26
-
#26 Egy frászt. Ez egy makrovírus. Ha a leveleződ nem futtatja a VisualBasic scripteket, akkor képtelen terjedni. -
#25 Van hozzá magyarítás is. Csak meg kell keresni. -
hugi_0 #24 jahh de ez nem magyarnyelvu :-((
aze kosz -
hugi_0 #23 pheel THX utanna nezek de asszem maradok freemail nal, csak ritkan hasznalom OE-t
-
Supergamer_real #20 :) -
#18 Esetleg nézz utána magad! Nem fognak mindent a szádba rágni az életben. Az iskola jóhogy ezt favorizálja. Ajánlom a The Bat!-ot. www.ritlabs.com ha jól emléxem. Ha nem, hát nem. -
#17 Szerintem ez egy olyan példa, hogy mindenképpen repülővel mész, csak ha az Outlook repülőjét választod, akkor lehet, hogy lelőnek az oroszok vagy az indiaiak. :) -
hugi_0 #16 szivesen hasznalnak mast ha megismertettek volna velem az iskolaban mi massal lehet helyettesiteni
de mivel nem ismerek mast kenytelen vagyok azt hasznalni 3 eve netezem, egy rohadt CIH virusom volt meg annak idejen, ami egy PD_Guru CD rol szarmazott
Jahh ! es nemhasznalok semmi virusirott :-))
-
Supergamer_real #15 Nem hasznalok outlookot, ellenben a Norton Antivirussal:)
A virus-t sem aktivaltam... de kaptam egy ket levelet... idegesito... ennyi...
-
Supergamer_real #12 Mellesleg nem hasznalok outlookot, de ez a fereg mindnhol otthagyta a nyomat... freemailen is szepen atjott minden problema nelkul...(igaz nagyreszt csak szemet volt, de baromi idegesito. -
Supergamer_real #11 Yfel.Asszem akkor nem volt ertheto.Mindenki mondja, hogy ezt is meg azt is valaszthatsz az MS progik helyett de a gyakorlat azt mutatja, sajnos mivel a tamogatottsaga (pont az MS piacpolitikaja es az USA kormanyanak tamogatasa miatt) a tobbi oprendszerhez kepest nagyon nagy eselyt sem ad a tobbieknek.Ha a levegos hasonlat nem volt tiszta akkor itt egy masik.
Senki nem kenyszerit arra, hogy jarmuvel menjel Budapestrol Pekingbe.... (hiszen mehetsz gyalog is) -
#9 Tegnap magyarhonban nagyon terjedt a drága. 10-edére csökkent a hálósebesség külföldre :( -
Yfel #6 Itt Laaleee-t kell tamogatnom... a szennyezett levego es szoftverhasznalat kozott van egy kis kulombseg...
Nekem nem kell aggodnom, hogy van meg mindig ennyi hulye ember, aki outlookot hasznal. -
Gabest #5 Vegyetek sok mély lélegzetet, az orrotok a szennyezett levegőt is tisztíccsa. -
Supergamer_real #4 Laleee teged se, hogy levegot vegyel... akkor miert zavar a szennyezett levego?
-
Supergamer_real #2 Ne siesd el ennyire..
Csak nyugalom... ennek meg nincs vege.Lesz itt meg tobb vius is hamarosan...elobb vagy utobb visszasirjuk meg ezeket a fergeket.