3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#3294 Egyébként úgy tudod legegyszerűbben megnézni, hogy milyen file rendszer van hogy:
Sajátgép-->jobb klikk a meghajtón-->tulajdonságok.... és ott írja, hogy milyen file rendszer van alatta. Egyébként ott van formázás lehetőség is, ahol elég könnyen lehet FAT32-ből NTFS-t gyártani :) -
#3293 Nem olyan nagy gond szerintem, hogy FAT32 van a XP alatt....Az NTFS csak biztonságosabb egy kicst, de ezért cserébe lassúbb. -
mentos-boy #3292 "A downtown run-ban sajna nincs multi, csak osztott pályás" - most néztem meg, és tényleg!
nem is gondoltam volna! -
mentos-boy #3291 elregélem rövidenmiért érdekes a filerendszer:
mikor az Xp-t telepítettem, megkérdezte, melyik particióra akarom telepíteni. a lényeg: ott azt írta a gép, hogy mindkettőn FAT32 van, ami nem meglepő, tekintve, hogy annakelőtte ME volt fent, !DE! ha az XP installkor nem írja át a filerendszert, akkor nekem még mindig FAT32-m van!, és ezen a filerendszeren nyugszik az XP!!!
kapisgálod miért érdekes?!
nem lett túl rövid! :) -
#3290 A downtown run-ban sajna nincs multi, csak osztott pályás...A toca pedig gyalázatos lett és a Nascar...na az egy halom unalom...szerintem. Tiger Woods mehet bármikor!
Sajnos most ideggyenge vagyok...felba..ták az agyamat,de holnap mehet! Sorry! -
#3289 Hi mentos
A Tiger demo nem volt rossz. Szvsz a Toca-t kéne erőltetnünk a downtown nekem már túl arcade. A filerendszer témát dobjuk valszeg a linux kavarbe.
Gyertek gammázni -
mentos-boy #3288 NASCAR-t, v. pl a kamionversenyeket(MBTR) nem kultiváljátok? -
mentos-boy #3287 Na bojz! apuci visszatért!
kb 2&fél oldalt olvastam el 1huzamban, szal tömören +próbálok reagálni!
1.: TIGER WOODS PGA TOUR 2003-partykra részemról vevő vagyok!
2.: új autós gamma, amit ki lehetne próbázni multiban: Downtown Run v. pl Toca race driver
3.: XP-ben nem nagyon ismerem még ki magam! hol lehet megnézni, h milyen filerendszer van a gépen(NTFS, v. FAT32)? -
#3286 Nekem minden 1 vincsin van. Kb. 22h-kor indulhat az amcsifeszti, még fel kell raknom néhány cuccot mint nfs6 :) -
#3285 Nekem van egy régi 8 gigás vincsi amin Mandrake linux van és an egy 80 gigás kétfelé particionálva 70/10 és a 10-esen van az NTFS/XP, de ha a linuxos vincsit bedugom, akkor nem tudok bootolni a winesről...tehát, ha win-t használok, akkor lehúzom a linuxot...
Nem játszunk? -
#3284 Az van hogy van egy linux-os partíció és csináltam mellé egy 5,5 ez volt a boot és egy 7 Gb-os ntfs partíciót, felraktam a win2000 majd mikor leközelebb újraindítottam azt írta hogy nincs op. rendszer a gépen, de mostmá nem érdekel marad így. Az NFS5-t még nem tudtam tesztelni. -
#3283 Én simán boot-olok NTFS-ről...hogy érted, hogy nem tudsz bootolni róla? Hogy van összerakva a masin? Egy op rendszer van? Megy az nfs5??? Talán sok kérdés van egyszerre...bocs :))) -
#3282 Bocs de csak most sikerült újra használható állapotba hozni a gépet, kb. 3 format c-be került mire rájöttem hogy nemtok ntfs-ről bootolni (ez mér van? ), ugyhogy maradt a fat32.
Egyébként a reform többek között az NFS5 miatt is van. -
#3281 Egyébként mi ez a nagy reform? -
#3280 -
#3279 Vagyok! Több ilyen kép nem lesz, mert csak havonta iszok -
#3278 :)) szvsz is kicsit ( rám nem jellemző módon ) sportszerűtlen volt ezé is írtam hogy töröld, egyébként is bármikor produkálok még1 ilyen eredményt
Egyébként most fogok újítani win2000-re, kiváncsi vagyok az NFS5 mit szól hozzá. Tán olyan 22h körül meg is leszek. -
#3277 Azt a kis képet övön aluli ütése miatt (részegség), kénytelen voltam cenzúrázni :)))) -
#3276 yoeight! -
#3275 Akkor 1enlőre marad ez csak jobb volna ha többen lennénk neked is lenne siker élményed :))
mostmá lépek
thx a gammát jo8 -
#3274 Mentos egyedül álló ebben a kérdésben...neki az a .dll-t se kell törölnie, hogy elinduljon xp-n...Ráadásul nem is patchelte....senki nem érti. -
#3273 Tényleg fasza lenne Porschéban is szőnyegfesztiválozni, szvsz 9x partíciót kéne csinálnod, vagy tovább konzultálni mentossal. -
#3272 Igen...Viszont te se! :))) Csak ha bevagyok bambulva :) Tegnapelött is 32 ből 16 te nyertél és 16-ot én.... azelött padig vmi. nagyon hasonló volt, de általában szerintem nagyon kiegyenlitett szokott lenni...Azt birom, amikor szinte egymásban megy a két autó végig a pályán :))))) -
#3271 :))), de azé a tegnapi önmagadhoz képest sokkal jobb voltál
az más tészta hogy engem semmilyen állapotodba nem tudsz lenyomni :)) -
#3270 Mondjuk abba is verhetetlen vagyok, de nem akarja, hogy játszunk vele....szarik a multira. -
#3269 Fáj a fejem, ég a gyomrom és szédülök...mi is ez? ...hja...a másnaposság :)))))))) De azért próbáltam izgulni :))) -
#3268 A Porschét kéne beüzemeltetni. -
#3267 Nem, az elején elég faszán nyomtad aztán nemtom mi történt. -
#3266 Mostmár megjelenhetne azért vmi új autós gamma, ami azért jó is és van benne multi... -
#3265 A fenéket...béna voltam mint egy kiskutya... -
#3264 Remélem holnapra már optimumon leszek, és folytathatjuk a fej-fej melleti küzdelmet... -
#3263 Ma azé elég szoros volt leszámítva az uccsó 3-t. -
#3262 62.201.121.127 Gyere! -
#3261 Vagyok, nyomjuk 1:30-ig, aztán lépek. -
#3260 Nem ittam! :))) Ritkán iszok, de akkor magyarossan. :)))))
Szépen kerülgetjük itt egymást, ezért mondjuk 0:45 kor benézzek! -
#3259 ittál -
#3258 Vagyok
remélem nem itál :) -
#3257 Mehet! (megint elment a netem úgy másfél órára) -
#3256 gamma? -
#3255 Egyébként mostanában nagyon jó és kiegyenlitett versenyeket nyomatunk...Jó lenne, ha te is jönnél játszani! Ha kell billentyűvel, mert mi is azzal játszunk, majd lesz kormányod.