V8 Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Estefele nézzetek vissza, egy TAR.HU-s feltöltés bejátszhat, akkor rá fogok érni, és felteszem.
Ne is írjatok leveleket, itt fogom jelezni.
Ne is írjatok leveleket, itt fogom jelezni.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Hat igy ize a a fotok alapjan az ProRD jobban nez ki, igaz 1 atomeromu is kevesnek tunik hozza...
Ha leszeditek felrakjátok?

Ha valaki feltenné vhova nagyon hálás lennék!
😊
Volt itt egy hozzászólás féle. 1970 volt a dátum, nem volt nicknév hozzá, és nem volt sorszáma. Csak ezt akartam mondani. 😊
Volt itt egy hozzászólás féle. 1970 volt a dátum, nem volt nicknév hozzá, és nem volt sorszáma. Csak ezt akartam mondani. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én csak... dehisz... én csupán...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
(3mal lejjebb)
Ez hogy került ide? 😊
Basszák meg!De azért talán eljut ide is?Mit gondolsz?Már csak azért mert ebben a kibaszott évben még 1 darab autós game sem jelent meg!
kérdezd az EA marketing osztályát.........
gondolom, csak jobbkormányos autók csak ausztrál környezetben
gondolom, csak jobbkormányos autók csak ausztrál környezetben
Riszpekk
Mi abban a business,hogy csak ott adják ki?
Mit nem értesz?
Miért?Azok milyenek voltak?
De ugye eljut ide is mondjuk 10-e körül?
csak egy dologtól fosok a Dice játékokat ismerve: netkód..........
ha ez is olyan lesz, mint a rally masters, stcc2, akkor végem van
ha ez is olyan lesz, mint a rally masters, stcc2, akkor végem van
Riszpekk
Igen, a keszitok oldalan is ez all "The game will only be released in Australia."
Ott van net ugye? 😊
Ott van net ugye? 😊
Kie!
Valaki írta vmelyik fórumba,hogy e hónapban megjelenik.Írja már ide aki tud erről vmit,hogy igaz-e?!
Valaki írta vmelyik fórumba,hogy e hónapban megjelenik.Írja már ide aki tud erről vmit,hogy igaz-e?!