Need for Speed 6: Hot Pursuit 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3 év, az az idõ amíg:
1.rájön a gyerek hogy kell a cuccot bekapcsolni
2.megengedik neki hogy bekapcsolja.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

CSOCSO
veled meg mivan?mi az a 3 év?
macro
CSá mindenki! Nagy kérdés lenne! Haverom eladná a kormányát, jó állapotban van meg minden. Szerintetek mennyit ér?
Microsoft Side Winder, meg ha valakinek ilyen van akkor írhatna róla egy két dolgot...

CSOCSO
még nem de nemsokára megfog
Szupi a kép!
Ezek szerint GC-re már megjelent?!
A soundtrack lista is csábító.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

rulez ha tényleg lesz pcre.
CSOCSO
és itt a soundtrack lista
Need for Speeds: Hot Pursuit 2
1. Hot Action Cop "Fever for the Flavor"
2. Hot Action Cop "Going Down It"
3. Uncle Kracker "Keep It Comin"
4. Bush "The People That We Love"
5. Rush "One Little Victory"
6. Pulse Ultra "Build Your Cages"
7. Course of Nature "Wall Of Shame"
8. Buzzhorn "Ordinary"
CSOCSO
😊)
Szeptember 1.-je elõtt utoljára írok.
Szóval!
Nekem irtóra tettszett a MCO, mivel imádom a régi amcsi kocsikat, és k.jó lett volna kipróbálni õket. Szerintem erre a témára még egy késõbbi NFS-ben visszatérhetnének a fiúk.
CSOCSO írta:"nyugodtan lehet régi muscle carok de azok is értelmesek 500-900 lovasak.."
én azt mondom ezen a téren maradjon meg a NFS5 hangulata /kapjunk egy alapjárgányt, oszt tuningoljuk az egekig, no persze ne csak gyári alkatrészekkel, hanem amolyan sufnituninggal is/.

Hitm@n
Ja autó-õrülteknek kötelezõ az elõzõ hozzászólásban megemlített oldal!
Legújabb játékokról képek,hírek stb. szal nagyon király.
De szerintem aki idejár,az már ismeri 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Amúgy a játék neve Burnout 2.Akit érdekel,itt van még róla pár kép: http://formula1.jatekok.hu/
De én azért teszek ide róla még egy képet,bocs,hogy nem Nfs,de szerintem hasonlít rá(egy kicsit😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Ams
szerintem nagy bevétel kiesés lenne ha nem csinálnák meg PC-re... reménykedni lehet! 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ejha.. ideges leszek ha ez nem lesz PCre😊)
CSOCSO
reménykedjünk...
CSOCSO
ok de ha nem lesz Supra neki se álljanak😊9 amugy nyugodtan lehet régi muscle carok de azok is értelmesek 500-900 lovasak.. mint ami van az f&f filmben..
Hitm@n
Hátha megcsinálják Pc-re is.

Hitm@n
Vmilyen F&F-stílusú játék X-Box-ra:

Hitm@n
Hmmm...mondasz valamit te Csocso...
Az tényleg állat lenne F&F-es kocsikkal nyomulni,de úgy,hogy mellettük a régi "muscle car"-ok is meglennének:'57-es Chevy, '33 Ford HotRod és mondjuk egy '70 Dodge Charger (ilyen volt az F&F-ben is asszem).

Írjunk az EA-nek azon nyomban! 😊))

CSOCSO
nekem meg az tetszena ha ilyen fast and furious os lenne..tehát nem régi autok hanem mostaniak ( Supram,Civic,nissan 300,honda nsx, mitshu 3000, mazda rx7 stb.. nah én ezeknek bírnék örûlni! fõleg a suprának
CSOCSO
ugy értem nem volt a nevében az hogy need for speed ...
a gamezban sem volt egy logo sem vagy egy felirat hogy ez nifi lenne... de mindegy... szerintem..szal volt..bár jó 5let..és az nfs6 kiály lesz
Gerry
Egészen más stílus volt, az biztos...

CSOCSO
tudom hogy sorrendben hogy van..a turokba nis ez van..mégresm a turok rage wars a 3. rész... nah mindegy.,ásból is vannak ilyen hülye baromságok..ha jol emléxem az mco nak semmi köze nem folt az nfs hez csak õk csinálták!
Gerry
Legyen neked igazad, (nekem meg az a 6, mert sorrendben az a 6.) ezen nem érdemes vitázni!

CSOCSO
mco nem nfs6...!
olyan mint a turokban a turok 1...turok2....turok rage wars....turok3.... stb..ez lesz a 6.
Gerry
Ja, az elõbbiekkel egyetértek (én is nyomtam mind két Street Rod-ot, és imádtam...). De sajna/szerencsére én sem vagyok amcsi, így én is csak a beta-t probáltam ki, az nem volt rossz, de ez így a végén már mit sem segít... Végeredmény: NFS6 MCO nekem hatalmas bukás, és szerintem minden más magyar rajongó ezen a véleményen van...

Hitm@n
Ja, ott könnyebb is kiizzadni azt a havi pár dolcsit...

De legalább valami MCO:SE-ként kiadhatnák újra vmilyen egyjátékos móddal!

Petyus_
Hát elég ratyi lett sajna, pedig anno a Street Ros volt a kedvenc játékom, azt reméltem, ez visszahozza azt a feelinget. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Gerry
Ja, bár az alapötlet (amerikai izomkocsik) nagyon teccett. Na, csá mindenkinek, húzok haza!

CSOCSO
hja.. de az is szar hogy nfs4 kicsicsázott grafy ja van és még lassûbb mint az nfs5...
Gerry
Egyértelmû, az Electronic Arts nagyon mellényúlt ezzel a kizárólag online mókával, pláne, hogy fizetõs...

CSOCSO
ugye hogy az mco az szar?😊
Petyus_
Ja, csak PC-n jóval késõbb jön, nem? 😞 Mindegy, ha tartják a sorozat minõségét (nem a MCO-ra gondolok 😊), akkor érdemes lesz várni. 😊

CSOCSO
szvsz nem lesz arcadosabb..féltem én is mert azt mondták hogy arcade lesz de ahogy nézem az auto mozgását nem lesz rosz..legalább is kormánnyal.. remélem az nfs5 ös lesz az irányítás... amugy igen arra amikor ugrat a diablo...remélem én is hogy majd ki lehet kapcsolni...amugy meg nekem PC re kell hiába van GC-m.. a kormány miatt.. azt is meg kell csinálnom mert szétbasztam az érintkezõjét..
Petyus_
Arra gondolsz, amikor a sárga Diablo ugrat? Biztos ki lehet kapcsolni. Egyébként jóval arcade-ebb jellege van az 5-nél úgy tûnik, nem?

CSOCSO
izé..de mé kell bele a mátrix effekt????
Petyus_
Sirály, NFS4 hangulat! 😄

CSOCSO
nfs6 videok (elvileg GC verzi..)
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc1.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc2.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc3.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc4.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc5.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc6.mov
http://cubemovies.ign.com/cube/video/nfscubedgc7.mov
Éremes elnézni a www.tomshardware.com -ra , és ott az új ATI Radeon9700 (R300 VPU) tesztbe belekukkantani!

Az új zsuga 128bites lebegõpontos színmélységet tud, és állitom a screenshotok az NFS új részébõl vannak (1-2), legalábbis nagyon olyan a feelingjük!
Hitm@n
Bízzunk benne testvéreim! 😊)))))

hiba
miro beszesz?
Ha oktoberben jelenik meg akkor mar novermberben tolteni fogjuk 😊

Hitm@n
Azt mondják októberben fog(?) majd megjelenni.

Nos akkor kb. jövõ február-március környékén már szedhetjük is lefelé a rip-et 😊))))))

Isten ments amúgy,hogy így legyen!

Kicsit elhanyagoltam a topic-ot, de nem voltam itthon, és lehet hogy szeptemberig nem is leszek, de azért ti csak szaporítsátok a topic sikerét.

Ahogy a PC GURU hasábjain olvastam az E3-as beszámolót, elérkeztem az NFS-ig.
A tényállás a következõ: az E3-as különítménynek "még csak nagyon korai verziót tudtak bemutatni", ugyanis! FIGYELEM!!!!! "a játék 26%-ban volt csak kész".
26% az fos, az semmi, a játék negyede! Persze az is fontos, hogy melyik negyede.
Kis vígasz: "de már abban is látható volt, hogy a Hot Pursuit méltó folytatást kapott. A kiállított demóban még csak egy pálya (Görögország) és egyetlen sportautó (Ferrari 360 Spider) szerepelt."
"A grafika teljesen rendben volt, bár nekem nagyon hiányzott az autóról és a pályáról az Xbox játékokban megszokott bump mapping. A játékban a rendõrök a megszokott járgányaik mellett vadonatúj sportautókat is bevetnek az üldözésben. Abban az esetben, ha sikerül megállítaniuk, kívülrõl láthatjuk magunkat, amint sikertelenül próbálunk meg elfutni a zsaruk elöl, de a végén azért kattan a bilincs a csuklónkon."
Hát egyelõre ennyi.

Lehet hogy már írtam: az E3-as küldöttség megjelenési dátum nélkül tért haza.
Ez azt jelenti, hogy még sokára élvezhetjük az új NFS-t PC-n.

CSOCSO
toca sajna nem lesz gc re...
Ezt jó mélyen benyaltad, mert lesz.

CSOCSO
NEM IS KELL TE KURVA mivel pc re kell nekem hogy kormánnyal nyomjam!!!
Ams
mert p(fo)s-osoknak jó igénytelenül is!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
nagyon zoral lesz.itt az uj nfs és az uj toca😊)) szvsz a toca fullosabb lesz😊 de ez is állat lesz
CSOCSO
az autokat tudom.. a 12 lehetne 24 különbözõ..és nem fordított meg tükrözött...a 12 amugy már nem rosz. mindegy lesz hozzá még letölthetõ is..csak az a baj hogy a letölthetõ autokkal sem vagyok jóban mert nagyon bugosak...
D0C
Csocso, 12 pálya lesz!

Az autók listája:

Aston Martin Vanquish
Aston Martin Vanquish HP
BMW M5
BMW Z8
BMW Z8 HP
Chevrolet Corvette Z06
Chevrolet Corvette SE
Dodge Viper GTS
Ferrari 360 Spider
Ferrari 360 Spider HP
Ferrari F50
Ford Falcon
Ford Mustang SVT Cobra R
Holden HSV
Jaguar XKR
Lamborghini Diablo
Lamborghini Diablo HP
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Murcielago HP
Lotus Elise
Lotus Elise HP
McLaren F1
McLaren F1 LM
McLaren F1 HP
Mercedes CL55 AMG
Mercedes CLK GTR
Opel Speedster
Opel Speedster HP
Porsche Carrera GT
Porsche 911 Turbo
Porsche 911 Turbo HP
Vauxhall VX220
Vauxhall VX220 HP

CSOCSO
hát ha sok auto lesz és olyan jol lehet vezetni mint az nfs5 ben akor ultra király lesz.. persze remélem sok pálya lesz hozzá meg minden... de szvsz pc re veszem meg..nemtom hogy bírja majd a gépem, de kormány miatt pcre kell megszerezni... no meg majd lehet autokat pályákat is letölteni..