A Klez még a SirCam és Nimda vírusokat is lehagyta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy frászt. Ez egy makrovírus. Ha a leveleződ nem futtatja a VisualBasic scripteket, akkor képtelen terjedni.
jahh de ez nem magyarnyelvu :-((
aze kosz
aze kosz
pheel THX utanna nezek de asszem maradok freemail nal, csak ritkan hasznalom OE-t
😊
Esetleg nézz utána magad! Nem fognak mindent a szádba rágni az életben. Az iskola jóhogy ezt favorizálja. Ajánlom a The Bat!-ot. www.ritlabs.com ha jól emléxem. Ha nem, hát nem.
Szerintem ez egy olyan példa, hogy mindenképpen repülővel mész, csak ha az Outlook repülőjét választod, akkor lehet, hogy lelőnek az oroszok vagy az indiaiak. 😊
szivesen hasznalnak mast ha megismertettek volna velem az iskolaban mi massal lehet helyettesiteni
de mivel nem ismerek mast kenytelen vagyok azt hasznalni 3 eve netezem, egy rohadt CIH virusom volt meg annak idejen, ami egy PD_Guru CD rol szarmazott
Jahh ! es nemhasznalok semmi virusirott :-))
de mivel nem ismerek mast kenytelen vagyok azt hasznalni 3 eve netezem, egy rohadt CIH virusom volt meg annak idejen, ami egy PD_Guru CD rol szarmazott
Jahh ! es nemhasznalok semmi virusirott :-))
Nem hasznalok outlookot, ellenben a Norton Antivirussal😊
A virus-t sem aktivaltam... de kaptam egy ket levelet... idegesito... ennyi...
A virus-t sem aktivaltam... de kaptam egy ket levelet... idegesito... ennyi...
Mellesleg nem hasznalok outlookot, de ez a fereg mindnhol otthagyta a nyomat... freemailen is szepen atjott minden problema nelkul...(igaz nagyreszt csak szemet volt, de baromi idegesito.
Yfel.Asszem akkor nem volt ertheto.Mindenki mondja, hogy ezt is meg azt is valaszthatsz az MS progik helyett de a gyakorlat azt mutatja, sajnos mivel a tamogatottsaga (pont az MS piacpolitikaja es az USA kormanyanak tamogatasa miatt) a tobbi oprendszerhez kepest nagyon nagy eselyt sem ad a tobbieknek.Ha a levegos hasonlat nem volt tiszta akkor itt egy masik.
Senki nem kenyszerit arra, hogy jarmuvel menjel Budapestrol Pekingbe.... (hiszen mehetsz gyalog is)
Senki nem kenyszerit arra, hogy jarmuvel menjel Budapestrol Pekingbe.... (hiszen mehetsz gyalog is)
Itt Laaleee-t kell tamogatnom... a szennyezett levego es szoftverhasznalat kozott van egy kis kulombseg...
Nekem nem kell aggodnom, hogy van meg mindig ennyi hulye ember, aki outlookot hasznal.
Nekem nem kell aggodnom, hogy van meg mindig ennyi hulye ember, aki outlookot hasznal.
Vegyetek sok mély lélegzetet, az orrotok a szennyezett levegőt is tisztíccsa.
Laleee teged se, hogy levegot vegyel... akkor miert zavar a szennyezett levego?
Ne siesd el ennyire..
Csak nyugalom... ennek meg nincs vege.Lesz itt meg tobb vius is hamarosan...elobb vagy utobb visszasirjuk meg ezeket a fergeket.
Csak nyugalom... ennek meg nincs vege.Lesz itt meg tobb vius is hamarosan...elobb vagy utobb visszasirjuk meg ezeket a fergeket.