Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mac-es változatot ne is várjak a játékból, gondolom... sajna nem win user vagyok 😞

Fehercsoki
Itt egy kép a Halo 2 honlapjáról.Itt teljesen 3d-ben van a szerkesztõ,ott van az a háló is.Én is így szeretném szerkeszteni.Hogy lehet ezt megvalósítani?

Fehercsoki
De azzal nem tok mapot csinálni,egyáltalán nem jelenít meg semmi 3ds pályát amit a videóban láttam(youtube),egyáltalán nem olyan.Viszont ír valamit a 3ds Max-ról.Tehát akkor hogy is mûködik?

az amit adnak hozzá

Fehercsoki
Szal milyen progik kellenek ahoz hogy lehessen mapot csinálni(teljesen újat) a halo 2-höz?

Zsoltika 007
A virtual pc programok (Vmware/Ms Virtual Pc) jelenleg nem tudnak 3d támogatást! A napokban fogják ezt megoldani ha jól tudom a vmware már tudni fogja a 3d-t de az is csak Direct X 8-ig. Ez meg ugye az újabb játékra nem elég. Halo2-re meg végképp nem!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

láttam olyan progit amivel tudsz létrehozni virtuális gépet, de most rájöttem h nincs értelme, inkább csináljatok ti is egy multibootos vista/xp gépet.. amugy meg sztem ki fogják játszani ezt a védelmet is, meg alapba interneten aktiválod nem? vhogy letiltják nek ia netet és már baszhatja is az aktiválást a game😛 meg fogják oldani, ahogy azt magánál a vistánál is tették😉

Zsoltika 007
Ezt most nem igazán értem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sztem van az a virtuális PC-s progi, azzal is megy valoszinü ha van vistád amit rá tudsz tenni

Zsoltika 007

Fehercsoki
Néztem a map editort a halo 1 és 2nél is,nagyon hasonlóak.Nem tudok szerkeszteni benne,kell-e hozzá más program,esetleg modelszerkezsztõ?Ha igen akkor mi az és milyen addon?

Nyilván el sem indul XP alatt.

XP beépítve a Vistába??? Mi?
Egyébként én Vistát használok, az általam használt játékok problémamentesen futnak.
Próbáld ki aztán írd ide hogy mi történt 😛

És XP alatt mit csinál indításnál a játék?Akad,vagy egybõl kivágja,h XP-d van?Esetleg fel se települ? Mit csinál?Arra nem is merek gondolni,h esetleg elinduljon,és menjen is XP alatt.Vagy lehetséges az elindítás?

Igaz,h a Vista alatt kevés játék indul? És az,h a Vistába bele van építve az XP?Mert akkor elvileg ugyanazokat a játékokat is viszi mint XP-n,nem?

Fehercsoki
Én😊

ki várta annyira?

Még a végén az oly annyira vart halo2 lehet, hogy az év bukás lessz. Hát nem ironikus?

Ati

KILLER2
Ezt az átirást elbaszták. Ezen már nem lehet segíteni.

Töltsük le az internetet!

Ugyanazt adják ki mint ami már a neten van, csak a programozó segge nélkül. Nem fogják az aktiválós védelmet a warezosok kedvéért kivenni.
Ezt hogy érted? nem lesz másik letölthetõ copyverzió? Azt nem hiszem.

Nem lesz, ugyanaz a verzió.
Bár ezt jobb lett volna megkérdeznem péntek után,ugyanis akkor adják ki😊ez a Boo-s vagy milyen verzió látszik,h lopott,de nem is ISO,szóval sztem nektek is szebb lesz a kiadás utáni Reloaded ISO vagy ilyesmi copyverzió/eredeti verzió.😊

Hy! Egy kérdésem van. XP alatt mit csinál indításnál a játék?Akad,vagy egybõl kivágja,h XP-d van?Esetleg fel se települ? Mit csinál?Arra nem is merek gondolni,h esetleg elinduljon,és menjen is XP alatt.Vagy lehetséges az elindítás?

Fehercsoki
Ez a BOO verzió akkor nem megy,ezen is csak 1. pálya?És a map editor megy,az milyen,könnyen kezelhetõ?

kuci06
kopizását? amikor játék közben is telepíti a játékot, nem? Én azt kikapcsoltam 😊
Teljesen fetltette, és csak utána játszottam 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

azért van nagy gépigénye mert sztem te sem vetted észre (mint én) a kopizását még plusszban.. viszont nekem nem megy ugy ahogy a kalozverziokhoz irják h átnevezem a mapokat...:S

KILLER2
Igen, ilyen szar átirat még nem igazán készült. Ezt nem is érdemes PCn játszani, XBOXon még szebb is.

kuci06
huhh, hát végre lejött, és nagyot csalódtam benne 😞

A problémák már ott kezdõdtek, hogy nekem sem ment UAC kikapcs mellett 😞
Bekapcsoltam , elindítom, megint valami hibát ír ki ... megkérdezi, hogy leállítsa, újraindítsa, vagy hibaforrást keressen. 3-4 próba után rájöttem, hogy nem szabad semmit sem nyomni, mert egy idõ után mégis elindul (!) ...
Grat MS :/

OKé, végre belépek a játékba, halo2 logó felvillan (megcsillan a szemem 😄 ) , majd fehér képernyõ :S Utólag rájöttem, hogy az az intro volt, csak úgy beakadozott, hogy csak az utosló pár frame-t sikerült látnom 😞

Bejött a menü, és kéri hogy csináljak ilyen Windows Live Games, vagy milyen accountot. CSinálnám is, ha utána nem írná ki, hogy sorry, nálad még nem elérhetõ, de azért nézz vissza a hírekért :S
OK, htx 😛
Amúgy a menü úgy ahogy van, át lett emelve a konzolos verzióból. Mindenhol "Press A", meg "Press B" és társai vannak 😛

Belépek a játékba, végigmegy az intro, majd kézbe vehetem Masterchief irányítását.
Ezen dolgoztak ennyit??? Valami hihetetlenül ronda, minden textúra elmosott, az emberek ocsmányul néznek ki, és az effektek sem hiszem, hogy Directx10-et követelnének meg ...

Elképesztõ, ilyen rossz konverziót már rég láttam . Ja, és a gépígénye természetesen az egekben van 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Zsoltika 007
Akkor ok. Igaz nekem nincs kilõve az uac.

Az is automatikusan frissíti magát, még mielõtt bejelentkezne az ember a liveos cuccba.

Zsoltika 007
Lehet ezt már a javított verzió csinálta. Ugye ami kint van torrenten még a "segges" verzió. Azt visszahívták és lehet ezt is belerakták. Persze ha nem igaz annak én is nagyon örülnék.

kikapcsolt UAC mellett*

de nem az

UAC mellett megy, de egyébként is arra ott a tweakuac hogy ne kérdezgessen

games for windows account - asszem ezt kibírtuk a steammel egyszer már

"egyes GeForce8800-as kártyákkal" - valakinek nem ment olyannal és beírta vmi fórumra és akkor már nem kompatibilis.

Zsoltika 007
Mind1 ki írta ha igaz.

gamestar.

Zsoltika 007
LOL! <#gunyos1>

KILLER2
Én ha jól emléxem alcohollal tettem be. Az ismeri a formátumot.

ehh, hogylehet deamon toolsba betteni?😄 halo2.boo filet..boot gondolom atkell nevezni, vagy mitkell?:S

nekem már XP nincs, meghalt vmelyik nap azota nem tölti be cask bootol, nemtom mi van vele😛 egyszer leformázom de annyi szar van h nemtom hány DVD kell majd a nem tul nagy 160-as vinyo kimentéséhez:S

<#kuss>nem ugyanez van a vistánál is (ott is kijátszották)? amugy meg az votl a baj h kopizott ez a szar és nem vettem észre, mert a felbontás miatt apro lett a betû...XD és közben végig is toltam azt a résztXD aztán mikor befejezte már kiváncsiságbol is nekiindultam, az átvezetök egy része berángatott, meg néha játé közben egy nagyon kicsit kis ideig, de amugy stabil maxon (nem is lehet állitgatni mondjuk tulzottan...). a grafja türhetö, a sztori nem rossz, ugyhogy sztem ha kicsit nyugisabb napjaim lesznek végigzuzom, remélem megcsinálják normálisan ugy nem kell átnevezni a dolgokat, sokkal kényelmesebb😛

ja

Mi jó? Nekem még a Vista sincs fent.
Lehet majd valami trükkel offline is, csak még nem találták meg a módját.
na jó?

stevenson1988
azt hogy tényleg csak az elsõ pályát lehet végig vinni, ha nincs aktiválva (cdkey bepötyögve) a játék, és cdkulcs még nincs, és lehet nem is lesz, mert szerintem online aktiválja a kis szemét

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

erröl mit tudtok, cask az elsö pálya megy? amugy kösz Newfrontier ha jo lesz a driverrel akkor megirom

Csak Vistán megy, de ez 100x le lett írva.
Halo 2 CLONEDVD BOO

de ez Vista-s csak mer akkor fújhatom?