3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • gyraph
    Egyébként úgy tudod legegyszerűbben megnézni, hogy milyen file rendszer van hogy:
    Sajátgép-->jobb klikk a meghajtón-->tulajdonságok.... és ott írja, hogy milyen file rendszer van alatta. Egyébként ott van formázás lehetőség is, ahol elég könnyen lehet FAT32-ből NTFS-t gyártani :)
  • gyraph
    Nem olyan nagy gond szerintem, hogy FAT32 van a XP alatt....Az NTFS csak biztonságosabb egy kicst, de ezért cserébe lassúbb.
  • mentos-boy
    "A downtown run-ban sajna nincs multi, csak osztott pályás" - most néztem meg, és tényleg!
    nem is gondoltam volna!
  • mentos-boy
    elregélem rövidenmiért érdekes a filerendszer:
    mikor az Xp-t telepítettem, megkérdezte, melyik particióra akarom telepíteni. a lényeg: ott azt írta a gép, hogy mindkettőn FAT32 van, ami nem meglepő, tekintve, hogy annakelőtte ME volt fent, !DE! ha az XP installkor nem írja át a filerendszert, akkor nekem még mindig FAT32-m van!, és ezen a filerendszeren nyugszik az XP!!!
    kapisgálod miért érdekes?!

nem lett túl rövid! :)
  • gyraph
    A downtown run-ban sajna nincs multi, csak osztott pályás...A toca pedig gyalázatos lett és a Nascar...na az egy halom unalom...szerintem. Tiger Woods mehet bármikor!

Sajnos most ideggyenge vagyok...felba..ták az agyamat,de holnap mehet! Sorry!
  • ullrich
    Hi mentos
    A Tiger demo nem volt rossz. Szvsz a Toca-t kéne erőltetnünk a downtown nekem már túl arcade. A filerendszer témát dobjuk valszeg a linux kavarbe.
    Gyertek gammázni
  • mentos-boy
    NASCAR-t, v. pl a kamionversenyeket(MBTR) nem kultiváljátok?
  • mentos-boy
    Na bojz! apuci visszatért!
    kb 2&fél oldalt olvastam el 1huzamban, szal tömören +próbálok reagálni!
    1.: TIGER WOODS PGA TOUR 2003-partykra részemról vevő vagyok!
    2.: új autós gamma, amit ki lehetne próbázni multiban: Downtown Run v. pl Toca race driver
    3.: XP-ben nem nagyon ismerem még ki magam! hol lehet megnézni, h milyen filerendszer van a gépen(NTFS, v. FAT32)?
  • ullrich
    Nekem minden 1 vincsin van. Kb. 22h-kor indulhat az amcsifeszti, még fel kell raknom néhány cuccot mint nfs6 :)
  • gyraph
    Nekem van egy régi 8 gigás vincsi amin Mandrake linux van és an egy 80 gigás kétfelé particionálva 70/10 és a 10-esen van az NTFS/XP, de ha a linuxos vincsit bedugom, akkor nem tudok bootolni a winesről...tehát, ha win-t használok, akkor lehúzom a linuxot...

Nem játszunk?
  • ullrich
    Az van hogy van egy linux-os partíció és csináltam mellé egy 5,5 ez volt a boot és egy 7 Gb-os ntfs partíciót, felraktam a win2000 majd mikor leközelebb újraindítottam azt írta hogy nincs op. rendszer a gépen, de mostmá nem érdekel marad így. Az NFS5-t még nem tudtam tesztelni.
  • gyraph
    Én simán boot-olok NTFS-ről...hogy érted, hogy nem tudsz bootolni róla? Hogy van összerakva a masin? Egy op rendszer van? Megy az nfs5??? Talán sok kérdés van egyszerre...bocs :)))
  • ullrich
    Bocs de csak most sikerült újra használható állapotba hozni a gépet, kb. 3 format c-be került mire rájöttem hogy nemtok ntfs-ről bootolni (ez mér van? ), ugyhogy maradt a fat32.
    Egyébként a reform többek között az NFS5 miatt is van.
  • gyraph
    Egyébként mi ez a nagy reform?
  • gyraph
  • gyraph
    Vagyok! Több ilyen kép nem lesz, mert csak havonta iszok
  • ullrich
    :)) szvsz is kicsit ( rám nem jellemző módon ) sportszerűtlen volt ezé is írtam hogy töröld, egyébként is bármikor produkálok még1 ilyen eredményt
    Egyébként most fogok újítani win2000-re, kiváncsi vagyok az NFS5 mit szól hozzá. Tán olyan 22h körül meg is leszek.
  • gyraph
    Azt a kis képet övön aluli ütése miatt (részegség), kénytelen voltam cenzúrázni :))))
  • gyraph
    yoeight!
  • ullrich
    Akkor 1enlőre marad ez csak jobb volna ha többen lennénk neked is lenne siker élményed :))
    mostmá lépek
    thx a gammát jo8
  • gyraph
    Mentos egyedül álló ebben a kérdésben...neki az a .dll-t se kell törölnie, hogy elinduljon xp-n...Ráadásul nem is patchelte....senki nem érti.
  • ullrich
    Tényleg fasza lenne Porschéban is szőnyegfesztiválozni, szvsz 9x partíciót kéne csinálnod, vagy tovább konzultálni mentossal.
  • gyraph
    Igen...Viszont te se! :))) Csak ha bevagyok bambulva :) Tegnapelött is 32 ből 16 te nyertél és 16-ot én.... azelött padig vmi. nagyon hasonló volt, de általában szerintem nagyon kiegyenlitett szokott lenni...Azt birom, amikor szinte egymásban megy a két autó végig a pályán :)))))
  • ullrich
    :))), de azé a tegnapi önmagadhoz képest sokkal jobb voltál
    az más tészta hogy engem semmilyen állapotodba nem tudsz lenyomni :))
  • gyraph
    Mondjuk abba is verhetetlen vagyok, de nem akarja, hogy játszunk vele....szarik a multira.
  • gyraph
    Fáj a fejem, ég a gyomrom és szédülök...mi is ez? ...hja...a másnaposság :)))))))) De azért próbáltam izgulni :)))
  • ullrich
    A Porschét kéne beüzemeltetni.
  • ullrich
    Nem, az elején elég faszán nyomtad aztán nemtom mi történt.
  • gyraph
    Mostmár megjelenhetne azért vmi új autós gamma, ami azért jó is és van benne multi...
  • gyraph
    A fenéket...béna voltam mint egy kiskutya...
  • gyraph
    Remélem holnapra már optimumon leszek, és folytathatjuk a fej-fej melleti küzdelmet...
  • ullrich
    Ma azé elég szoros volt leszámítva az uccsó 3-t.
  • gyraph
    62.201.121.127 Gyere!
  • ullrich
    Vagyok, nyomjuk 1:30-ig, aztán lépek.
  • gyraph
    Nem ittam! :))) Ritkán iszok, de akkor magyarossan. :)))))

Szépen kerülgetjük itt egymást, ezért mondjuk 0:45 kor benézzek!
  • ullrich
    ittál
  • ullrich
    Vagyok
    remélem nem itál :)
  • gyraph
    Mehet! (megint elment a netem úgy másfél órára)
  • ullrich
    gamma?
  • gyraph
    Egyébként mostanában nagyon jó és kiegyenlitett versenyeket nyomatunk...Jó lenne, ha te is jönnél játszani! Ha kell billentyűvel, mert mi is azzal játszunk, majd lesz kormányod.