3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#2853 kösz az utólagos belegyezésed de a csak hozzád tudtam felpakolni bármikor törölheted -
#2852 < img src="http://www.valami.jpg > csak nincs szóköz a < és a karakter között,
link= < a href="http://valami > link < /a > -
#2851 -
#2850 Bocs ezt most nem értem! :) -
#2849 Nem mert az a cd-t is hibásan írta meg igy a moviet és zene bemásoltam -
#2848 Miért te nem? Neked sima RIP-van? -
rucsi #2847 Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, hogy hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
és linket?
Köszi -
#2846 Igen! -
#2845 cd-ről telepítetted? -
#2844 :) Két electronic arts-os bejegyzés van! Egyikben sincs? Az nem lehet! hkey local machine -
#2843 ennyire láma azé nem vagyok, a regeditben nincs ergc bejegyezés -
#2842 Startmenűben megnyitod a futtatás-t , utána beirod: regedit, majd ok. -
#2841 Nálam olyan nincs :) -
#2840 a product guidra gondoltál? -
#2839 Futtatás-->regedit
HKEY LOCAL MACHINE--->SOFTWARE-->ELECTRONIC ARTS-->EA GAMES-->NEED FOR SPEED HOT PURSUIT2-->ERGC
Ezt az értéket kell modosítani bármire...én az utolsó karaktert szoktam átírni...most pédául a D-t S-re, de teljessen mind1 melyiket írod át. Csak az a lényeg, hogy betűt betűvel, számot sszámmal cserélj! -
#2838 Mondjad pls -
#2837 Át kell irni a regedit ben a kulcs bármelyik karakterét bármire... Mondjam az elérését, vagy tudod? -
#2836 nem jó valami cd key-re panaszkodik -
#2835 nem jó valami cd key-re panaszkodik -
#2834 Szerinted? :) -
#2833 Találsz ott egy olyan szervert, neve: peti az ász....van még ott két hely...gyere gyorsan. -
#2832 törött gamával is müxik? -
#2831 A multi résznél kell kiválasztani a public internet game menu-t. Kidob egy vagon címet...Beszéljük meg, hogy hová csatlakozzunk! -
#2830 ok mond az ip-t -
#2829 Szerintem menjünk a nagyvilágba gyalázni, ha már egymással úgyse birunk... -
#2828 szvsz is poroljuk el a külföldieket, tudsz vm. nagyvilági ip-t? -
#2827 sajna insane nekem sincs :( -
#2826 Vagyok, gamma? -
#2825 Ma játszottam a nagyvilágban a gammával. Először egy olasz szerverre keveredtem, ahol kb 5-6 futamot mentem...mondanom sem kell, hogy nem leltem ellenfélre...meg is untam :) Aztán egy finn v. svéd szerveren nyomultam, ott már voltak viszonylag jók, de nem elég jók...ott 9-szer nyertem, aztán bezárták a szervert érdekes módon :) Majd végső elkeseredésembe egy v.milyen angolszász szerveren kötöttem ki. Na ez volt a legérdekesebb : 7-en voltunk, de az 1ik fickóval aki SADDAM-nak hívatta magát mindig elhúztunk, de valahogy mindig ő nyert....Nem is értettem pár futamig :) , de egy ídő után láttam, hogy a fickó folyamatossan kb.50métereket ugrál a pályán menetirányban . Arra gondoltam ennyire laggos lenne a dolog?, Aztán már egyik-másik embernek is feltünt a kis huncut és írtuk is egymásnak chatba, hogy nem csal-e a kis patkány. Dehát végül bebizonyosodott, hogy egyértelműen csal a fickó... El is küldtük a taknyos k...a anyjába........
Nem tudom hogyan csinálta, de ez a világ legnagyobb hülyesége. Mi az izgalmas abban ha csal? Gondolkoztam is rajta, hogy miféle elvetemült idióta az ilyen.........Aztán beugrott a neve és világos lett, hogy ki is ő! :))))))))))))))))))
Elgondoltam ahogy ül a palotájába a pécéje elött és gonoszul felhorrkant amikor éppen csal egyet... a sleppje pedig körül ugrálja őt, hogy : Nagy voltál Saddam, áldassék a neved! :)))))))))))) -
#2824 :)))) -
mentos-boy #2823 A helyzet difticikája úgy koordinálódott, hogy ma este valószínűleg nem tudok jönni.
De sebaj! legalább gyakoroltok még 1 kicsit, és legközelebb talán már az én szintemhez is felértek! :))))) -
mentos-boy #2822 Könyörgöm 1 olyan játékot találjatok már ami, nekem is megvan, vagy nincs kölcsönadva!
megjegyzem nem lesz egyszerű! :))))) -
#2821 Jut eszembe...INSANE? Nem lenne rossz! -
#2820 Tudom, hogy nem vagy krepcsi....csak poén volt végig! :)))) Remélem ms este is jössz játszani! -
mentos-boy #2819 annyira nem vagyok krepcsi, hogy ne tudjam, hogy nem véletlenül szakadt meg a kapcsolat, de ez a köcsi Xp folyamatosan szopat!
Ó URAM miért nem tud nálam egy windő sem értelmesen lenni és működni?!
:))))) -
#2818 jóéjt! -
#2817 ok, joccakat -
#2816 :)))) Namostmártényleg :) megyek. -
#2815 Én is szoktam néha -
#2814 Jó munkásembör megy dogzni :)