GeF3 AGP probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem tul jelentos novekmeny.De azert lehet hogy en is forrasztani fogok.😊)
no megforrasztottam a kartyat.Hat nem jartam nagy eredmennyel.Eddig a mem ment 447 en most pedig 470 en megy. 😞
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
talaltam leirast az xbitlabs.com on .Ket ellenallast kell beforrasztani es maris nagyobb veszkot kap a memoria.Aszem ma kiprobalom.A vcore t is lehet buheralni de azt nem fogom mert nagyon megno a hotermeles es nem akarok nagyobb bordat rarakni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
igen ott a memoria hatara.. nem akad ki de elkezd hibasan dolgozni es azert a pottyok. esetleg erosebb hutessel megoldhato de szerintem ne huzd annyira
460mhz memo mar eleg jo 1 ti200on
460mhz memo mar eleg jo 1 ti200on
pedig jo lenne pontos info kepekkel illusztralva. No majd meg keresgetek.
Amugy eleg gyors a kartya csak egy kicsit tuning orult vagyok es igyekszek mindenbol a maximumot kicsikarni.
Amugy eleg gyors a kartya csak egy kicsit tuning orult vagyok es igyekszek mindenbol a maximumot kicsikarni.
Hali.Nekem ugyan nem az agp vel van gondom de nem akarok meg egy gef3 topic ot nyitni.
Adott egy abit gef3 ti200 as kartya ami megy 250/447 en minden gond nelkul ,viszont ha a memoriat feljebb huzom akkor egy ket jatekban szines pottyok jelennek meg(kek,zold,kek).Ez nem szemeteles ,mert azt 485 nel kezdi el.Probaltam drivert cserelni de eredmeny ua. Van valakinek tippje hogy mi lehet a gond vagy csak egyszeruen igy jelentkezik hogy a memoria nem birja?
Ja es olvastam valahol hogy valahogy lehet feszt emelni a ramoknak.Tud valaki infot vagy linket?
Adott egy abit gef3 ti200 as kartya ami megy 250/447 en minden gond nelkul ,viszont ha a memoriat feljebb huzom akkor egy ket jatekban szines pottyok jelennek meg(kek,zold,kek).Ez nem szemeteles ,mert azt 485 nel kezdi el.Probaltam drivert cserelni de eredmeny ua. Van valakinek tippje hogy mi lehet a gond vagy csak egyszeruen igy jelentkezik hogy a memoria nem birja?
Ja es olvastam valahol hogy valahogy lehet feszt emelni a ramoknak.Tud valaki infot vagy linket?
Köszi az infót, máris töltöm ! Észrevétel : 4,05 c -s VIA AGP driverrel windows nem igazán akar menni, áll. azt motyogja, hogy nem megfelelő a VGA beállítása. Talán nem kellene NvMax-ot használni 😊
Viszont a 4,10 b-val nincs ilyen gond. Meglátom, hogy mit mutat az új ASUS driverrel. Érdekesség: 2X AGP-vel minden megy ( most), de ha videoanyagot szeretnék rögzíteni, akkor pár rerc után lefagy 😞 . Ha visszateszem 1X-re, akkor nem. Valami még így is bugos ! 😊
Viszont a 4,10 b-val nincs ilyen gond. Meglátom, hogy mit mutat az új ASUS driverrel. Érdekesség: 2X AGP-vel minden megy ( most), de ha videoanyagot szeretnék rögzíteni, akkor pár rerc után lefagy 😞 . Ha visszateszem 1X-re, akkor nem. Valami még így is bugos ! 😊
( Itt vakítok a gépnél lassan két napja, és szinte semmi eredmény!
Lehet, hogy csak én küzdök a világon ezzel a probémával ? 😊 )
AGP feszt viszont nem tudok növelni BIOS-ban, de nem is hiszem, hogy az volna a baj......aztán megeshet. Mindenesetre aggasztó, hogy a régi Gef2MX-em meg csont nélkül megy 4X-es AGP vel !
Lehet, hogy csak én küzdök a világon ezzel a probémával ? 😊 )
AGP feszt viszont nem tudok növelni BIOS-ban, de nem is hiszem, hogy az volna a baj......aztán megeshet. Mindenesetre aggasztó, hogy a régi Gef2MX-em meg csont nélkül megy 4X-es AGP vel !

Haladás tapasztalható. de méág mindig nem az igazi... Letöltöttem a VIA 4.38-as 4in1 driverét, és azóta nem fagynak ki a programok, csak text. hibásak, mint állat. 😊))
21.81 es Detonator-t használok. Lehet , hogy ez a gond?
Tom12x-nek köszönöm a tippet, tényleg van egy AGP fix, nemtom, hogy mennyivel jobb, mint a 4,10 b, letöltöm, aztán írom az eredményt ! 😊
Jop, még egy kérdés, ASUS-éknál nincs más csak a 21.81-es detonator. Viszont ha egy másikat akarok felrakni, egyből sikít, hogy nem NVIDIA termnék, nem tudja installálni. Honnan tudok régebbi v. esetleg újabb ASUS(NVIDIA) drivereket tölteni ?
21.81 es Detonator-t használok. Lehet , hogy ez a gond?
Tom12x-nek köszönöm a tippet, tényleg van egy AGP fix, nemtom, hogy mennyivel jobb, mint a 4,10 b, letöltöm, aztán írom az eredményt ! 😊
Jop, még egy kérdés, ASUS-éknál nincs más csak a 21.81-es detonator. Viszont ha egy másikat akarok felrakni, egyből sikít, hogy nem NVIDIA termnék, nem tudja installálni. Honnan tudok régebbi v. esetleg újabb ASUS(NVIDIA) drivereket tölteni ?
Ezek a GeForce3 cuccok... ejj... nagyon instabilak... hiába, NVIDIA...
(csak cukkolom az arcodat, hülyéskedek
)
512MB DDR266 PC2100
Creative Audigy Player
2x75GB 7200RPM IBM HDD
24x/10x/48x Teac CD-RW
(csak cukkolom az arcodat, hülyéskedek
)
512MB DDR266 PC2100
Creative Audigy Player
2x75GB 7200RPM IBM HDD
24x/10x/48x Teac CD-RW
Hát azért manapság már számit a 4x AGP, de annyire nem észrevehető, hogy emiatt ennyit aggódj.
Mindenesetre engem is idegesitene ha ilyen gond lenne, bár én elvböl nem veszek semmi VIA-t a gépbe...
Mindenesetre engem is idegesitene ha ilyen gond lenne, bár én elvböl nem veszek semmi VIA-t a gépbe...
Egyáltalán mennyit számít pl. egy game-ben, hogy az AGP 4X-es, vagy csak 2X-es? Érdemes ezzel vesződnöm?
Nincs semmi tuning, ez egy ASUS V8200-es kártya, és nem igazán hiszem el, hogy a lap lenne a hibás. Most töltök le egy friss VIA AGP drivert, talán az segít. Az AGP 3,18 V-ot kap, ezt viszont stabilan. Van valami tapasztalatod, mitől szokott ilyen történni?
Ha húzva van a procid FSBvel, akkor az AGP Mhz is nő. Úgy kéne kijönnie hogy 83Mhz legyen.
Lehet hogy már 4x-es AGPvel túl sok neki amit kap.
Ha meg nem tunningolsz akkor nemtom..
Lehet hogy már 4x-es AGPvel túl sok neki amit kap.
Ha meg nem tunningolsz akkor nemtom..
Van egy Gef3-mam és egy MSI lapom. A táp 300 W-os. Rendszer: W98. Ha a BIOS-ban 4X-es AGP-t állítok be, akkor minden game fagy. Text. hibás és pillanatok alatt megfagy. Ha a BIOS-ban "Auto" ra állítom, akkor 2X-est állít be magának. Abba belenyugodtam, hogy a Side BAnd nem megy, de a 4X-es AGP-nek azért illene.... Mi lehet a probléma? Segítsetek.....