3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#1771 Lehet. -
#1769 Fúúúúú te buzizsák! -
#1768 -
#1767 Nyeld le még a golyóimat is ! -
#1765 -
#1763 vki csináljon már servert PLS! -
#1762 ?? nem értem nekem jó -
#1761 vki csináljon már servert PLS! -
Bilux #1760 Már csak 1 kérdés milyen key kell neki hogy el is fogadja? A multi részt... -
#1759 vki csináljon már servert PLS! -
Bilux #1758 Akkor futok is
-
#1757 :)) Az az internet kapcsolatot jelzi! Ha zöld akkor fasza !:) -
adamadam #1756 nem tudjátok hogy mi az a kis karika a multiplayerben a képernyő bal alsó sarkában ami hol zöld, hol piros? -
#1755 Jóvan megvan a hiba a játék a régi, értsd:28.90 drivert nem szereti, de az újjal már jó!!!
Szevasztok!
-
#1754 eh, mik ezek a hordok nagyon lol:), amugyis csalodás volt a játék, remélem 7.rész nem lesz mert ha igy folytatják átmegyunk konzolba:) mondjuk a gt3 nagyon rulz ps2-re, arrol vehetnének példát a pc-re fejlesztők -
#1753 hi
a rip változat van meg nekem , azzal tudok játszani multi-t valakivel? -
#1752 Hi pályákat még nem igen tudsz hozzá letölteni ugyanis nincsenek.Autók vannak de azok se valami kurva jók van eddig NFS6hoz kb vagy 40autó ami a fényezést vagy esetleg az autó tulajdonságait cseréli le(kormányozhatóság gyorsulás stb.),de mondom felejtős.Amugy itt egy cím:
ttp://www.nd4spdworld.com/ -
#1751 Nektek volt már olyan problémátok, hogy installálás után nem indul el hanem azt irja ki, hogy failed graphic initialization.Pedig bemásoltam nemcsak a cracket hanem a valami.ori fájlt is.???
Please help! GEforce4(28.90 det)
-
#1748 Nincs mit! -
#1745 NFS most valaki?Csinálok servert. -
#1740 Gondolom Ahmednek azert szaggat mert maxra allitott a grafikat, es maxon mar a jatek anisoval fut. Az aniso meg nem az nVidia erossege. GeForce 2-es kartyan meg nem lehet maxra allitani a gradfikat, igy ott nincs is aniso, max trilinearis szuro, ugyí meg tenyleg gyorsabb lehet egy Ge2-es, mint egy anisoval futo Ge4-es.
Ahmednek javaslom, hogy huzza lejjeb a grafikus beallitast 1 szintel, ugy nem lesz anisoja - igaz csunyabb is lesz -, de nem fog ugy akadozni. -
#1738 na kipróbáltam a multit külföldi szerveren, hát érdekes volt...lehet hogy a lag miatt, de a kocsik nem ütköztek, csak simán átmentek egymáson. és nem csak velem volt ez, másokat is láttam így...amúgy jó a gém -
#1737 ' megoldás van azzé !! Mondd a címed és megyek a gépedér :)) Amúgy nemtom miért csinálja !! Ja és azt sem tudom hogy neked miért szaggat, mert nekem 1 kicsit sem, holott gyengébb a configom ! Nekem is 1800+ van viszont 256mb ddr ramom, és Abit Geforce 2-őm van !!! -
#1735 Jaja nekem is ez a kérdésem zenékkel kéne valamit csinálni, mert iszonyatosan jók. -
#1734 zenéket vhogy nem lehet külön lejátszani? tehát windózbe is? -
#1732 Ma es/vagy holnap este csinalnek szervert, akit erdekel, az irjon, hogy mire ugyeljek, hany emberre csinaljam, stb, mert meg nem csinaltam. :) Kabelnet van, egy haver mondta, hogy este nyomjunk, de "ha mar lud, legyen kover", mindenkit szivesen latunk. Ja, kezdok vagyunk kicsit... :))) -
#1726 nem -
#1725 ennél a játéknál nincs ilyen gond! MErt örömünnep ha van FF!! :) -
#1724 kéne multiba jáccani, walaki? jöjjön walaki... :) -
#1723 tenksz -
#1719 Csak neked:
CM7P-22Q4-UH74-7MHT
K4LV-PRTA-5FLA-YZXT
JMY9-VNGM-24YM-KXWP
6E9L-RPJC-UF9C-4W7G
6DUT-JFT9-26U9-FBHH
P99K-TTJ7-FG97-43RA
GTTA-XN69-WFT9-KWRV
LCA7-GDW3-MEA3-Z5FX
UP5Q-85DJ-UE5J-SVFA
36TF-AS72-96T2-2FXG
4N48-6R4Q-2C4Q-ZEHM
FMJN-BB6J-AVJJ-8PQJ
MBMY-GXLS-J4MS-23G9
3NH6-BLF8-PFH8-DTY3
CQ7B-57E5-5Q75-XXW3
PEJ5-NT87-K8J7-BJZB
KLNM-VRT3-SWN3-WYFY
BLYF-GWKJ-JRYJ-PDZE
MKKM-4DTW-9SKW-ZUXK
MYMF-CDG6-V5M6-F7WZ
NL5U-BGHT-SE5T-NSRJ
6ALM-F6TW-U8LW-ZEXK -
#1718 lapozz vissza Goodwill valahol van egy keymaker link és jó is!!!
-
#1717 serialt vki plz -
#1708 nekem is ezt csinálja. -
#1705 de már van update hozzá csak az meg megszolal hogy nem találja az exe-t..lenem engedi???? -
#1704 Nagyon alap kerdesem lenne, de azert bevallalom. Milyen gomb felel meg a billentyuzeten a kezifek szerepenek? (Eddig meg csak gazt nyomtam :) ) Osszesen a negy nyilacskat hasznaltam eddig... Es hogyan kell multiban "chat-elni", szovegelni? Es milyen billentyuk vannak meg, amit lehet/erdemes hasznalni a jatekban? -
#1701 ha valaki tud álljon be helyettem nyugodtan... nem mondom hogy sorry mert azhem nekem nagyobb bajaim is vannak mint nektek ezzel a bajnoksággal:) de azé sry:) -
#1700 Jó. most nem akarom leugatni, de akkor már reális árat mondjál hozzá. Vagy elöbb nézz körül jobban, mielött kijelentéseket teszel. Olvass teszteket, itt-ott. Közel nem a legerőssebb. Mintha egy hűtőventilláttor motorja dolgozna benne. Ennyiért jobbat is kapsz... Akár MOMO-t, ami már komolyabb. -
#1698 Jó vicc! 7K-t nem ér meg. :) -
Wajk #1697 egy kicsivel különböznek a gyári járgánytól egy kicsit tunningoltak. :) Mondjuk a Chewy extrán egy szép festés is van...