3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
Cobra11 #733 Köszi. -
#732 jó az csak kel patch !! -
#731 ha jól láttam az előbb, akkor van benne, csak Champion a neve. -
#730 van ! -
Cobra11 #729 VALAKI PLEASE VÁLASZOLJON MÁR A KÉRDÉSEMRE. CSAK EGY IGENT VAGY EGY NEMET KÉREK. VAN KARRIER MÓD A JÁTÉKBAN? -
#728 srácok, nyomja most valaki neten az NFS-t? csináljon valaki servert, aztán jáccunk multiban -
Cobra11 #727 egy nagy szar. nézd meg a topicját. -
#726 és ez a Street Legal ez milyen? hamár leszedtem megnézem míg lejön a NFS is :) -
Cobra11 #725 SENKI NEM VÁLASZOL? VAN KARRIER MÓD A JÁTÉKBAN? -
#724 llllllllllllllllllooooooooooooooooolllllllllllllllll -
Cobra11 #723 :) -
#722 najó. tegnap este kocsmából hazajövet éjfélkor állítottam be a letöltést :D -
#721 NOcd crack még nem létezik? -
Cobra11 #720 LOOOL. -
#719 azé mer mindent megnézel végig (autó pálya stb..)
akkor azokat felakojja !!!! -
#717 LOL :DDDD -
#716 BAZZ DE LÁMA VAGYOOOK... a street Legalt szedtem le a NFS6 helyett...
Kellett neked egymás alá tenni őket DJcOM :) -
#715 LoL (ennyit a játékrol) -
Cobra11 #713 Van karrier mód a játékban? Király lenne. -
#710 te tök hüje !!! :)
olvass visszha VAK ! -
#708 Daemon Tools -al be mountolod a gamet , installnal keri a serialt , azt az info file-ba megtalalod, install vegen atmasolod a crack map-bol a NfsHP2.exe,NfsHP2.ori file-kat felul irod a regi NfsHP2.exe file-t, es ami a lenyeg, hogy be mountolva hagyod, vagyis mintha benne lenne a cd allandoan. Ugyan is a crack csak 1 tores nem pedig NOcd tores. En igy csinaltam es megy. Hala djcom -nak MEGA THX. -
#704 Na mindegy azért köszi... megpróbálok v.mit kitalálni... -
#703 Mindent ugy csináltam, ahogy az infoba le volt írva, még mosolyogtam is rajta milyen egyszerű lesz majd később update-elni eredeti patch-el...
-
#700 :) -
#699 Már próbáltam azt is de sehogy nem megy. Pedig látom senki másnak nem volt vele gondja. Azt hiszem csak egy windows reinstall fogja meggyógyítani... -
#696 43GIGA -
#694 Igen XP -
#693 :) -
#690 Daemon Tools 3.20 -
#687 A demo nem volt fent. -
#685 Jut eszembe még nem írtam ki csak daemon tools-al mountoltam... lehet hogy ez a baj? -
#683 5let? -
#682 Ilyet még nem láttam -
#681 Két fajtáját produkálja:
1, azt írja helyezem be az eredeti cd-t
2, ugycsinál mintha beindulna, aztán semmi -
#679 Igen djcom-féle és abszolut bemásoltam mind a két fájlt és nem és nem és..... -
#675 Hány megát pakol fel a játék? Nagyon furcsálom, hogy nálam csak 42MB-ot és azt is hogy senki kedvéért nem indul el... mindjárt befejelem a monitort :O) HELP -
Norbyte #671 5 perc és lennt van !!!
Hogy mennyit kellett erre a pillanatra várnom.
Ezer köszönet djcom-nak ezért. Mármint a letöltési lehetőségért. :) -
#669 Mármint Championship-ben. -
#668 Lehet valahol nehézségi fokozatot állítani? -
#666 IMS0-SAVE-YOU0-1XHN
ez is jó