3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#2125 igen :) -
#2124 csütörtök este nyomunk egy parit??? délután 16 tol pl??.... -
mentos-boy #2123 Halihó mindenki!
Tegnaptól felszabadultam, és bármikor ráérek, de azért természetesen van kivétel: H-CS: kb.14:15-19:30-ig.
Most szerver szerepet asszem nem tudok vállalni, mert folyamatosan töltök lefele dolgokat(eléggé lemaradtam az utóbbi időkben), de játékosként mindenben bennevagyok!
NFS-re fel! -
#2122 Cool játék csak....
Egy idő után unalmassá válik...
Főleg a kódokkal... -
#2121 olyat nemtok -
Petyka #2120 Hali, már írtam csak senki nem válaszolt a kérdésemre. Egy olyat szeretnék hogy multiplayer kód, ha van ilyen vagy lehetséges. Előre is köszi. -
#2119 én csak most jöttem:( -
#2118 hát mind1 azért nagyon faszául megyek még mindig :) pedig már rég mentem -
#2117 Aszem pont elkerültük egymást. :(
Felejtsük el.
Nekem most má tele van a tököm, hogy nem lehet megegyezni egy qrva időpontba, ugyanakkor meg 4-5 fő szvsz biztos, hogy jönne. Legalább is volt rá igény.
Azé kösz -
#2116 figy én csinálok egyet ha akarod, de nem játszunk olyan sokat mintha többen lettünk volna.....
most megcsinálom, és ha 10 percig nem jön senki akkor lelépek.....
80.98.16.80 -
#2115 Mind1 akkor majd máskor.
-
#2114 Azé megprobálhatnánk hátha beesik még valaki.
-
#2113 viszont két főre nem érdemes...:(((((((( -
#2112 bazzz elkéstem de már vagyok -
#2111 Vagyok -
#2110 oké megnézem mit is tehetek.....de nekem gyertek akkor...
4 elött 5-10 percel majd irok a topicba -
#2109 Bobbi du. 4-re ha betudnád lőni a szervert akkor én biztos mennék.
GYERTEK GAMÁZNI!!
-
#2108 ne is add.....itt vagyok, bármikor készen állok szervert csinálni, bár ez a fos chellom igaz most a napokban frankón pöpec lett, de még mindig van olyan hogy eccerüen gondoljamagát és megszakad......
igaza van csocsonak, frissitsétek a topicot és ha van valami akkor ne halgassatok, hanem irjatok, és gyertek gamázni.
szóval én már most is benne lennék egy jó need partyba. szoljatok is nyomjuk is -
#2107 Emberek ma délután gyertek need partyzni.
NEM ADOM FEL -
Petyka #2106 Hali. Srácok egy olyan problémám van, hogy haverokkal összejöttünk játszani, de csak két embert enged be a játék. Ez miért lehet? Rossz a serial vagy mi? -
DJ. #2105 egy kicsit láma vagyok a kazaa-n mert nem szoktam használni! Írd már le részletesen kösz -
#2104 szedj le 100%os save-t...kazaa-n keress rá -
DJ. #2103 Cheatek kéne a kocsikhoz valaki tud valamit??? -
#2102 Valaki akinek normális nete van csinálhatna már egy szervert.
Pl Bobbi nálad tök faszán nyomultunk. -
#2101 Én a kezdetek kezdetén voltam itt benne egy bajnokságba, de abból nem lett semmi...úgyhogy bajnokságot nem, de egy egy-két karikát csak úgy szívessen mennék...bár már régen nyomultam a game-el. -
mentos-boy #2100 Én jövök, de igazából 11-12-e után lenne csak jó. -
#2099 :((( kormány...nekem full szar a kormányom:( -
#2098 én vagyok..ha feljön a topik mindig meglesem..szal ha van valami..és véletlennem reagálok itt dobjatok maillel és jövök gammázni mert én élveztem a nifi perceket veletek!!!! amit nagyon köszönök néktek -
#2097 Mennék én is ha végre normálisan kezelné a kormányomat. Sajnos a patch nem javított rajta. -
#2096 Én biztos mennék.
Tán még Mentos & Csocso is.
De úgy gondoltam hogy közösen kitalálunk egy időpontot.
-
#2095 csá
én 1.5 hónapig nem is voltam :(
de ha most irok egy időt szerinted mennyien lesznek itt ? -
#2094 Csá Bobbi
már kb:1,5 hónapja ez van, hogy majd ha összejövünk...
DE AZ MIKOR LESZ?????
Valami időpontba megegyezhetnénk. -
#2093 jóvan emberek ujra "élek":)
most még csak megemlítem hogy nyomjuk majd továbbra is, csak ha most mondanék egy ip-t akkor 100% hogy nem jönne senki.....ha összegyűlik a nép megint egy 4-es vagy nagyobb csoportra akkor lőjjük a fuamokat tovább:)
BoBBi voltam :) -
mentos-boy #2092 #2055, #2056.
de hogy ne kelljen visszaolvasnod:
http://www.edgefiles.com/index.php/file?id=4338 -
#2091 nemtom -
#2090 hogy tudnám kivenni a zenét a játékból? -
#2089 nemtom mi van..nálam fut rendesen fele ilyen géppel -
#2087 ugy néz ki neten nem lehet:( pedig hogy fel voltam dobva hogy megyünk rablo pandurozni a gammába..hát nem:(( -
dr #2086 sracok ti tudtok multiban rendorosdit jatszani?(LAN) en egyszeruen nem talalom hol kell...csak verseny van -
#2085 nekem is volt ilyen....lehet hogy hülyeség, de nekem úgy lett jó hogy nem az én gépemen ment a host