Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokminden betudható a demó mivoltának, de azért eléggé érezni rajta.
Amúgy szép a grafika meg minden, jól játszható, élvezhetõ.
Majdnem max detailon 1024ben 32biten tökéletesen megy R8500al. A majdnem csak azért van ott, mert van egy extra high grafikai detail opció, amire azt irja a jelenlegi rendszeremmel nem állitható be😊 Szal lehet valami DX9-es feature, R9700ra..
Itt egy kép, azoknak akik még nem látták, verseny közben lõttem kutyafuttában:
Remélem a teljes verzióban lesz jó sok autó meg pálya, és rendes mûszerfalas belsõ nézet is. Nameg azt a balfasz ötletet kiszedik belõle, hogy a rendõröknek egy helikopter segit, aki bombákat dobál az útra, én meg fennakadok rajta...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én gyors? ...mint a villám,csak nem olyan cikk-cakkos... 😊))
Tel.vonaltól függ,hogy mekkora az átlagsebesség,amivel le tudsz szedni?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Bérbe vehet? reklámfelület...
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Tényleg,hány mega a demó? Ha 100-on felül van,hozzá sem fogok,inkább megvárom a fullt,vagy akkorra csak letöltöm. 😊)))))
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Néhány apró kis hülyeség miatt szarnak nevezni elég nagy botorság.Arcade.Mi mást vártatok a már isten tudja hanyadik NFS után?Aki meg nem próbálta ki, próbálja csak nyugodtan!!!
Én alapvetõen nem igazán szeretem az autós játékokat, úgyhogy teljesen semleges vagyok a témában, de szerintem semmi gond nincs vele.
Nekem egyedül az a heleikopteres bombázás nem tetszik, mert hülyeség, meg a gépigény sem éppen szívmelengetõ.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Sztem ratyi, tiszta arcade geci az egész, a pu sokkal jobb volt, sztem!
www.napisajto.hu
Lemaradt 😊

Nekem a regi nfsek sokkal tobbet adtak mint ez..

\"Life is around you and in you.\"
amugy nem ertem miert nincs benne belso kameranezet es miert nem torik az auto??!?!?!

de az egyikröl szerencsére jön 50el..
Cars:
- Ford TS50
- HSV Coupe GTS
Track:
Calypso Coast