Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- csinált már valaki +autókat(nem festésre gondolok) és ezek hol találhatók?
- elfelejtettem mi volt a másik 😊
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
A nettel kapcsolatos problémáim elhárítása után ismét itt vagyok.
Mint témaindító, szomorúan látom haogy alábbhagyott a lelkesedés a játékkal, ill. a topiccal szemben.
Természetesen mint õs NFS-fan beszereztem a 6. részt is, és bevallom, akárki akármit mond, az én kedvemet & lelkesedésemet a game iránt nem veheti el semmi!
Szerintem hatalmas fílingje van, és bár van /jó/néhány hiányossága, összességében királyság!
A hibákról: egyik kedves barátom szokta-volt mondani: soseaztnézd!
U.i: !!NNEE!! haggyátok döglõdni ezt a jó kis topicot
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Az egyik barátommal készítettünk a NeedForSpeedHp2-höz egy "roncsolást elõsegítõ" patchet. 😊
Sokan panaszkodtak, hogy nem törnek eléggé a kocsik. Megpróbáltuk megoldani...
Van hozzá install és uninstall is...
Mondjuk nem lett egy Street Legal, de szerintem nem lett rossz.
Már készülõben van egy "Cop Killer" mód is. Hogy az mit takar? Az még meglepi... 😊
Addon letöltése: http://www.jatekhirek.hu/nfs6hp2/damageaddon.exe
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Vmi más?Senkinél nem jelentkezett ez a dolog?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Amúgy meg ha szálldogálnak majd a kocsik (zetor, lada stb.), akkor fog talán feléledni. Na gyerünk szerkeszteni gyerekek. 😊

Jól van jól várhatjátok, hogy legközelebb segítek.

1. elindítod a "VIVEdit.exe"-t.
2. "Open" gomb
3. kitallózod az NFS6-od könyvtárából annak a kocsinak a ".viv" fájlját, amelyiket szerkeszteni akarod
4. kijelölöd az egyik ".o" nevû fájlt (pl.: car.o)
5. ráklikkelsz az "Export" gombra
6. kiexportálod magadnak egy work könyvtárba
7. start "Oedit"
8. "File/Open"
9. work könyvtáradból behívod az ".o" fájlt.
10. jobb felsõ részben van a "Parts" ablak, ott van kijelölve, hogy az autó melyik része látható. (alapban csak egy lesz kipipálva) Ha kipipálod az összeset, akkor az egész kocsi látszik (persze ez nem ajánlott, mert akkor nehezen lehet elkapni a pontokat)
11. megfogsz egy pontot és kurzorgombokkal, vagy beírva a koordinátákat lehet editálni.
12. röviden ennyi, én ennyit tudok perpill...
U.i.: aztán nehogy belögd azt a szöveget, hogy: "Amúgy meg már rég ismerem ezt 😛P" 😊
beeee. 😊
Nem XP-kompatibilis.
Viszont az Xp-vel be lehet állítani a Win98 emulálást. Nem ismeritek? Eddig én sem ismertem. 😊
Naszóval.
1. WindowsIntézõ elindítása
2. megkeresed ahova installtad az Oeditet.
3. jobbklikk az .exe-re.
4. "Kompatibilitás" fül
5. Én Win98-at állítottam be...
6. jó editálást. 😊
1. kicsomizod az editorokat egy könyvtárba.
2. a viveditorral kicsomizol egy autót (.viv-fájlok) egy könyvtárba.
3. Az Oedittel megnyitod az .o fileokat (talán pl.: car.o?), és akkor csak egy alkatrészt látsz, de ott a jobb szélen lehet beállítani, hogy az autó melyik (alkat)részét akarod látni. Ha az összeset kipipálod, akkor látszik az egész kocsi.
4. editálni úgy kell, hogy megfoghatsz egy pontot az autó modeljén és akkor azt nyilakkal elmozdíthatod, vagy megadhatod a koordinátáit.
5. én eddig jutottam. 😊

Megáll a kép, aztán elindul. De stereoban semmi baj sincs... Fingom sincs, miért csinálja ezt, valószínûleg a programozók elfelejtettek programozni...
Nos nekem GeF2 Ti 64Mb-os kártyám van és AMD Athlonom és simán megy a játék!
Nem is tapasztaltam nagyobb felbontásokban sem szaggatást.
www.gamecopyworld.com
www.gameworldcopy.com
állítólag az új patch orvosolja ezt, csak még nem találtam hozzá crack-et...
Na, mi jelent meg, na mi?
HáTEEzzzzBhazz!
Na jó, bocsi a kiszólásért, csak ezt vártam! Autószerkesztõ a NfS6HP2-höz! Jeee. Ha még jön ki egy patch ami feltunningolja a visszajátszást, akkor végképp örülni fogok. 😊

\"Life is around you and in you.\"
Letölthetõ: http://bim.km.ru/gap/
.:asChil:.