18
De hol?
  • Májk
    Thanks az infót Laalee, már le is szettem az új biost meg a progit. :))))))))))

• Anee
    Ha meg olcsó kombó alaplap kell ami kezeli a PC2700at arra ott van az ASUS A7A266-E...s sd+ddr 25 ropi s elég gyorsabb a VIA KT266A-nál..
  • Anee
    Hát ha szinkronban gyorsabb volt SiS 645nél akkor lehet hogy ennél is gyorsabb....bár nemtudni nemsokkal drágább a ddr333.Bár én ha 33as mobót vennék az VIA lenne..méghozzá GigaByte vagy ASUS
  • Laalee
    k7s5a n is lehet szorzot allitani :D

igaz nem hivatalosan tamogatott, de lehet, vagy egy nemhivatalos biosfrissitéssel, vagy a cpu fsb vel windows alol.
  • Májk
    Re Zombye
    Nekem is ECS K7S5A alaplapom van és meg kell hogy mondjam hogy nagyon nagy.Midi ATX házam van amibe épphogy belefér,csak az a gáz vele hogyha SD-vel használod max 1db cdrom-ot/mobilrack-et lehet belerakni. Én mondjuk megfaragtam a rack-et(ott ahova a ventit lehet rakni)és úgy már belement.
    A sebességével semmi gond nincs, SD-vel is simán veri a haverom ASUS KT133A lapját :))).Viszont szerintem vegyél inkább K7S6A-t, mivel nem sokkal drágább, mert kissebb, lehet szórzót állítani,és most már nem sokkal drágább az SD-nél
    a DDR.

U.I:Én nekem azért van K7S5A lapom, mert fél éve vettem és akkor még csak SIS735 volt :(((.
    Most gondolkozom a cserén.

By
  • Zombye
    Hali mindenkinek!

Azt hiszem a SIS-745 Csak abban különbözik lénzyegesen a 735-t?l, hogy táogatja a 333 Mhz-es (PC2700)-AS DDR-SDRAM memóriát.

Ja, és ezekre az alaplapokra már nem raknak
    "hagyományos" SD RAM foglalatot, mind az ECS K7S5A alaplapokra.

Tehát akinek már van DDR memóriája, vagy van rá pénze hogy megvegye, (ellentétben velem az szerintem vegye meg az MSI 6561-AS lapját, nagyon
    kedvez? az ára (21 000+ÁFA körül van) és hát mégis csak MSI!

Én kénytelen vagyok ECS K7S5A-t venni, mert jelenleg nincs pénzem DDR RAM-ra.

Apropó alaplap!

Úgy hallottam, hogy ez az ECS lap, nem minden MIDI toronyba fér belé. Ha valakinek ilyen deszka van a gépében, az legyen olyan jó, hogy elmondja nekem, milyen háza fan hozzá, tényleg nem fér el, vagy ez csak pletyka?

Köszönöm a segedelmeteket
  • Laalee
    a 735 ös táp nagyon, tehat ez se lehet szar :D
  • Dende
    Bár itt valamivel magasabb a listaár, de az árgarancia miatt élhetsz a kedvezőbb vásárlás lehetőségével (magyarul olcsóbban kapod meg).

www.magicomp.hu
  • Dende
    Bár itt a listaár nem olyan olcsó, de az árgarancia miatt élhetsz a kedvezőbb vásárlás lehetőségével (magyarul olcsóbban kapod meg, mint máshol).

www.magicomp.hu
  • Hanzo
    Köszi...de nem a K7S5A-t kérdeztem hanem a K7S6A-t!
  • Hanzo
    Hi!

Nem tudja valaki hogy hol lehet ehhez az alaplaphoz hozzájutni?