2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• KILLER2
    Na jól van, asszem én is végre felteszem a játékot, azt végigtolom.
  • strebacom
    Ja!
  • Ebola75
    Olvasom itt is meg máshol is a különböző nagytudású grafika bajnokokat, meg "hót szar", meg "hogy néz ki" meg satöbbi turbulens dumákat. Tudjátok én nagyívbe leszarom, hogy hogy néz ki egy játék, meg pixelséder meg dájrektix y z hanyas meg tökömtuggya hány giga ramtól megy rendesen, meg "neked hány efpées és nekem mér csak annyi???"...nem érdekel, ha egy játék jó, élvezhető, fordulatos, bajnokian összekomponált. És a Halo ilyen és a Halo2 is ilyen. Jó játék. Tudod lehet akármilyen csilivili britniszpirsz párizsihilton kinézetű asszonytársad, ha nem tud kefélni, meg oralizálni. Jönnek itt a csilivili játékok szépszámmal, odabasz a dx10, meg vegyed a hárdvert orrba-szájba, csak az a baj, hogy a játszhatóság=lóf@sz. Beígérnek trailerekkel, jól összekomponálják, nindzsamárketing, csöcsös pitsa stb...a játék meg kaka. A fikázóknak akkor is Hail to HALO!szvsz Az meg, hogy PC-re most jött ki...és? Az első is késett két évet.
  • strebacom
    Minden !!
  • Zsoltika 007
    Ezen mi a szép?
  • strebacom
    Egy kép a Shadowrunból, csak úgy hogy lássuk, szép, szintén vista alól:

• Raptor 2
    Ahh, köszi, akkor inkább ujratelepítem, de előbb megpróbálom, hogy a DVD-n lévő Startup.exe-t visszarakom (nem a cracket) és az MS.dll-t letörlöm a p*csába. Lehet az csak egy külön új fájl, ami a crack része volt...
    Jah, és amikor kéri a progi az aktivációt, akkor ott menjek a Cancelra vagy ilyensmi? és akkor toovább enged simán?
  • strebacom
    Az lehet,pedig a legfrissebb van fenn?????
  • DarkSector
    Feltelepítés után kapott startup.exe kell, vagy az insallálós formájában lévő startup.exe kell, mert holnap fel tudom tenni, de ma már nem lesz időm...
    Jah és nincs nálam MF.dll csak Startup.exe....
  • DarkSector
    Csak azért, mert én is vista-n nyomattam, azt nekem egy cseppet pofásabbnak tűnt, lehet, hogy a VGA drivered még nem az igazi....
  • Raptor 2
    De segítőkész itt mindenki...
  • Seth
    ugyanolyan copy-paste termek vannak ebben a részben is?
  • strebacom
    Ja és ez a lényeg!!
  • KILLER2
    Maga a játék piszok jó, ez nem vitás.
  • strebacom
    A képek a vistán készültek, akármilyen a graf nekem tetszik a game!!!
  • Raptor 2
    Valaki feltudná nekem tölteni monnyuk Rapidshare-ra az installált áték mappájából az eredeti Startup.exe-t meg a MF.dll-t, mert véletlenül crackeltem, és mostmár nem indul a játék... Köszi
  • KILLER2
    MOndjuk ebben van valami, de mint említettem, az alábbi képeken a csaj XBOXon határozotttan szebbnek tűnt. De itt van az XBOX os lemez a polcon, lehet, hogy megnézem.
  • Prof William
    Na akkor ha megy XP-vel ha lessz új gép én is kipróbálom...
  • Zsoltika 007
    Nem butították. Pár helyen felnyomták kicsit a poligon számot. Egyszerűen azért tűnik szebbnek mert boxon anno még ütött a graf. Most meg már olyan amilyen. (Esetleg pont a kontraszt miatt tűnik így mert néhány modell szebb míg a környezet változatlan maradt.)
  • KILLER2
    De amint megváltoztattak, azt butították.... Mert ha csak atirat lenne, akkor nem lenne/tűnne szebnnek XBOXon. Ja tényleg, crack ügyileg hogy állunk? Lehet már játszani a többi pályán is az átirogatás nélkül? Meg van különbség az eléső és a mostani "javított" seggmentes verzió között?
  • DarkSector
    Igen azért van gépigénye, mert egy 2x és 4x-es élsimítás mellett csak a felbontás és még egy High beállítás van asszem...
    Úgyhogy nagyon visszafelé nem lehet állítani....
  • Aspyrin
    Konkrétan nálam nem megy
  • Prof William
    Azért ennél kicsit konkrétabban ha lehet...
  • Aspyrin
    Valakinek igen, valakinek nem.
  • Prof William
    Szóval akkor megy XP-n is? Megerősítést kérek!
  • Newfronter
    Ja de annak olyan gépigénye van hogy alapból nem indul a gépemen.
  • broman191
    Sajnos a Halo PC-s verzióit a Microsoft mindig csak "Ne nyafogjatok már! Itt van nektek is!" alapon dobta ki, mivel az igazi pénzt mindig az X-box-os verzió hozta nekik...a PC-s verziók eladásai pedig inkább csak zsebpénznek tűnnek azok eladásai mellett...
  • DarkSector
    Természetessen...
  • Zsoltika 007
    Csak megjegyzem a Shadowrun most jelent meg ez meg van pár éves (mivel ez az xbox verzió átirata csak pár dolgot változtattak meg)...
  • DarkSector
    Xp-n néz ki így vagy vista-n?
  • KILLER2
    Köszi a megerősítést. Szóval azért gyalázatos, hogy enyi év és ennyi ígérgetés utén helyenként nem tudták megütni az alapszintet sem. Nem hiszem el, hogy 3 vagy hány év alatt nem lehet ennél szebben átírni egy 4 (bocs, ha pontatlanok az élszámok) éves játékot, főleg manapság.
  • strebacom
    Jól emlékszel, szebb volt!!
  • KILLER2
    Tényleg nem szer ez a graf, csak miután úgy beharangozták, hogy így szebb lesz, meg úgy szebb lesz az XBOXosnál, nem ezt várná az ember. Meg így ahogy nézegetem strebacom képeit, mintha XBOXOn szebb lett volna néhol. Meg aztán miután ennyi évet tököltek vele én elvártam volna, hogy a fegyveren élesek legyenek a textúrán, itt meg a képen, ahol a csaj nézi azt a kulcsot kivetítve, háááát. Lehet, hogy csak az idő szépítette meg, de én határozottan úgy emlékszem, hogy XBOXon szebb volt az a csaj.
  • High Voltage
    nem ertem hogy lehet ezt a grafikat leszarozni. nehol elnagyolt, de mindenkepp hihetetlen hangulatos. ahhh mind hiaba... orkoknak nem is erdemes jatekot csinalni.
  • strebacom
    Egy pár kép:

-csak megjegyzésként a Shadowrun sokkal szebb!!
  • St0RmTr00pEr
    Üdv megy XP-n a loaderes megoldással faszán. Csak idöközbe akadt 1 kis probléma: Amikor leesik az Arbiter és jönne a következö pája "Gravemind" a következö üznetet kapom: "Sorry Please insert your original halo 2 disc". Már probáltam mindenhogy Dtools minden on, stb... DE SEMMI SEM JO. Nem birok tovább menni. Valaki irja már le pls mi a teendő köszönöm.
  • broman191
    Ez tényleg nem ide illik....de van rá külön progi...de a nevére már nem emlékszem.
  • Aspyrin
    Hmm, úgy látszik valami másnak is passzolnia kell :(
    Nem is erőltetem mára :)
  • Aspyrin
    Kipróbálom, köszi :)
  • yaqwsxcde
    razor1911-gyel próbáltam csak