645
Melyik a jó winchester?
-
#144 rossz a tudomasod -
#142 márhogy egy partició max 60, vagy az egész vinyó? -
#140 Használjon XP-t, akkor az sem számít, ha a BIOS nem ismeri fel a HDD-t és nyugodtan használhat egy NTFS partíciót ! -
Impi #139 Tudomásom szerint a win98 csak 60 GB-ig kezeli a merevlemezt. Vannak erre külön programok, amivel
feloszthatod. -
#138 BRRRACUDAAA !!!! -
Kiru #137 Segítsetek!!!
Most jutottam hozzá egy 40GB 5400prm Maxtor winyóhoz. Beszerelés után azonban csak ATA33-asnak ismeri fel az alaplap.
Kell valami progi, hogy ez átalljon ATA 66-ra vagy ATA 100-ra (Az előző Quantum 8GB-hez ez kellett)
A winyó tudja, az alaplap (Abit VH6II)ATA 100-ig tudja, a kábel 80 eres. Mi a baj?? -
gecco #136 Sziasztok!
Pár napja vettem egy 80 Gb-os Maxtor vinyót. A Win98 bootdiskjét használva partícionáltam, de csak 8 gigát tudtam használatba venni. Abit BH6-os alaplapom van, nemrég frissítettem a BIOS-át. Az üzletben, ahol a vincsit vettem, mondták, hogy
ha felinstallálom a Win98-at, az már tudja kezelni a teljes 80 gigát. De hogyan? Plz segítsen vki! THX! -
Borg #135 Nekem Barracuda IV 80GB van, és per pillanat (kb 25x lefuttatott 3dmark után:) hja teszteltem az uj procit)
34°C. -
#134 40-42 fok nemhinnem hogy sutne a kezed, vagy eleg erzekeny a borod... -
izb #132 he he köszike:) -
mtubi #131 Reszvetem -
izb #130 Ja a Mistrálnál vettem!! -
izb #129 Kérdés,hogyha elszált a vinyom,és éppen 1 napja járt le a garim,akkor mit csinálhatok??
Vigyem vissza ahol vettem,és megkönyörülnek rajtam,vagy a gyártonak küldjem el??
Ha az utobbi,hogyan kell csinálni??
Egy Maxtor 40 gigás "boldog" tulajdonosa vagyok!! -
Borg #124 Így van, sipolt ahogy pörgött.
De 3 év garos volt, van helyette másik már, amit most adok el.. -
Kömike #123 Nekem a 2,1 GB-os IBM winyóm akkoriban amikor még ez volt a legnagyobb méretű, akkor nagyon csendes volt és alig tudtam megtölteni... Most meg felrakom a Q3-at és az UT-t és máris nem fér fel a CS! Most ugyanígy vagyok a 40 gigás Maxtor-ommal ráadásul 7200-as és nagyon csendes! Meg tudjátok a sok működés után a mechanika elkopik meg minden és hangosabb is lesz! A 2,1-esem már nagyon hangos!!! -
crx #122 Furcsa zajokat adot ki magábol? -
Borg #121 Passz, ennek nem én vagyok a megmondhatója.
1év1hónapig tökéletesen meg voltam elégedve a deathstar IBM 30gigásommal, amig meg adta magát.
Most meg tökéletesen meg vagyok elégedve a 80as barracudaIVemmel kb 1-2hónapja, valószínű egész addig, amig ez is meg nem adja magát. Ennyi. -
crx #120 Nem is jok tulzotan a 7200 asok nekem mindegyik 5400 as vagyis egyik 7200 as de az nem is ojan megbizhato!!!Aban viszont van igaza valakinél olvastam hogy minél nagyobb anál jobb.A 120 gb osak a legjobbak de a maxtor az maxtor nemigaz!!!!! -
#119 Nekem 40GB-os MAXTOR-om van, még a régebbi és nem 7200as! Nagyon megvagyok vele elégedve -
crx #118 Nem az 100 hogy nem ugrok a vonat elé még csak a kornyékére se megyek holnap +++++++++
Szerinted mejik a legjob vinyo? -
Borg #117 Hát ha holnap a vonat elé ugrasz, akkor tényleg túlélnek téged:) <- ráadásul ez is csak 99% :) -
crx #116 Az IBM ek melegszenek es kb 2 év mulva megadják magukat azota csak Qvantumot meg maxtort veszek és semi dolgom veluk. 'Tőkéletesen mennek mig meg nem halnak.' Engem biztosan tulélnek. -
#115 Én most vettem egy 60GB-os IBM-et(7200rpm), nyitott háznál sem hallatszik, és nagyon gyors!
De azért egy hűtő elfér alá... -
Kömike #114 Borg!
Köszi szépen, hogy előre ülhetek!!!
Na az viszont nagy hiba!!!!!!!!!!
Nekem is csinált ilyet a 2,1-es IBM-em! De csak akkor, ha a hibás részről akart olvasni!!! Tehát mindig! A jobbik eset, hogy csak pici bad blockok jelenttek meg a winyón amit pár formázással ki lehet iktatni(legalább is nekem sikerült), a nagyobb gond az hogy a tápcsati kontak hibás! Ezért megy nagyban a winyód, majd például megszakad a 12V-os zsinór! Lemezek leállnak vagy lelassulnak, a servo eszeveszettül próbálja pozícionálni a fejeket és mivel a fejeket a nagy forgás közben létrejött levegő tartja fent ezért belevernek a lemez felületbe! Na tömören ennyi!
Csá! -
#113 Attól még, hogy 3 év garit adnak, besz*rhat, már volt rá példa nálam is, és nem az a gond, hogy kicserélik-e, hanem, hogy az adatok elvesznek, és ha nem a nyák a hibás, akkor igazi szívás van. Nekem ugyanis a Kürt kft egy kicsikét drága... -
#112 minden vinyó jó, amire adnak 3 év garit -
Bilux #111 Köszi a moderálást! -
Ebola #110 A diagnózisod helyes... a tüntek +egyezne...
De en meg nem szeretném leformázni... arra a 36 Gigányi adatra szükségen van... -
F3negyerek #106 nekem maxtor 60 gb 7200 rpm es van,nagyon király, a windowst kb 10 perc alatt felrakta... -
#105 MAXTOR!!!! -
#101 Mivan? Figyelj Bolic! Ha nem tudsz magyarul, keress egy angol fórumot vagy egy magyartanárt! Ehhh. -
#100 Jól van rendben van, csak nem túl forró lesz, ha venti nélküli mobil rack-be teszem a 120GXP (mondjuk 120 GB) IBM winyót? Ugye, nem fog szénné égeti, és a gari már a levegőbe repül 1 nap alatt?
Borg: "najo asszem ezt a topicot hamarosan a gumiszobában találjátok meg", ez mi a fene akarsz? Ki vagy te? Régóta idegen kézben vagy, mindegy csak hülyéskedsz velem, ja és még valami: helyesírásod EGYES! -
Borg #99 igen, így van, okos vagy, előre ülhetsz -
Kömike #98 Na Spenser az egyik legjobb érv arra, hogy a Maxtor most a legjobb! -
Kömike #97 Húúúúúúhaa...
Véletlenül nem azt csinálja a winyód, hogy felpörög, majd ccik ccik ccik és leáll majd ezt úgy ötször megcsinálja mire a BIOS kiírja, hogy vmi nem oké? Azért kérdezem Tőled, mert nekem is egy IBM 2,1 GB-os winyó így készült fel a halálára, de én - szerencsére - mielőtt kiugrott volna az ablakon gyorsan oda ugrottam és megfogtam a lábát... tehát ma műxik csak tele van Bad Block-okkal! Bár akárhányszor leformázom, úgy csökkennek a Bad bejegyzése... :)
Na válaszolj, hogy mivan! -
Kömike #96 Nem! Azért, mert nagyon csendes és gyors! Összemértem egy IBM 120GXP winyóval és a Maxtor magasan győzött!!! A SiSoft Sandra szerint. Ne kérdezzétek a pontokat, mert a Maxtornak a piros csík teljesen kiért az IBM-nek meg éppenhogy!!! -
#95 Nekem Két maxtorom vann 80 as 40 es Mindd kettő 7200 as......
És meg vagyok velük elégedve:))))
A 40 ssel álltalában hordozzni szoktam a cuccokat jol birja , mid kettő meg van mar Majd egy éve és eggyik semm hangos semm semi egyébb hiba .. :))) -
Ebola #94 A 40 Gigás IBM winypm azt mondja hogy: ccik ccik ccik ... gép + nem indul...
Mi a véleményetek javítható vagy kuka? -
Borg #92 Érv?Ellenérv?
Vagy csak azért mert neked az van? -
Kömike #91 A legjobb winyó szerintem a Maxtor D740X típusúak, most is azt használok!!!