3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • ullrich
    kösz az utólagos belegyezésed de a csak hozzád tudtam felpakolni bármikor törölheted
  • ullrich
    < img src="http://www.valami.jpg > csak nincs szóköz a < és a karakter között,
    link= < a href="http://valami > link < /a >
  • ullrich
  • gyraph
    Bocs ezt most nem értem! :)
  • ullrich
    Nem mert az a cd-t is hibásan írta meg igy a moviet és zene bemásoltam
  • gyraph
    Miért te nem? Neked sima RIP-van?
  • rucsi
    Sziasztok!
    Meg tudná nekem mondani vki, hogy hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
    és linket?
    Köszi
  • gyraph
    Igen!
  • ullrich
    cd-ről telepítetted?
  • gyraph
    :) Két electronic arts-os bejegyzés van! Egyikben sincs? Az nem lehet! hkey local machine
  • ullrich
    ennyire láma azé nem vagyok, a regeditben nincs ergc bejegyezés
  • gyraph
    Startmenűben megnyitod a futtatás-t , utána beirod: regedit, majd ok.
  • ullrich
    Nálam olyan nincs :)
  • ullrich
    a product guidra gondoltál?
  • gyraph
    Futtatás-->regedit

HKEY LOCAL MACHINE--->SOFTWARE-->ELECTRONIC ARTS-->EA GAMES-->NEED FOR SPEED HOT PURSUIT2-->ERGC

Ezt az értéket kell modosítani bármire...én az utolsó karaktert szoktam átírni...most pédául a D-t S-re, de teljessen mind1 melyiket írod át. Csak az a lényeg, hogy betűt betűvel, számot sszámmal cserélj!
  • ullrich
    Mondjad pls
  • gyraph
    Át kell irni a regedit ben a kulcs bármelyik karakterét bármire... Mondjam az elérését, vagy tudod?
  • ullrich
    nem jó valami cd key-re panaszkodik
  • ullrich
    nem jó valami cd key-re panaszkodik
  • gyraph
    Szerinted? :)
  • gyraph
    Találsz ott egy olyan szervert, neve: peti az ász....van még ott két hely...gyere gyorsan.
  • ullrich
    törött gamával is müxik?
  • gyraph
    A multi résznél kell kiválasztani a public internet game menu-t. Kidob egy vagon címet...Beszéljük meg, hogy hová csatlakozzunk!
  • ullrich
    ok mond az ip-t
  • gyraph
    Szerintem menjünk a nagyvilágba gyalázni, ha már egymással úgyse birunk...
  • ullrich
    szvsz is poroljuk el a külföldieket, tudsz vm. nagyvilági ip-t?
  • ullrich
    sajna insane nekem sincs :(
  • ullrich
    Vagyok, gamma?
  • gyraph
    Ma játszottam a nagyvilágban a gammával. Először egy olasz szerverre keveredtem, ahol kb 5-6 futamot mentem...mondanom sem kell, hogy nem leltem ellenfélre...meg is untam :) Aztán egy finn v. svéd szerveren nyomultam, ott már voltak viszonylag jók, de nem elég jók...ott 9-szer nyertem, aztán bezárták a szervert érdekes módon :) Majd végső elkeseredésembe egy v.milyen angolszász szerveren kötöttem ki. Na ez volt a legérdekesebb : 7-en voltunk, de az 1ik fickóval aki SADDAM-nak hívatta magát mindig elhúztunk, de valahogy mindig ő nyert....Nem is értettem pár futamig :) , de egy ídő után láttam, hogy a fickó folyamatossan kb.50métereket ugrál a pályán menetirányban . Arra gondoltam ennyire laggos lenne a dolog?, Aztán már egyik-másik embernek is feltünt a kis huncut és írtuk is egymásnak chatba, hogy nem csal-e a kis patkány. Dehát végül bebizonyosodott, hogy egyértelműen csal a fickó... El is küldtük a taknyos k...a anyjába........
    Nem tudom hogyan csinálta, de ez a világ legnagyobb hülyesége. Mi az izgalmas abban ha csal? Gondolkoztam is rajta, hogy miféle elvetemült idióta az ilyen.........Aztán beugrott a neve és világos lett, hogy ki is ő! :))))))))))))))))))
    Elgondoltam ahogy ül a palotájába a pécéje elött és gonoszul felhorrkant amikor éppen csal egyet... a sleppje pedig körül ugrálja őt, hogy : Nagy voltál Saddam, áldassék a neved! :))))))))))))
  • gyraph
    :))))
  • mentos-boy
    A helyzet difticikája úgy koordinálódott, hogy ma este valószínűleg nem tudok jönni.

De sebaj! legalább gyakoroltok még 1 kicsit, és legközelebb talán már az én szintemhez is felértek! :)))))
  • mentos-boy
    Könyörgöm 1 olyan játékot találjatok már ami, nekem is megvan, vagy nincs kölcsönadva!

megjegyzem nem lesz egyszerű! :)))))
  • gyraph
    Jut eszembe...INSANE? Nem lenne rossz!
  • gyraph
    Tudom, hogy nem vagy krepcsi....csak poén volt végig! :)))) Remélem ms este is jössz játszani!
  • mentos-boy
    annyira nem vagyok krepcsi, hogy ne tudjam, hogy nem véletlenül szakadt meg a kapcsolat, de ez a köcsi Xp folyamatosan szopat!

Ó URAM miért nem tud nálam egy windő sem értelmesen lenni és működni?!

:)))))
  • gyraph
    jóéjt!
  • ullrich
    ok, joccakat
  • gyraph
    :)))) Namostmártényleg :) megyek.
  • ullrich
    Én is szoktam néha
  • ullrich
    Jó munkásembör megy dogzni :)