48
__alap választ kérek__
-
#48 ha nem szereted amikor lecsíráznak, akkor Te miért csírázol le másokat...? -
#47 kis pöcs hogy ugat :O) -
#46 le kellene pár gárdistát hívni, hogy purgálják meg egy kicsit ezt a környéket... -
#45 én ugye hiányoznék ? .) -
#44 nyugi én se siratnálak meg ha eltűnnél... -
#43 majati egy gyöker de hianyozna :D
te viszont nemigazan -
#42 kisebbségben lennél :)))) -
#40 Nem lehetne majati acc-át törölni az sg-ről? Szerintem ezt a gyereket mindenki utálja, nem hiányozna senkinek... -
#39 Jé, még egy csíra!
Üdv csíratárs!:))) -
#38 ;-)) -
#36 A [CSira]™ klán nevében kikérem magamnak a csírázást, itt két csira, és egy ex-csira fordul elő, Tomcat és én aktív [CSira]™ tagok vagyunk, Coine pedig csak volt.
Minden más egybeesés csak a véletlen műve. -
#35 No comment... -
#34 egyebkent egyetertek a topic nyitojaval, de akkor ő miert anyazot egybol St-re? Egyebkent en is csira vagyok (14 e) de nem baszkodok a forummal, csak rendesen hasznalom. -
#33 én. De én majati miatt. -
#32 mindenkinek vannak rossz napjai :) -
#31 rajtad kívül szerinted ki volt ideges? :) -
#30 :) -
#29 na mindenki nyugi -
#27 atyaúristen
kezdem magam kényelmetlenül érezni
MI VAN???? -
#26 nekem van 1 elméletem, miszerint ha valaki valaha rájönne, hogy mi ez itt, és miért van itt, azonnal valami még vadabb, még érthetetlenebb váltaná fel a helyét. van 1 másik elmélet, miszerint ez már be is következett. (najó, nem az én elméletem... :D ) -
#25 azt senki sem erti :) -
#24 na mindegy, nem vágom, mire jó ez a topik -
#23 az ok, de én csak 2-3 ilyet ismerek, azok is polfórumban vannak........
miért kell ettől kiakadni??? simán ki kell hagyni a politikát, és PEACE -
#22 ha politika lenne szerinted itt lenne? hát úgy ismersz? -
#21 probalkozz itt #1
ha nemmegy szoljal -
#20 komolyan nem vágom
valami politikai dolog? -
#19 szerinted?
LTB: köszi :) -
#18 miről szól ez a topik? -
#17 Ne szerénykedj Efreet!
Te is király vagy.
Milyen rég olvastam ezt és milyen jól esik! -
#16 nem szeretem a koka kolat sem -
#15 hogy ti mit fogtok Mateostól kapni, hogy le mertétek szólni... pedig ti vagytok a Királyok :) -
#14 viszont azt se feledjük hogy mindenki csira csak ö nem :D -
#13 Ideges a tinik miatt, akik nem tudnak vitatkozni, csak anyázni, közbe meg már a 2. hozzászólásában káromkodni tud csak.
Ez ellentmondásos, vagy nem? -
#12 mateos:miért vagy csicska?lemaradtam ugylatszik -
#11 ;-) -
#10 bocs a durva hangnemért , de nemszertem mikó le csiráznak , és mikó csicskának néznek , 1ébként tényleg bocs -
#9 NAMIND1 LESSZ AMI LESSZ , NEMAKARSZ FELMENNI MSN-RE ? -
#8 figy, sztem fogd vissza magad a saját érdekedben, mert rossz következmények lesznek, nekem már jóval kisebb vitá(n)kból is származott elég probléma, szal nyugi.
St : csak rossz helyre nyomott, azt nekem címezte -
#7 KINEK A CSÁSZÁRA ?
HÁT NEM AZ ENYIM AZ BIZZ , NEMFOGOM A SEGGÉT NYALNI , NYALJA INKÁBB Ő KI AZ ENYIMET , NE NEVEZZEN ENGEM EZ A MAJOM CSIRÁNAK !!
-
#6 KINEK A CSÁSZÁRA ?
HÁT NEM AZ ENYIM AZ BIZZ , NEMFOGOM A SEGGÉT NYALNI , NYALJA INKÁBB Ő KI AZ ENYIMET , NE NEVEZZEN ENGEM EZ A MAJOM CSIRÁNAK !!