3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#3014 Visszakaptad már a porsche unleashed-et ? -
#3013 :))))))) eléggé be vagy állva? jól olvasom?:))
Sajna nem voltam tegnapeste, de ma este nyomulhatunk, ha jó! -
#3012 Gyraph most kéne noymjnuk mer eléggé ve vagyok állava. -
mentos-boy #3011 Na fiúk! nem akarom elkiabálni, de csepp kis helyem megint van a vinyón, szal holnap visszakerül rá a gamma, éés már nyomhatjuk is!
gyraph: ugye milyen szar mikor minden egyes fal összeesküszik ellened, és "jönnek a hegyek"! -
#3010 Jóétvágyat...papizzál! Oké megpróbálom. Összeszedem megam az a legbiztossabb! :) yoeight! -
#3009 ok. Lépek, éhes vagyok.
Lécci csinálj valamit Me-vel, és szedd össze magad.
Jo8! -
#3008 Felkeresem valamelyik Porsche topicot, hátha valaki tud valamit az XP featuring multimod-ról :) -
#3007 Nincs -
#3006 Az Insane nincs meg neked? -
#3005 Na azért :) -
#3004 persze hogy tudom -
#3003 A szíved mélyén te is tudod melyikünk a jobb. :)))))))) -
#3002 1,5=1/2 -
#3001 kabbbbe! :)) -
#3000 3000 -
#2999 nem 1/2 hónapja játszunk
2999 -
#2998 Amennyiben egy éve játszunk....úgy igen :))))) -
#2997 :))))), apukám te má 1,5 hónapja gyengélkedsz :) -
#2996 Te csak azóta vagy profi mióta én gyengélkedek :)))) te...te resetkirály :))))))))))))))))) -
#2995 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ...:) -
#2994 valószínű abban is ultra profi lennék -
#2993 mi a helyzet a Me-vel? -
#2992 Szerintem ezen már csak a Porsche segíthet, vagy az új mercedes-es gáma. -
#2991 Na már megint ugyanarra gondoltunk :)))))))))))))) -
#2990 Az is lehet, hogy csak csúnyán be kéne bambiznom...és akkor talán újra benne lehetnék a Hall of Fame-be:))) -
#2989 egy kis alkohol lehet hogy jó hatással lenne :) -
#2988 sajna csak az ujjaid remegnek :) -
#2987 "Valami kiveszett ebből a fiúból"....már mondta a mesterem is....pedig az erő még mintha remegne az ereimben :))) -
#2986 pedig mekkora tehetségnek indultál... :) -
#2985 Az igaz, hogy közben kivették a homloklebenyemet (lobotomia) itt az intézetbe, de...szerintetek az gond lehet? :))))))))))) -
#2984 hát elég ciki, legalább ne vallanád be a nyilvánosság elött :) -
#2983 Jó hogy vizsgálatra gondolunk mind a ketten és ráadásul egyértelműen :)))
-
#2982 És nemcsakhogy szőnyegfutam, de pinball mod és amatőrfesztivál is :))))
gondoltad volna? Egy ilyen hihetetlen zseni mint én :)))) -
#2981 holnap nembiztos hogy leszek. De nagyon fasza lenne ha mindenhogy összeszednéd magad. Már komolyan agódom érted. Tán mennyél el vm. kivizsgálásra. :)) -
#2980 Új billenttyűzetem van, de már 1hete, tehát nem hiszem hogy az a gond... Valami van a reflexeimmel...elmegyek agytumor vizsgálatra :) -
#2979 a szőnyegfutam:))))))))) -
#2978 Egyszerűen nem tudom mi van velem két napja...mintha most ismerkednék a gammával. Olyan helyeken baszom el non-stop, ahol már milliószor mentem át hibátlanul. Miközben megyek is végig érzem, hogy ez már fal lesz...és megint fal...és megint ::)))) Holnapra esküszöm összeszedem megam, mert igy nincs sok értelme. lehet hogy pszihoszomatikusan baszom el :)))))) -
#2977 Gyraph ezt nem hiszem el; ennek biztos van valami oka.
-
#2976 Okés! Elindult! IP maradt. -
#2975 Megint nem indul a gamma "corrupted registry...please reinstall" üzenettel...
Úgyhogy újratelepítem...2perc. :)))