2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• FLeK0
    A hl2-t is vagy 2 hét volt feltörni, és ez bonyolultabb annál, jobban a játékba van ágyazva az egész games for windows cucc. Meg ha visszahívták a játékokat és nem végleges akkor nem is adnák ki ha feltörnék se.
  • Newfronter
    Elképesztő milyen hülyeségek vannak már. Csak az a fura hogy a kiszivárgott verziót nem törték fel, ez idegesít.
  • sorrow

Olyan hírek is terjengenek, hogy meztelenséget tartalmaz a játék ezért is vissza kellett hívni.Halo 2 Vista Delayed Due to Nude Content
  • adammmmmmm
    Hy most találtam egy linket ahol Egy petíciót írnak arra hogy rakják át a Halo 2-t Xp/2000-re.
    Nem vagyok jó angolból de szerintem ez az:
    http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?H2XP2000
    Ha nem az akkor szójatok.
  • Microcosmos
    Ez már vicc.
  • KILLER2
    Hát ha ezen még pofozni akarnak, akkor az meglesz egy év is, mert gyakorlatilag újra kéne modellezni és textúrázni az egészet. Borzalmas a graf. Egyrészt, mert XBOXon szebb colt, másrész, meg hogy azá is megvolt már pár éve. Szóval ez a szint kb 3 éves. Manapság már nem divat az ilyne graf. Most jön a Crysis, CellFactor, de már a FarCry is jobb volt talán ennél, FEAR és utóbbi 2 nem mai játék és helybenhagyják ezt. Igaz, hogy az XBOXos régi és ez végülis átirat, de legalább ne butították volna.
  • sorrow
    a gamespoton is fent van a cikk és azt írják, itt-ott pofozgatni akarnak még rajta de a már boltokban lévő példányokat mégis tovább árusítják.

De lehet, hogy csak a Shadowrun miatt szőröznek mégpedig, hogy:"Shadowrun will be the first game to debut the highly anticipated Games for Windows Live system on May 29.
    (De én nem vagyok otthon a Games for Windows Live témában)
  • KILLER2
    De most akkor nem jelent meg vagy mi? Mert én már leszedtem. Ezt nem értem.
  • grebber
    Megint késik a Halo 2...
    [2007. május 24. @ 16:33 - Chesario]

A Microsoft komoly problémákba ütközhetett a PC-re szánt Halo 2 játékkal kapcsolatban, mivel immáron sokadszorra tolják el a játék megjelenését, méghozzá épp a finisben.

A Microsoft sajtóközleményben tudatta a játékosokkal, hogy a Windows Vista rendszerre fejlesztett Halo 2 ismét késni fog. A PC-re fejlesztett Live rendszerrel együtt debütáló játék új megjelenési dátuma ezúttal június 8.

info: Gamestar
  • Code92
    át ez klész rajzfilm, havernál xboxon jobban nézett ki, nah ehhez nem h. directx10 de még directx 7 se kell szar lett ennyit a microsoft boxos portolásairól.......
  • KILLER2
    Hát ez rosszabb lett, mint volt. Közelről ronda textúrák, szögletes fejek.... Nem ezt vártam.
  • KILLER2
    Na megvan. Akkor most lássuk ezt a híres első pályát. kíváncsi vagyok, mikorra törik fel.
  • KILLER2
    Hol tudom a játékból teljesen kitörölni a profilomat? Azt a live profilt is vagy mit.
  • KILLER2
    Na asszem megoldótott. Az indítóbizében a playre mentem, nem pedig a custom installra vagy mire. Most a menüben jónak tűnt. Játékban most még nem néztem. Ha jó lesz, akkor talán megint végigtolom. Multiban buli lesz, meg aztán SPben is, hogy normális sebességgel tudok célozni.
  • KILLER2
    Az már van, min 4x végigtoltam rajta. De ne félj, nem emiatt vettem.
    #256: Akkor most mi a francot csináljak?
  • Zsoltika 007
    Jah de nem lehet kapni sehol a második részt boxra :(
    Használtan meg nem fogom megvenni.
  • Zsoltika 007
    Az driver hiba.
  • FLeK0
    egy xbox olcsóbb lett volna :)
  • KILLER2
    Nem hiszem el, hogy erre vártunk ennyit. Geforce 8800 640mb-os videókártyám van, nem tudom, amiatt-e, de tele van hibákkal. Már a menüben a háttér vibrál. Faszom bele.
  • sorrow
    3-4 napja kint van... (torrenten), de csak az 1. pálya játszható.
  • sorrow
    Ha jól tudom ez az első vista exkluzív game... talán ezért (is) nehéz biztonsági másolatot futtatni. Azaz megtörni a védelmét.
  • Narxis
    Szerintem még nem.
  • Microcosmos
    Kijött már? Senki nem nyomja?
  • sorrow
    Kár, hogy a tesztben (201.hsz.) nem írják, hogy milyen géppel nyomta a tesztelő.
  • Newfronter
    Nforce-on meg azt olvastam hogy alacsony a gépigénye, egy tesztben ezt hozták fel jó pontnak. Érdekes.
  • sorrow
    A pcguru aktuális tesztjében a tesztelő indokolatlanul nagy erőforrásigényről beszélt. ergo ez is egy újabb gyengén portolt game lesz.
  • Newfronter
    Legalább megy gyengébb gépeken is. Habár a szép grafika nem jelenti a nagyobb gépigényt sem, mind a programozáson múlik. Azért a játékélmény ettől függetlenül jó lehet szerintem.
  • Katun
    Persze, hogy full grafikán. Élsimítás meg minden..
  • sorrow
    Ez full grafikán van?

Pedig azt igérték, hogy vitára lecserélnek néhány textúrát magasabb poligonszámúra, részletesebbre, élesebbre.
    Láttam is néhány összehasonlító videót (xbox vs. vista) és ott tényleg szebb volt a vista-an a game...határozottan szebb.
  • Katun
    Bakker!

NAgyon nem tetszik. CSúnya. XBoxon amikor nyomtam sokkal szebb volt ott.
    Egy kép
  • bermuda00
    katt rá
  • haxoror
    Eleve túl későn jött ki pécére és sokaknak nem tetszik hogy vista kell alá csak azért hogy jobban fogyjon az is...
  • grebber
    Az 1 se volt valami hudejó a 2 meg hogy vista only pff :(
    Majd egyszer!
  • crazyclone
    van időm...
    majd addig amiig xp nem lehet nyomulni
    igy is elég gáz valahogy elindiitani szerintem
    off
    de miert ilyen kevés az érdeklődő a haloval kapcsolatosan??...xbox toplista élén van itt senki nem akarja már kipróbálni???
  • Pheaper
    télleg megjelent
    Size: 4.1 GB

1. Mount image useing Daemon tools.
    2. Choose the custome intallation option.
    3. Choose the install but do not play options.
    4. Choose not to register.
    5. Play for as long as it will let you.
    5. enjoy the game.
  • Newfronter
    Nem kamu, a megjelenési dátum nem számít már. De nincs hozzá törés, tehát nincs fullosan játszható verzió.
  • crazyclone
    nemtudom letoltottem de szerintem kamu

és a dátum sem stimmel
  • crazyclone
    már megvan jelenve egy mukodo warez verzio
    csak szolok mar tegnap megjelent
  • KILLER2
    Van benne valami.
  • Code92
    dx10 tuti nincs benne mert akkor legalább félig újra kellett volna írni a havok engine-t az pedig jó hosszú idő a vista akkor mostmár télleg csak a microfos bevétele mitatt olyan fontos