel. -
#3508 hidd el a legjobb.... -
#3507 Azt hiszem leráncigálom és kipróbálom, hogy milyen most... -
#3506 Most már 20%-os állapotban van a játék.
Javult a fizika, a grafika is, meg még mittomén sokminden :).
Ugyanúgy 3 autó van és 2 pálya,(oda-vissza) + egy skidpad amin szlalomozni lehet.
Annyi még benne a sirály hogy tönkre lehet baszni a motort...0.25 még többet igér...
JA és egérrel megyek nem billel. Ki lehetne próbálni... -
#3505 Amikor próbáltam, összessen volt benne 2pálya....ráadásul az tényleg szimulátor, és bill-el elég szarul játszható, szal oda kormány nélkül esélytelenek lennénk szerintem....egyébként hol tart az a játék, hány pálya van. hány autó és mikor lesz végleges? -
#3504 gyertek inkább LFS-ezni ! -
#3503 Szvsz maradjunk a classicnál mert sajna most nincsen Tocam. -
#3502 Akkor szerintem inditsunk ma Toca-val, mert sajnos nekem a Nascart akkor le kell töltenem újra, de csak éjjel tudom...12:30! ICQ-n kereslek majd! -
#3501 Legyen 12:30
Toca, Nascar nekem is bejön
Felraktam az icq-t. -
#3500 Már most kiderült, hogy ma nem tudok gammázni már, de holnap mehet....12:00 körül benézzek...bye -
#3499 OK....1 óra múlva mondom hogy jó tudok e gammázni. -
#3498 Meg a Tocával is játszhatunk, mert igaz hogy szar a fizikája, de multiba lehet szivatni rebdessen.....