3
  • AtisH
    Ezeknek a film- és zenekiadóknak igen szarul mehet mostanában, ha mindenféle hülyeséggel baszogatják a gyártókat csak azért, hogy egy "kis" pénzt csikarjanak ki tőlük. Mellesleg -ha jól emlékszem- voltak/vannak olyan videómagnók, amelyek a reklámokat ki tudják hagyni automatikusan (VPS szerű dolog). Érdekes, hogy ezekről a készülékekről megfeledkeztek...
    Szerintem az a legfőbb baj, hogy ott az óceán túlsó partján az a sok degenerált ember már jó dolgában nem tudja mit csináljon. Amúgy kíváncsi lennék, hogy a egy bírónak hogy pattan ki ilyen hülyeség az agya helyéről...
  • Gabest
    Nekem a du-i tv műsor üdítő szinfoltjai a reklámok, ha lehet inkább azokra kapcsolok olyantájt :P
  • _Rm_
    Ja es kotelezik a Slager radiot es a Danubius radiot is, hogy gyujtson adatokat, ki mikor nem hallgatja a reklamokat...
    Es mi van akkor ha kepes kihagyni a reklamokat a felvevo? En amugy is kihagyom oket, ha reklam jon, atkapcsolok mashova, ha meg felvettem az anyagot, akkor a reklamokaít attekerem, egy 5x-es sebessegu reklambol ne hogy mar leszurjem az informaciot...

Ehh, mindegy...

(Delirant isti Romani!)