3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Lehet.
  • bolic
    Fúúúúú te buzizsák!
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • ÁjjLe BoBBi
    Nyeld le még a golyóimat is !
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    vki csináljon már servert PLS!
  • ÁjjLe BoBBi
    ?? nem értem nekem jó
  • ÁjjLe BoBBi
  • Bilux
    Már csak 1 kérdés milyen key kell neki hogy el is fogadja? A multi részt...
  • ÁjjLe BoBBi
  • Bilux
    Akkor futok is

• ÁjjLe BoBBi
    :)) Az az internet kapcsolatot jelzi! Ha zöld akkor fasza !:)
  • adamadam
    nem tudjátok hogy mi az a kis karika a multiplayerben a képernyő bal alsó sarkában ami hol zöld, hol piros?
  • kokas
    Jóvan megvan a hiba a játék a régi, értsd:28.90 drivert nem szereti, de az újjal már jó!!!

Szevasztok!
  • Norbi2K
    eh, mik ezek a hordok nagyon lol:), amugyis csalodás volt a játék, remélem 7.rész nem lesz mert ha igy folytatják átmegyunk konzolba:) mondjuk a gt3 nagyon rulz ps2-re, arrol vehetnének példát a pc-re fejlesztők
  • Norbi2K
    hi
    a rip változat van meg nekem , azzal tudok játszani multi-t valakivel?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hi pályákat még nem igen tudsz hozzá letölteni ugyanis nincsenek.Autók vannak de azok se valami kurva jók van eddig NFS6hoz kb vagy 40autó ami a fényezést vagy esetleg az autó tulajdonságait cseréli le(kormányozhatóság gyorsulás stb.),de mondom felejtős.Amugy itt egy cím:

ttp://www.nd4spdworld.com/
  • kokas
    Nektek volt már olyan problémátok, hogy installálás után nem indul el hanem azt irja ki, hogy failed graphic initialization.Pedig bemásoltam nemcsak a cracket hanem a valami.ori fájlt is.???

Please help! GEforce4(28.90 det)
  • 3P
    Nincs mit!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    NFS most valaki?Csinálok servert.
  • 3P
    Gondolom Ahmednek azert szaggat mert maxra allitott a grafikat, es maxon mar a jatek anisoval fut. Az aniso meg nem az nVidia erossege. GeForce 2-es kartyan meg nem lehet maxra allitani a gradfikat, igy ott nincs is aniso, max trilinearis szuro, ugyí meg tenyleg gyorsabb lehet egy Ge2-es, mint egy anisoval futo Ge4-es.
    Ahmednek javaslom, hogy huzza lejjeb a grafikus beallitast 1 szintel, ugy nem lesz anisoja - igaz csunyabb is lesz -, de nem fog ugy akadozni.
  • Goodwill
    na kipróbáltam a multit külföldi szerveren, hát érdekes volt...lehet hogy a lag miatt, de a kocsik nem ütköztek, csak simán átmentek egymáson. és nem csak velem volt ez, másokat is láttam így...amúgy jó a gém
  • ÁjjLe BoBBi
    ' megoldás van azzé !! Mondd a címed és megyek a gépedér :)) Amúgy nemtom miért csinálja !! Ja és azt sem tudom hogy neked miért szaggat, mert nekem 1 kicsit sem, holott gyengébb a configom ! Nekem is 1800+ van viszont 256mb ddr ramom, és Abit Geforce 2-őm van !!!
  • JohnnySmith
    Jaja nekem is ez a kérdésem zenékkel kéne valamit csinálni, mert iszonyatosan jók.
  • EmThor
    zenéket vhogy nem lehet külön lejátszani? tehát windózbe is?
  • Mayday
    Ma es/vagy holnap este csinalnek szervert, akit erdekel, az irjon, hogy mire ugyeljek, hany emberre csinaljam, stb, mert meg nem csinaltam. :) Kabelnet van, egy haver mondta, hogy este nyomjunk, de "ha mar lud, legyen kover", mindenkit szivesen latunk. Ja, kezdok vagyunk kicsit... :)))
  • G. Joe
    nem
  • G. Joe
    ennél a játéknál nincs ilyen gond! MErt örömünnep ha van FF!! :)
  • Goodwill
    kéne multiba jáccani, walaki? jöjjön walaki... :)
  • Goodwill
    tenksz
  • G. Joe
    Csak neked:

CM7P-22Q4-UH74-7MHT
    K4LV-PRTA-5FLA-YZXT
    JMY9-VNGM-24YM-KXWP
    6E9L-RPJC-UF9C-4W7G
    6DUT-JFT9-26U9-FBHH
    P99K-TTJ7-FG97-43RA
    GTTA-XN69-WFT9-KWRV
    LCA7-GDW3-MEA3-Z5FX
    UP5Q-85DJ-UE5J-SVFA
    36TF-AS72-96T2-2FXG
    4N48-6R4Q-2C4Q-ZEHM
    FMJN-BB6J-AVJJ-8PQJ
    MBMY-GXLS-J4MS-23G9
    3NH6-BLF8-PFH8-DTY3
    CQ7B-57E5-5Q75-XXW3
    PEJ5-NT87-K8J7-BJZB
    KLNM-VRT3-SWN3-WYFY
    BLYF-GWKJ-JRYJ-PDZE
    MKKM-4DTW-9SKW-ZUXK
    MYMF-CDG6-V5M6-F7WZ
    NL5U-BGHT-SE5T-NSRJ
    6ALM-F6TW-U8LW-ZEXK
  • radeer
    lapozz vissza Goodwill valahol van egy keymaker link és jó is!!!
  • Goodwill
    serialt vki plz
  • oneal1
    nekem is ezt csinálja.
  • CSOCSO
    de már van update hozzá csak az meg megszolal hogy nem találja az exe-t..lenem engedi????
  • Mayday
    Nagyon alap kerdesem lenne, de azert bevallalom. Milyen gomb felel meg a billentyuzeten a kezifek szerepenek? (Eddig meg csak gazt nyomtam :) ) Osszesen a negy nyilacskat hasznaltam eddig... Es hogyan kell multiban "chat-elni", szovegelni? Es milyen billentyuk vannak meg, amit lehet/erdemes hasznalni a jatekban?
  • CSOCSO
    ha valaki tud álljon be helyettem nyugodtan... nem mondom hogy sorry mert azhem nekem nagyobb bajaim is vannak mint nektek ezzel a bajnoksággal:) de azé sry:)
  • CaviaR
    Jó. most nem akarom leugatni, de akkor már reális árat mondjál hozzá. Vagy elöbb nézz körül jobban, mielött kijelentéseket teszel. Olvass teszteket, itt-ott. Közel nem a legerőssebb. Mintha egy hűtőventilláttor motorja dolgozna benne. Ennyiért jobbat is kapsz... Akár MOMO-t, ami már komolyabb.
  • CaviaR
    Jó vicc! 7K-t nem ér meg. :)
  • Wajk
    egy kicsivel különböznek a gyári járgánytól egy kicsit tunningoltak. :) Mondjuk a Chewy extrán egy szép festés is van...