__alap__kérdés__
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem szereted amikor lecsíráznak, akkor Te miért csírázol le másokat...?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
le kellene pár gárdistát hívni, hogy purgálják meg egy kicsit ezt a környéket...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
majati egy gyöker de hianyozna 😄
te viszont nemigazan
te viszont nemigazan
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem lehetne majati acc-át törölni az sg-ről? Szerintem ezt a gyereket mindenki utálja, nem hiányozna senkinek...
Jé, még egy csíra!
Üdv csíratárs!😊))
Üdv csíratárs!😊))
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A ™ klán nevében kikérem magamnak a csírázást, itt két csira, és egy ex-csira fordul elő, Tomcat és én aktív ™ tagok vagyunk, Coine pedig csak volt.
Minden más egybeesés csak a véletlen műve.
Minden más egybeesés csak a véletlen műve.
egyebkent egyetertek a topic nyitojaval, de akkor ő miert anyazot egybol St-re? Egyebkent en is csira vagyok (14 e) de nem baszkodok a forummal, csak rendesen hasznalom.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
nekem van 1 elméletem, miszerint ha valaki valaha rájönne, hogy mi ez itt, és miért van itt, azonnal valami még vadabb, még érthetetlenebb váltaná fel a helyét. van 1 másik elmélet, miszerint ez már be is következett. (najó, nem az én elméletem... 😄 )
az ok, de én csak 2-3 ilyet ismerek, azok is polfórumban vannak........
miért kell ettől kiakadni??? simán ki kell hagyni a politikát, és PEACE
miért kell ettől kiakadni??? simán ki kell hagyni a politikát, és PEACE
Riszpekk
Ne szerénykedj Efreet!
Te is király vagy.
Milyen rég olvastam ezt és milyen jól esik!
Te is király vagy.
Milyen rég olvastam ezt és milyen jól esik!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
hogy ti mit fogtok Mateostól kapni, hogy le mertétek szólni... pedig ti vagytok a Királyok 😊
viszont azt se feledjük hogy mindenki csira csak ö nem 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ideges a tinik miatt, akik nem tudnak vitatkozni, csak anyázni, közbe meg már a 2. hozzászólásában káromkodni tud csak.
Ez ellentmondásos, vagy nem?
Ez ellentmondásos, vagy nem?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
bocs a durva hangnemért , de nemszertem mikó le csiráznak , és mikó csicskának néznek , 1ébként tényleg bocs
figy, sztem fogd vissza magad a saját érdekedben, mert rossz következmények lesznek, nekem már jóval kisebb vitá(n)kból is származott elég probléma, szal nyugi.
St : csak rossz helyre nyomott, azt nekem címezte
St : csak rossz helyre nyomott, azt nekem címezte

KINEK A CSÁSZÁRA ?
HÁT NEM AZ ENYIM AZ BIZZ , NEMFOGOM A SEGGÉT NYALNI , NYALJA INKÁBB Ő KI AZ ENYIMET , NE NEVEZZEN ENGEM EZ A MAJOM CSIRÁNAK !!
HÁT NEM AZ ENYIM AZ BIZZ , NEMFOGOM A SEGGÉT NYALNI , NYALJA INKÁBB Ő KI AZ ENYIMET , NE NEVEZZEN ENGEM EZ A MAJOM CSIRÁNAK !!
KINEK A CSÁSZÁRA ?