11
Laptop kijelzo javitasa
  • Gerry
    #11
    Megy a kijelző, valószínűleg ha kikötöd egy asztali monitorra akkor látni is fogod a képet, és a javítás még ma is 60-80e HUF minimum, pont ilyen probléma van a főnököm notebookjával, az is most külső monitorról megy, de abban ráadásul el is repedt a kijelző...
  • Adam5
    #10
    attol hogy egy noteooknak nem jó a háttérvilágitása attól még megy a kijelző?
  • Adam5
    #9
    manapság mennyi a kijelző javitás?
    még mindig 60000 ezer körül?
  • dewdew
    #8
    Nem szalad el, meg van harom honapom arra, hogy megszerezzem.
    Masnak ugysem adjak oda, javittatni nem akarjak, mert draga (nem 60.000, mert Angliaban vagyunk, es itt sokkal tobbet mondtak ra, es a fonokom azt mondta, hogy nem eri meg, hiszen kicsivel dragabbert uj laptopot kapunk).
    Tehat nem sietek, meg varok vele, hogy lassak, tenyleg semmire nem jo igy, harom honap mulva meg eljovok a cegtol, addig puhitom oket, es remelem hozzamvagjak a vegen ingyen.
  • dewdew
    #6
    Igen olcso lenne, sot lehet, hogy "ingyenbe" is sikerul, akkor meg nem hagyom ott.

    Egyebkent nem egy erogep: Celeron 500, 64 MB RAM, 5 GB HDD.

    Ettol fuggetlenul nekem laptopbol erosebb nem kell (minek bele tobb gigas proci, amikor nem 3D-zek vele?), es a celnak tokeletesen megfelelne.
  • dewdew
    #3
    De lehet, de ha mar van egy hordozhato gepem, akkor jo lenne hasznalni a rendeltetesenek megfeleloen is.
  • dewdew
    #1
    Lehet, hogy olcson szert teszek egy laptopra, aminek a kijelzoje halt meg. Mukodni mukodik, csak ahogy megnyomodott a kozepe, ugy hatalmas "befolyasok" vannak rajta, es ott nem latni a kepet. Magyarul hasznalhato, csak teljesseggel elvezhetetlen.

    Tud-e valaki olyan helyet, ahol javitassal, vagy cserevel foglalkoznak?

    Ha nem, az sem gond, elsosorban arra kellene, hogy a digitalis fenykepezorol a kepeket lementsem egy-egy hosszabb ut soran, es ne kelljen tobb giga Smart Media kartyat vennem.