Régi idők reklámjai!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Jöjjön Walaki, szökik a pénz.
Walaki nevezetû kis gyökér rajzfigura, aki energiatakarékosságra buzdította a tetves lakosságot.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez pedig a véreshurka.
Jóska, Gyurka véreshurka,
jaj de jó a májashurka.
Jaj de jó, sütnivaló,
a hurka télen-nyáron jó.
Itt a kenyér, itt a só,
hurkát enni mindig jó.
..á, ugyan, királylány, én csak az orosházi libamájkonzerveimért jöttem"?
ha van a közeledben 1 papírdarab
Írhatsz rá vagy vághatod
Ide-oda hajtható
Hé, ez nem akármi könnyû vele bánni
Egyszerûen bombajó!!"
És vagy elõtte vagy utána:
"Helló fiúk, szia lányok!
A mi szakmánk vár most rátok!"
"Papírgyár: ahol mindíg bejön a papírforma!"
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Egy rajzolt villanyóra energia takarékosságra buzdított.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Ki bírja ezt energiával?"
mint pl. volt Franciaországban tíz évvel ezelôtt egy férfi sampon reklám, amelyben a samponos flakon nagyon hasonlított a férfi nemzôszervre, és ezen a falkonon egy nôi hajtincs körbetekeredett. statisztikák kimutatták, hogy a sampon eladása nôvekedett a raklámot követôen.
hogy miért? mert, pszichologusok szerint, a vásárlók tudatalattija, és jelen esetben fôleg a férfiaké, azt az üzentetet jegyezte meg, hogy ezzel a samponnal a pasik el tudják csavarni a nôk fejét!
és általában az összes, ehhez hasonló, szexualitásra utaló árucikkek raklámjának köszônhetôen, az árut többen veszik!
:-)))
:-))
Ez nincs olyan régi, mint az Erikás :-)
Hogy minek a reklámja volt, arra már nem emlékszek.
"..mókuskáim! Nem bánjátok meg!..."
ja, és: "..a kicsik kenyérre is kenhetik..." :-)))
"Mondd meg Ödönnek!"
vagy valahogy igy volt
Rumba, rumba a centrumba..."
Ezt olyan sokszor hallottam, hogy kívűlről fújom még ma is :-)
Komolyan!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
koszontem.
Hogy mi az a müszi, nem tudta senki, és én azóta sem tudom.