17
Warhammer
  • NZiM
    itt egy link, ezek a srácok még játszanak vele multiban
    http://www.ovotech.com/DarkOmen/
  • NZiM
    Hali.
    Egyrészt: akinek nem megy a game, mert villog a főmenüben, az állítsa át a video settingsben a color cursort off-ra, software rendering legyen beállítva. Nyomjon ezután egy alt+tabot majd katt. a tálcán a Dark Omenre és voilá, működik.

Kérdésem: van valami mod amivel lehet skirmisht játszani?
  • Okami Amaterasu
    én is szeretnék vele játsznai de nem idnul szutykos xp-n vki segitsen mert ezt a .reg filet nem találom..akkor most hogy van ez?
  • SG
    Itt fent van nem kell emule sem torrent !

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=3616
  • Nimrod1
    Nananana. végre. szóval valaki mondja meg gyorsan hyogyan lehet játszani ezzel az istennel XP-n. Neten is szívesen játszanék avkivel csak mazt meg nemtom hogy kell. Nekem is nagy kedvencem a játék. Isten tudja hányszor tltam már végig.
    Előre köszönöm!
  • _Atti_
    de van torrenten is ugy kicsit gyorsabb szerintem:)
  • Freeze
    Még vmi ha vki akar neten játszani akkor az msn címem:[email protected]
  • Freeze
    Ja és ha segítség kell a pgr-rel v. a játékkal kapcsolatban akkor szólj
    msn címem:[email protected]
  • Freeze
    Hello

Van 1 olyan pgr hogy eMule ezzel aprogival AKÁRMIT le lehet tölteni!
    Én is nemrég töltöttem le vele a Dark Omen-t ha jól állítod be a pgr-t akkor kb15-20 óra alatt le tudod tölteni.
  • Axon
    Van hozzá egy .reg file amit simán el kell indítani és azután tökéletesen fut XP-n.
    Ez a játék nekem is hatalmas kedvencem volt. Kétszer is végig toltam, ami nálam igen csak nagy ritkaság.
  • Aquli
    Nekem sem indul el, pedig már párszor újra végig akartam játszani. T_T
  • Kandurex
    Sziasztok, az "ismerd fel a játékot képről" c. topikba páran beraktak erről a nagyszerű játékról képeket. Mire döntöttem, hogy ismét kipróbálom eme klasszikust, csak sajna sehogy nem indul XP -n, vagyis elindul, de a new game -re kattintva csak a végtelenségig futó töltő képernyőt látom :( Valakinek van tippje? htx, előre is!
  • fucko
    Azt sajna nemtudom,de ha tucc valami helyet szivesen feltoltom mer csak 116 mega.
  • Lacc
    Legalább azt mondd meg hol lehet letölteni.
  • Lacc
    Legalább azt mondd meg hol lehet letölteni.
  • fucko
    vagy ide:)
  • fucko
    Ha barkinek kedve szottyan jaccani(amit nehezen hiszek:(.)irjon a [email protected]
  • fucko
    Akarki aki szereti a darkoment nyomjom mar velem egy nagy 9ezres csatat,ird ide hogy mikor es a többit megbeszeljuk.