Mozijegyek 1000 Ft felett
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Warszt még akkor is megnézem, de asszem erõsen csökkenteni fogom a mozizást, majd leszedem szépen a rippet ha kell vmi...
Én most elég kellemesen csalódtam a moziba... :)
520-ért voltam moziba pénteken! :) Diák kedvezmény... Meg az is lehet, hogy azért mert 16.30-kor mentünk...

520-ért voltam moziba pénteken! :) Diák kedvezmény... Meg az is lehet, hogy azért mert 16.30-kor mentünk...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
persze csak nem en valasztom melyik teremben akarom nezni a filmet, es marhara nem kenyelmes masfel 2 orat vigyazban ülni, hogy elferjek, ennyi penzert nem kene minden felujitas soran meg 1 +sort berakni ugyanabba a terembe...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én már régen voltam moziban(kb 1.5 éve) de ha szombat d.e. mentem pl dunaplázába akkor 450FT volt a jegy. 1.5 év alatt ennyire fel ment volna az jegy ára?
menj a Corvinba
Vagy a Dupla - 9-es terem. Ott látnának a burádtól. nem lehet baj, hacsak nem vagy 3 méter
Vagy a Dupla - 9-es terem. Ott látnának a burádtól. nem lehet baj, hacsak nem vagy 3 méter
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kar hogy a terdem egy multiplex moziban sem fer el normalisan, max ha ugy ulok mintha karot nyeltem volna, de akkor meg pampognak, hogy huzodjak le, mert nem lat a buramtol semmit...
meg mindig kossuth powa :D lehet 1-2 honappal kesöbb adjak, de kit izgat.
meg mindig kossuth powa :D lehet 1-2 honappal kesöbb adjak, de kit izgat.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
jaja, hala Istennek:)
690 Ft-ert vettem darabjat a penteki fel 6-osra.
Mondjuk a film tenyleg "ultra gagyi" lett, hogy Freak-ot idezzem...
Az sw2-re tenyleg 2-3 hetre elore meg kell venni a jegyet??
690 Ft-ert vettem darabjat a penteki fel 6-osra.
Mondjuk a film tenyleg "ultra gagyi" lett, hogy Freak-ot idezzem...
Az sw2-re tenyleg 2-3 hetre elore meg kell venni a jegyet??
hehehe
a corvin sem a már jó öreg, de sebaj
ellenben minap voltam az UCI Palace-ban. Hát az ritka szar.
a corvin sem a már jó öreg, de sebaj
ellenben minap voltam az UCI Palace-ban. Hát az ritka szar.
a klubkártya nem ugy müködik, hogy fizetni kell érte amikor kiváltod? szóval hol ott a haszon?
azért a multiplexek nem olyan szarok. A jót hamar meg lehet szokni! Én szeretem a jó effekteket, a kényelmes széket, legyen fejtámla is! az alja ne billegjen, stb. Művészfilmeket, illetve ahol nem a látvány/hangzás a lényeg meg megnézek otthon, TV-n.
Nálunk nem volt ilyen sóherság. Vagyis nem kellett vinni pénzt. Vagy csak én nem emléxem. Most hirtelen az ugrik be, hogy a cola 5 Ft volt, de a mozijegyekre spec nem emléxem.
akkor kell a halálnak a hipermegaplázamultiplex
marad a jó öreg corvin
marad a jó öreg corvin
Hála a jó istennek, ez csak Pestre érvényes. Nálunk azért még civilizáltak az árak. Főleg, ha a Belvárosiban is vetítik... 

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az hát:)
koszontem.
jah a sok szar multiplex ugyanazért elkér 900-1000 ft okat amiért a közelmúltban (1-2 éve) 450-300 kellett fizetni. A kisebb mozikank meg eséllyük sincs versenyben maradni, mert az újabb filmeket a multikomplexekben hamarabb vetítik.
"Sad but True" -MetallicA
"Sad but True" -MetallicA
koszontem.
corvin SW2 máj. 18. 650/fő
no comment
no comment
En is emlekszem a 2 es 4 forintos mozijegyekre! Altalanos iskolaval ha mentunk, mindig kellett vinni 2 forintot, es az fedezte a jegy arat.
Kesobb baratnommel minden heten mentunk moziba. Minden heten. Jegyek, pattogatott kukorica, udito, es kijottunk hetente 300 forintbol, 1200 volt egy honapban. Ha ezt most ugyanigy csinalnank, akkor 15.000-be nem ferne bele havonta.
Kesobb baratnommel minden heten mentunk moziba. Minden heten. Jegyek, pattogatott kukorica, udito, es kijottunk hetente 300 forintbol, 1200 volt egy honapban. Ha ezt most ugyanigy csinalnank, akkor 15.000-be nem ferne bele havonta.
Egy kis nosztalgia:
Az „Alien”-t (elso resz) amig vetitettek, minden nap meg neztem a Felszabadulas moziban. Minden nap este 6-tol, 4. sor kozep 4 Ft (negy forint)!!!
Az „Elefant embert” a Diadalban neztem meg, 2 (ketto) forintert.
Most vagy bazi oreg vagyok (31), vagy valami nem stimmel. Hogy tudtam megnezni az Alien-t minden nap, ket heten keresztul. Egy fizetesbol, az anyamebol, aki betanitott munkas volt, es 4500 Ft-ot keresett. Plusz 3 man vagyunk testverek.
Tudom, a regi beke idok...
Ma, az alam szerint, a minimal berbol – ami majd hogy nem eleri az atlag fizetest – frankon meg lehet elni. Es ha igy van, akkor miert kerul egy mozijegy, majd' egy napi fizetesbe????????
Az „Alien”-t (elso resz) amig vetitettek, minden nap meg neztem a Felszabadulas moziban. Minden nap este 6-tol, 4. sor kozep 4 Ft (negy forint)!!!
Az „Elefant embert” a Diadalban neztem meg, 2 (ketto) forintert.
Most vagy bazi oreg vagyok (31), vagy valami nem stimmel. Hogy tudtam megnezni az Alien-t minden nap, ket heten keresztul. Egy fizetesbol, az anyamebol, aki betanitott munkas volt, es 4500 Ft-ot keresett. Plusz 3 man vagyunk testverek.
Tudom, a regi beke idok...
Ma, az alam szerint, a minimal berbol – ami majd hogy nem eleri az atlag fizetest – frankon meg lehet elni. Es ha igy van, akkor miert kerul egy mozijegy, majd' egy napi fizetesbe????????
vasszus a skorpio kirlyt nezetem 1090ert a camponaban. hol vannak a 690es idok...1-2évvel ezelott még anni volt...
És igazat mondott a gitártanárom, amikor mondtam neki, hogy qrv. drága a Santana koncertre a jegy (7900 Ft az álló), mire ő mondta, hogy dehogy is, gondoljak bele, hogy majdnem 1k Ft egy hülye butító amcsi filmre (tisztelet a kivétel, mert van) a mozijegy, márpedig 1 koncert sokkal nagyobb élmény, és milyen igaza volt most is....
Nem is, olyan rég, pár éve még elég volt bőven egy ezres 1 mozira, megvehetted belőlle a jegyet, popcorn-t, üdítőt, most meg.................. :-(
Ott ahol én lakom, szerencsére nem ilyen drága a jegy... 720 diákkal, este! Amúgy meg 890... Mondjuk közelít az 1000-hez! :(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
jaja ha veletlen elmegyek moziba akkor a corvinba de mar lassan fel eve nem voltam :))
hmm
en 0 ft-ert toltom le a divxeket..kisebb..nem baj de nem kell elviselnem a hulye kozonseg csamcsogasat meg szuszogasat meg minden szar es kulonbenis
ez azert kibaszottul el van szallva.. diakkadvezmeny meg van 1altalan? anno meg voltak ilyen hot olcso moziberletek amikor altis voltam :))
en 0 ft-ert toltom le a divxeket..kisebb..nem baj de nem kell elviselnem a hulye kozonseg csamcsogasat meg szuszogasat meg minden szar es kulonbenis
ez azert kibaszottul el van szallva.. diakkadvezmeny meg van 1altalan? anno meg voltak ilyen hot olcso moziberletek amikor altis voltam :))
fasza, en meg most akarok menni venni jegyet holnapra, szinten a Skorpiora...
Itt szegeden eddig 690 Ft volt a multiplexbe...
Itt szegeden eddig 690 Ft volt a multiplexbe...
ja, 2200-at fizettem azért a MEGAHULLADÉK skorpióköcsögért...........
2 főre persze :)
2 főre persze :)
Riszpekk
Nem húzós már azért ez egy kicsit?
És milyen dolog az SW-re hivatkozni?
Mire föl melenek mindig árakat? Ekkora tán az infláció
BOJKOTT
http://index.hu/gazdasag/magyar/mozi0503/
És milyen dolog az SW-re hivatkozni?
Mire föl melenek mindig árakat? Ekkora tán az infláció
BOJKOTT
http://index.hu/gazdasag/magyar/mozi0503/