10
Halotatok rola?
 • karikusz
  #10
  a
 • karikusz
  #9
  a
 • hun-ter
  #7
  te ki vagy?:)))
 • hun-ter
  #5
  de nem érdekesebb lenne ha mi volnánk ez a Jean?:) hehe
 • M.A.D.
  #4
  valami rém lik. :))
 • Sephi
  #3
  Apam titeket nem erdekel a jo tema :P
 • Sephi
  #2
  Alitolag ez a gama 1999-ben volt eloszor bemutatva mitn egy kezdo projekt. Nem tudom pontosan milyen ceg de most neztem at a regi adatokat egy site-on es ott talatam az alabiakat. Termeszetesen atirtam magyarul nektek...

  Amit olvastam rola az az hogy egy 3rd person kaland\akcio jatek lesz ami arrol szol hogy egy ejszakan 1855-ben egy csapat francia fiatalember Marseille mellet talanak egy tisztason egy furcsa kolapot. Amikor eszt felemelik allata talanak egy fekete pocsoja felet es furcsajak hogy valami fenyek jonnek ki belole. Az egyik pasit akit Jean-nak hivnak veletlenul haverja megloki es az belelep a pocsojaban de nem marad ott a laba hanem o maga belesik ebbe. A tobiek megremulnek es par ora varokozas utan viszarakjak a kovet a pocsojara es orokke elfeledik a baratjukat es megeskudnek hogy nem szolnak senkinek. Kozben mutatjak Jean-t ahogy felebred es pont ugyanazon a helyen van ahol a pocsoja volt ugyanazon a mezon de sokkal sotetebb van. Utban viszafele megremul mert a varos mar nincs ott es csakis a sik mezo. Ketsegbeeseten elkezd rohanni es kozben vihar tamad kint. Eler egy kisseb sziklafalhoz es tala egy kis barlangot ahol elbujik a vihar ellot. Minel bejjeb megy egyszercsak egy nagy teremben talaja magat ami tele van furcsa jelekkel. Egyik kobol kozepen egy lukbol ver folyik a foldre. Mivel nem tudgya micsinajon remulten ugyan de megerinti a vert. Ezzel hirtelen a ver ami az ujjan volt tejesen szetarad rajta es vegul egesz teste veres lesz majd sikolt egy nagyon es elajul. Par ev mulva ugyan viszater es mindeki orul neki de o mar nem ugyanaz aki volt. Minden egyes nap egyre agreszivabb lesz mire vegul tejesen atalakul valami fortelmes demona es egesz Marseillet kipusztitja es ereje egyre nagyobb. Egy ido utan mikor mar senki sem marad a varosban egy hajo erkezik oda a kikotoben. Egesz varost kihalva talajak es mindehol huscafatok levagott fejek es miegymas. A kapitany es meg 5 matroza megkezik a foterre.

  Alitolag itt kezdodott volna maga a jatek. Mindegyik matrzo mas mas tulajdonsagokal rendelkezik es a kapitany is. Olyan erdekes commandos fele jatek csak full 3d. Szornyekkel kellet kudezni es vegul megfejteni egy ket titkot. Amit meg tudni kell hogy miutan sok helyet bejartunk embereinkkel talaunk egy hazban valami utalat erre az atokra es kiderul hogy egy reg elveszeet lelek bujt meg Jean-ba. Ami a meg erdekesseb hogy ezek talkoznak vele es Jean nem is tudgya hogy o a demon. Es neha neha eltunik meg ilyesmik.Vegul a varos utan Jean elrohan es ezek utana mennek majd eltunik ugyanabban a pocsojaba. Amikor a matrzook es kapitanyuk elhatoarozzak hogy utana mennek ok is bele lepnek ebbe a vilagban. Ami erdekes hogy ebben a vilagba kerul Marseille es minden egyes lelek aki meghalt a foldon az ide kerult. Bantodasuk nem esset. Majd ugy lesz a jatek hogy Jean tudta nelkul ide akarja hozni az egesz vilagot hogy ura lehessen ezen a elatkozzot foldon es nekunk eszt kell megalitanunk.


  Node kerdem en! Mijafaszert nem csinaltak meg????? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
 • Viking
  #1
  Nem, meg nem hallottunk...