2153
-
#32 XBOX preview -
#31 Jaja az engem is érdekelne. -
haxoror #30
a PC-s verzió alapból jobb lesz a lehetőségei miatt mint a boxos, a nagy kérdés az hogy mikor lesz PC-n? -
#29 Halo 2 képek: (kicsit fasza lesz) remélem faszán sikerül átportálni pc.re
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. -
#28 Szerver az tényleg jó lenne. -
haxoror #27 überbrutál nagyon várom már :)
remélem PC-re is kijön hamar
viszont a státuszjelző faszi hangja nem tetszett és kár hogy csak egy mappot mutattak (nem volt tank meg légi cucc)
na megyek és fölrakom a Halo1-et megint
kéne egy magyar tört Halo1 szerver :) -
#26 Halo 2 movie 122MB
Halo 2 Zanzibar Gameplay Hi-Res Movie (122.7 MB) -
#25 Itt elég sok képet nézhettek meg a Halo 2-ből! -
#24 hat szerintem elob lesz xbox emulator :) -
haxoror #23 vajon PC-re mikor jön ki ? -
#22 Preview -
#21 ja szerintem is csak mire kijön PC-re :( -
haxoror #20 -
#19 HALO 2 koncepció!
Birdy, 00:03 - Játék: X-Box
(IGN) Fergeteges HALO 2 tervet adott ki a Bungie, a kezem is remeg, miközben elhelyezem a kuang11-en. Végre, gyerünk Bungie, szeretettel várjuk a trélerekkel megerősített HALO 2 kampány beindulását! Köszönet néked Warhawk a tippért!
Egy csodálatos kép :)
info: Hardwired -
#18 Preview -
Chaos Mad #17 ok, én is várom má. :) -
haxoror #16 mert most néztem meg a red vs. blue videóit és majd szétszakadtam a röhögéstől
és naggyon várom a Halo2-őt -
Chaos Mad #15 mé? :) -
haxoror #14 Up! :) -
#13 Indul a HALO 2 kampány!
Birdy, 00:09 - Játék: MOHA
(Gamers Hell) Végre felpezsdül az élet a HALO 2 körül is, ugyanis a Microsoft Game Studios és Bungie Studios bejelentése szerint az USA-ban 1500 moziban kezdik majd vetiteni a játék előzetesét a Spider-Man 2, The Village, King Arthur, I Robot, Catwoman és Alien vs. Predator filmek előtt. A november 9-es megjelenés kőbe van vésve és megemlítettek egy esetleges Linited Edition verziót is. Várjuk szeretettel az új trélert!
info: Hardwired -
#12 gratulálok,sikerült szétb*szni a topicot úgy,ahogy van. -
#11 Úgy látszik ez beveszi majd az AA-t. És remélem történetre ott fojtatja ahol az 1 abbahagyta mert elég kinlódva játszottam vele, és nem tetszett hogy annyi a vége hogy egy hajóban ülök a semmi közepén/szélén és monitor vagy mi is vidáman elhúz a faszba. -
#10 Halo 2 - nem lesz nyílt bétateszt
Sogun, 13:13 - Játék: X-Box
(Gamers Hell) Tegnap délután a Bungie frissítette Halo 2 FAQ tájékoztatóját, amelyben beszámolnak az E3-prezentációról, leírják a játék multiplayer módjait és eloszlatnak pár fantasztikus feltételezést. A FAQ legfontosabb része, hogy a Bungie nem tervez publikus bétasztesztet. Aki szeretné közvetlenül a szájukból hallani a mondatot, szó szerint ezt közölték a rajongókkal:
"A Halo 2-t mostantól természetesen kemény tesztelésnek vetjük alá egészen a megjelenésig, de egyáltalán nincsenek terveink bármilyen publikus bétatesztet illetően."
Megjelenés: 2004. November 9. - XBOX
info:Hardwired
Vazze akkor a PC-re mikor jön?
De remélem jó lesz az átirat mert a trailerek meg a képek überjók. -
#9 Bocs ha nagyok de ezek kellettek ide :)
További képek -
#8 HALO 2 E3 2004 Trailer
Hát ez nagyon nagy game lesz! -
#7 Up! :) -
#6 Csak tudni szeretnek, hogy bemutatjak-e, a bejelentesrol egy szo sem esik... -
#5 A rohadt mikrofos miatt még az 1-et se láttam:(( -
TneX #3 Lefordítanád számomra a mondatot,mert 1 rohadt szót ne mértek németül a Was ist das,on kívül... -
M.A.D. #2 hányikell -
Inquisitor #1 http://www.pcgames.de/index.cfm?article_ID=48356&menu=010101
Itt van egy német cikk (elég friss még) a HALO PC verziójával kapcsolatban és ott szerepel ez a mondat: "Für gewöhnlich gut informierte Quellen hören schon das Polygongras wachsen - und wollen wissen, dass auf der E3 Ende Mai bereits Halo 2 (natürlich exklusiv für Microsofts Xbox) gezeigt wird."
Hát ha tényleg kijön PC-re a HALO, akkor ugye kell helyette valami X-BOX Only game, nem?